Markprint Oy

Markprint Oy

Markprint Oy

Markprintin asiakkaat hyötyvät Konica Minoltan toimittamasta uudesta digipainolinjasta

Kirjapaino Markprint Oy perustettiin Lahteen vuonna 1985. Nykyisin Markprint Oy tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua offset-, digi- ja UV-painona sekä reprona. Markprintin johtoajatuksena on asiakkaiden kaikkien painotöiden toteuttaminen ympäristöystävällisesti ja kilpailukykyisesti. Yritys toimittaa painotöitä Lahden talousalueen lisäksi päivittäin Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle sekä kasvavassa määrin Tampereelle, Jyväskylään, Ouluun ja muualle Suomeen.

Mikko Ilomaki
quotation marks

Konica Minoltan painojäljen korkeatasoisuus sekä Plockmaticin viimeistelyn laatu olivat perusteina investointipäätöksellemme, samoin kuin hyvin toimivat huoltopalvelut.

Mikko Ilomäki

Toimitusjohtaja, Markprint Oy

Lähtötilanne


Ennen uusinta hankintaa Markprint Oy:llä oli jo useamman vuoden ajalta kokemusta Konica Minoltan tuotantojärjestelmien teknologiasta, huollosta sekä palvelusta. Käytössä olleen bizhub PRO C7000 - järjestelmän lisäksi ratkaisua nelivärituotannon kasvattamiseen alettiin suunnitella vuoden 2016 aikana.


Etenkin nidotun vihkotuotantokapasiteetin lisääminen ja työnkulun mahdollisimman pitkälle viety automatisoiminen olivat keskeisiä tavoitteita digipainotuotannon uudistamisessa.


Hyvän lopputuloksen varmistamiseksi toteutettiin kattavat laatu- ja toimivuustestit, sekä käytiin perusteellisesti läpi tarjottujen huoltopalvelujen taso. Vierailu muissa painotaloissa ja kokemusten kuuleminen edisti merkittävästi lopullista valintaa.


Ratkaisu


Alkuvuodesta 2017 Markprint investoi Konica Minoltan järeään ja moderniin digipainolinjaan. Konica Minoltan bizhub PRESS C1100 -värituotantolinjaan on liitetty Plockmaticin inline-vihkoviimeistelijä. Vihkotaitetut sekä nidotut esitteet valmistuvat nyt automatisoidulla linjalla sivumäärästä riippuen jopa 1000 - 2000 kappaleen painosmääriin asti.


”Uuden digipainolinjan tehokkuus hyödyttää asiakasta nopeutuvina aikatauluina ja kustannusten alenemisena. Painotuotteen vaikuttavuuden nostamiseksi digipainotuotteeseen voi yhdistää UV-offsetkoneellamme painetun kannen, jossa voi olla MarkSilverCover-painatusta tai muita näyttäviä tehosteita. Erikseen painettu kansi syötetään automaattilinjaan omalta kansiasemaltaan, joten tuotannon tehokkuus on mahdollisimman hyvä”, kertoo toimitusjohtaja Mikko Ilomäki.


Positiivinen yllätys on ollut, että digipainomäärät ovat lähteneet voimakkaaseen kasvuun ja jopa tuplaantuneet. Laatu sekä materiaalilaajuus edellisen sukupolven järjestelmään ovat merkittävästi parantuneet. Kokemus on ollut, että pari vuotta sitten ei olisi painettu diginä eri materiaaleja läheskään siinä laajuudessa kuin mitä nyt tehdään. 


Uusittu tuotantoympäristö pystyy vastaamaan tehokkaasti asiakkaiden kasvaviin palvelutarpeisiin ja visiona Markprintissä onkin edelleen kasvattaa voimakkaasti digituotantoa tulevaisuudessa. 


Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä!

Tilaa uutiskirje:

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings