Toimi luonnon hyväksi

Konica Minoltan kestävät ratkaisut

Konica Minoltan kestävät ratkaisut


Paremman huomisen rakentaminen on kiinni meistä kaikista, niin arjessa kuin liike-elämässäkin. Maapallomme tulevaisuus lepää nykyisen yhteiskuntamme harteilla. Organisaatiot voivat ostopäätöksillään osallistua hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen toimiston tulostamisessa.

Ympäristöstä huolehtiminen on keskeinen näkökohta Konica Minoltan yritysfilosofiassa. Konica Minolta pyrkii toimimaan yhteiskunnan luottamuksen ja odotusten mukaisesti täyttämällä kaikkiin sidosryhmiinsä liittyvät vastuunsa, osallistumalla kestävän yhteiskunnan toteuttamiseen ja parantamalla ihmisten elämänlaatua. Aiomme saavuttaa kestävän kehityksen tavoitteet (SDGs) vuoteen 2030 mennessä. Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) on listattu jo viisi kertaa "Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" -listalle (2011, 2019, 2020, 2021 ja 2022).

 

 

Päästöhyvitysohjelma tulostaville laitteille

Päästöhyvitysohjelmallaan Konica Minolta tarjoaa ilmastonsuojeluun kokonaisratkaisun, jossa hiilijalanjäljen määrittäminen sekä päästöjen vähentäminen ja hyvittäminen yhdistyvät yhdeksi kokonaisuudeksi. Konica Minolta on yhdessä ClimatePartnerin asiantuntijoiden kanssa kehittänyt läpinäkyvän ja vahvan konseptin, josta asiakkaat 
voivat hyötyä ja jonka toteuttaminen käy helposti ja vaivattomasti.

Neljä askelta onnistuneeseen hiilineutraaliin toimistotulostamiseen:

  1. Tulosta Konica Minolta -järjestelmiä käyttäen.
  2. Kokonaispäästöjen laskeminen kunkin järjestelmän elinajalta (mm. paperin-, energian- väriaineenkulutus, tuotannosta ja logistiikasta aiheutuvat päästöt, yms.).
  3. Päästöt hyvitetään päästöhyvitysprojekteilla.
  4. Laitekohtainen sertifikaatti ja jäljitettävät tunnistenumerot todistavat päästöhyvityksen.

Clean Planet -kierrätysohjelma

Clean Planet -ohjelma on Konica Minoltan yksinkertainen ja luotettava kierrätysohjelma käytettyjen Konica Minoltan kulutustarvikkeiden laadukkaaseen kierrätykseen ja uudelleenkäyttöön. Kerätyt kulutustarvikkeet käsitellään sertifioidussa talteenottolaitoksessa. Kierrätysprosessin lopussa muovi, metalli ja väriaine otetaan talteen ja erotellaan toisistaan. Metallit lähetetään takaisin markkinoille ja muovi lähetetään jatkojalostukseen ja puhdistukseen ennen uudelleenkäyttöä ja palauttamista hyödykemarkkinoille. Ohjelma on helppo tapa antaa arvokas panos maapallon rajallisten luonnonvarojen suojeluun.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Jätä vain yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.