Helsingin messukeskus, Osasto 3020

Graafisen viestinnän ammattimessut

Ilmoittaudu nyt

Sign, Print & Pack 2020

Sign, Print & Pack -messut on paikka, jossa alan ammattilaiset ja sidosryhmät näkevät ja kuulevat alan viimeisimmistä trendeistä ja uutuuksista sekä uusista liiketoimintamahdollisuuksista. Messuilla voit verkostoitua kollegoiden, toimittajien, asiakkaiden ja kilpailijoiden kanssa. Tule ja näe. Tule ja kuule. Tule ja näy. Tule ja tule kuulluksi. Konica Minoltan osaston löydät heti hallin 1 pääsisäänkäynnin tuntumasta, osastonumeromme on 3020.


Sign & Print -messukonsepti on pyörinyt menestyksekkäästi jo yli 20 vuoden ajan Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuonna 2017 messut laajenivat painoteollisuuden ja suurkuvatuotannon lisäksi käsittämään pakkausalan tuotteet, jolloin nimeksi vaihtui Sign, Print & Pack. Vuonna 2018 maaliskuussa järjestimme onnistuneesti ensimmäiset Sign, Print & Pack -messut Suomessa Messukeskuksessa. 11.–12.3.2020 on vuorossa toinen kerta.


Jos työskentelet painotuotteiden, suurkuvatuotteiden, teippausten, myymälä- ja ulkomainonnan tai ruoka- lääke- tai kuljetuspakkausten parissa, löydät inspiraatiota ja uusinta tietoa Sign, Print & Pack -messuilta. Messut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä. Samaan aikaan Messukeskuksen viereisessä hallissa järjestetään pakkausalan PacTec-, FoodTec- ja PlastExpo-messut sekä isossa hallissa Gastro Helsinki -messut.


Lämpimästi tervetuloa!Rekisteröidy messukävijäksi täällä!

Sign, Print & Pack 2020

Sign, Print & Pack 2020

Helsingin messukeskus, Osasto 3020

Messuaukio 1, 00520 Helsinki

Verkkosivu