Ammattitulostus


Korkealaatuiset ratkaisut painetun viestinnän toteuttamiseen ja teolliseen painamiseen

Digitalisaatio on mullistanut painotalojen, omatarvepainojen ja teollisen painamisen liiketoimintamallit. Tarjoamme yli vuosikymmenen mittaisella kokemuksellamme ammattitaitoa, laajan valikoiman innovatiivisia ammattitulostuksen ratkaisuja sekä luotettavia ylläpitopalveluita, jotta voitte menestyä nopeasti muuttuvalla toimialalla ja laajentaa liiketoimintaanne. Konica minoltan ammattitulotusratkaisut mahdollistavat sen, että voitte tulostaa nopeammin, tarjota yksilöllisiä tuotteita kilpailukykyisin kustannuksin ja pystytte vastaamaan markkinoiden haastaviin tarpeisiin.

 

Konica Minoltan ammattitulostusratkaisut

Konica Minoltan innovatiiviset ratkaisut takaavat yrityksesi menestyksen myös tulevaisuudessa. Tutustu meihin ja kuinka omistaudumme asiakkaidemme tarpeisiin.

Lue lisää esitteestämme
PP esite
quotes

Konica Minoltan myynti ja markkinointi ovat sanansa mittaisia.

Markku Lamberg

Toimitusjohtaja, DM Print Oy

quotes

Konica Minoltan painojäljen korkeatasoisuus sekä Plockmaticin viimeistelyn laatu olivat perusteina investointipäätöksellemme, samoin kuin hyvin...

Mikko Ilomäki

Toimitusjohtaja, Markprint Oy

quotes

Oikeastaan kokonaisuus ratkaisi – Konica Minoltan värituotantolaitteen tehokkuus, tuottavuus, laatu ja erityisesti imualisteinen paperinsyöttö...

Raimo Niemelä

Toimitusjohtaja, Nurmiprint Oy

quotes

Investointi tehokkaampaan tuotantojärjestelmään kannatti. Tuotanto hoituu nyt nopeammin ja varmemmin ja voimme palvella asiakkaitamme entistä...

Pekka Pelkonen

Toimitusjohtaja, Pekan Offset Oy

quotes

Nyt on helppo myydä korkealaatuisia tuotteita ja palveluita. Uuden digitaalisen tuotantojärjestelmän myötä olemme monipuolisempi toimija.

Timo Mannonen

Toimitusjohtaja, Seriman Oy

Ammattitulostusratkaisut line-up

Tutustu laitteisiin yhdellä silmäyksellä LINE-UP -esitteestämme

Lataa esite
PP IP lineup

Digitaalinen arkkipainaminen

Tutustu laitteisiin
tuotantotulostus

Suurkokotulostus

Tutustu laitteisiin
suurkokotulostus

Kehitä liiketoimintaasi sekä saavuta tavoitteesi nopeammin ja tehokkaammin!

 

HyötysiLisää liikevoittoa
– Accurio-tuotevalikoimamme varmistaa, että saat kaiken irti painotuotannostasi - siksi käytämme kaikki tuotekehityspanostuksemme pitämään tuotannon kuntoonlaittoajat lyhyinä ja välttämään tuotannon pysähtymistä mahdollisimman paljon, mikä auttaa sinua tuottamaan enemmän painotöitä.


Lisää tehokkuutta – Accurio-tuotevalikoimamme on suunniteltu siten, että voit tehdä työsi tehokkaammin - se automatisoi työnkulut ja antaa sinulle ja työntekijöillesi mahdollisuuden käyttää aikaa niihin työtehtäviin, jotka todella vaativat sitä. Näin optimoit ajankäytön ja turhilta ylitöiltä vältytään.


Lisää liiketoimintaa – Konica Minoltan Accurio-ratkaisut ovat tulevaisuuden sijoitus, ne on rakennettu edistämään liiketoimintaasi tänään ja erottumaan kilpaillijoista huomenna – tämän mahdollistat uusien sovellusten avulla, joilla varmistat vankan liiketoiminnan.Lisää vastuullisuutta – Manuaalisten prosessien minimoiminen ja tuotantovaiheiden automatisointi vähentää organisaatiosi turhautumista ja huolenaiheita. Se myös auttaa vähentämään materiaaleja ja jätettä. Konica Minoltan pitkän aikavälin kestävän kehityksen suunnitelman - EcoVision 2050 - ansiosta voit olla varma, että luotat osaavaan kumppaniin, joka haluaa turvata maapallomme resurssit.


 

Ota yhteyttä

Konica Minolta saa kommunikoida minulle sähköpostitse:*
Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings