T-Print Ky

T-Print Ky

T-Print Ky

Konica Minoltan digituotantojärjestelmän nopeus ja tehokkuus vakuutti T-Printin

T-Print Ky on Hyvinkäällä toimiva kotimainen perheyritys, joka valmistaa paino- ja messutuotteita asiakkaiden markkinoinnin sekä viestinnän tarpeisiin. Yrityksessä arvostetaan korkealle perinteistä kunnon asiakaspalvelua. Yrityksen periaatteena on myös tuotantoympäristön teknologian jatkuva kehittäminen niin, että asiakkaille voidaan tarjota huippulaatua nopeasti ja kustannustehokkaasti. Yritys työllistää 15 painoalan ammattilaista.

Tommi Kiuru
quotation marks

Asiakkailta tulee kiitosta laadusta - välillä Konica Minoltan tuotantojärjestelmällä tehdään töitä, joita muut painot eivät pysty toteuttamaan.

Tommi Kiuru

Toimitusjohtaja, T-Print Ky

Lähtötilanne


Vuosi 2016 oli T-Printille haasteellinen markkinan sekä asiakkuuksien muutoksien ja erilaisten investointien keskellä. Digitaalisten neliväristen arkkituotantojärjestelmien värivoluumien kehitys näytti kuitenkin lupaavalta. Neljä vuotta käytössä olleen Konica Minoltan bizhub PRESS C8000 -järjestelmän korvaamista alettiin suunnitella vuoden 2016 aikana.


Noin 100 000 neliväriseen painopintaan noussut kuukausituotanto edellytti investoimista laadukkaaseen ja järeään painojärjestelmään, joka antaisi liikkumavaraa yhä kasvaviin voluumeihin. Konica Minoltan bizhub PRESS C8000 oli jo todistanut toimivuutensa usean vuoden käytössä, joten luottoa oli Konica Minoltan seuraavaan ratkaisuun.


Ratkaisu


Uusi bizhub PRESS C1100 -järjestelmä otettiin käyttöön loppuvuodesta 2016. ”Parempi tuottavuus ja nopeus ovat keskeisiä etuja, joita uusi järjestelmä on tuonut. Töiden prosessointi on nopeampaa Efi :n nopealla tulostinpalvelimella, ja uuden bizhub PRESS C1100 -järjestelmän säätämiseen käyttämä aika on minimaalinen vanhaan verrattuna”, toteaa T-Printin toimitusjohtaja Tommi Kiuru. ”Hyvä ominaisuus on, että järjestelmä säilyttää täyden nopeuden myös paksuja materiaaleja tulostettaessa. Tämä on johtanut siihen, että paksummalle paperille on alkanut tulla lisää tilauksia”, jatkaa Kiuru.


Uuden tuotantojärjestelmän yleinen toimintavarmuus on parantunut, joten huollon tarve on pienempi ja järjestelmän käyttöaste parempi. ”Laitteeseen liittyvää ylläpitoa pystytään joiltakin osin tekemään itse. Näihin toimenpiteisiin saa hyvin tukea Konica Minoltan huollolta puhelimessa, ja tarvittaessa huolto tulee nopeasti paikalle”, toteaa operaattori Mika Ilmonen


T-Printissä on huomattu, että myös kirjekuoret menevät läpi paremmin uudessa järjestelmässä. Usein kuoret myös personoidaan painettaessa. Personoitujen tuotteiden painatus asiakkaille on kasvanut tasaisesti. Nopeampi prosessointi muuttuvan tiedon töissä on parantanut tuottavuutta oleellisesti. Järjestelmä ei myöskään ”säädä” itseään painotöiden välissä, vaan tuotanto alkaa heti.


T-Printissä todetaan, että järjestelmä säilyttää optimaaliset säädöt hyvin, ja tämä näkyy tuotannon tasalaatuisuudessa. Esimerkiksi kaksipuolisen kohdistuksen tarkkuus pysyy hyvin kohdillaan. Parantunut kohdistus on antanut mahdollisuuksia uusille laadukkaille painotöille. ”Asiakkailta tulee kiitosta laadusta - välillä Konica Minoltan bizhub PRESS C1100 -järjestelmällä tehdään töitä, joita muut painot eivät pysty toteuttamaan”, toteaa Kiuru tyytyväisenä.


Konica Minoltan ja T-printin menestystarina sai uuden luvun keväällä 2019, kun tuotantoon asennettiin uusi AccurioPress C6100 -värituotantojärjestelmä vastaamaan kasvaneisiin tuotantomääriin. Kiitämme luottamuksesta!


Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä!

Tilaa uutiskirje:

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings