Hiilineutraalitulostus

Huominen mielessä

Kohti hiilineutraalisuutta

Tulostaminen tulevaisuuttamme ajatellen


Paremman huomisen rakentaminen on kiinni meistä kaikista, niin arjessa kuin liike-elämässäkin. Maapallomme tulevaisuus lepää nykyisen yhteiskuntamme harteilla. Organisaatiot voivat ostopäätöksillään osallistua hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen toimiston tulostamisessa.
Tulostaminen kuluttaa energiaa, mutta nämä päästöt voidaan kompensoida osallistumalla Konica Minoltan kattavaan hiilidioksidipäästöjen hyvitysohjelmaan.

 

Päästöhyvitysohjelmallaan Konica Minolta tarjoaa ilmastonsuojeluun kokonaisratkaisun, jossa hiilijalanjäljen määrittäminen sekä päästöjen vähentäminen ja hyvittäminen yhdistyvät yhdeksi kokonaisuudeksi. Konica Minolta on yhdessä ClimatePartnerin asiantuntijoiden kanssa kehittänyt läpinäkyvän ja vahvan konseptin, josta asiakkaat voivat hyötyä ja jonka toteuttaminen käy helposti ja vaivattomasti.

 

Hyödyt

Pieni investointi - suuri vaikutus:

Hyödyt kattavasta hyvityspalvelusta
Konica Minolta tarjoaa läpinäkyvää ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa tulostamisen hiilidioksidipäästöjen kompensoimiseen. Yksi palveluntarjoaja tarjoaa teille täydellisen paketin ilman ylimääräistä työtä.

Läpinäkyvyys
Tulostavien laitteiden hiilidioksidipäästöjä voi seurata avoimesti online-seurantajärjestelmästä.

Korostaa sitoutumista ilmastonsuojeluun
Organisaationne huomioidaan ilmastonsuojelusta ja hiilineutraalisuus auttaa teitä saavuttamaan ilmastonsuojelutavoitteet. Lisäksi se lisää uskottavuutta kestävän kehityksen strategiasta.

Lisää työntekijöiden sitoutuneisuutta
Yrityksesi kokonaisvaltainen kestävän kehityksen lähestymistapa lisää työntekijöiden sitoutuneisuutta ja positiivinen ilmastonsuojeluimago auttaa teitä houkuttelemaan uusia työntekijöitä.

 

Haluatko kuulla lisää?

Jätä vain yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.