Pilvipalvelut: hyödynnä pilvipalveluiden täysi potentiaali

VOIMME TARJOTA SINULLE TÄYDELLISEN PILVIPALVELUN, JOKA TUKEE KAIKKIA LIIKETOIMINTASI TARPEITA

Ota meihin yhteyttä
 

Hyödynnättekö jo pilvipalveluita kattavasti? Pilvi antaa yritykselle ja liiketoiminnalle vapauden.

Pilvi mullistaa työskentely- ja liiketoimintatapojamme, kun yhä useammat organisaatiot siirtävät IT:n pilveen. Pilvi nopeuttaa digitaalista muutostasi, mahdollistaa etätyöinfrastruktuurin ja digitalisoi työnkulut - ja antaa työntekijöillesi ja liiketoiminnallesi vapauden. Silti monilla organisaatioilla ei ole pilvistrategiaa eivätkä ne ymmärrä potentiaalia, jonka pilvi voi tarjota liiketoiminnalle. Ne saattavat jo käyttää joitakin pilvipalveluja, mutta hyödyntääkseen pilven tarjoaman täyden liiketoiminta-arvon niiden olisi siirrettävä koko liiketoimintansa työmäärä pilveen.

Me Konica Minoltalla haluamme auttaa sinua hyödyntämään pilven koko potentiaali ja tarjota sinulle turvallisen pilvipalvelumatkan. Tarjoamme täydellisen pilvialustan, joka tukee kaikkia liiketoimintasi tarpeita.

 

Pilvi antaa puitteet yrityksesi tulevalle menestykselle - hanki pääsy tietoihin, työnkulkuihin, sovelluksiin ja liiketoimintaan

Organisaatioilla on useita IT-ongelmia, jotka voidaan ratkaista pilvipalveluiden avulla:

 • Nopeasti muuttuvat IT-teknologiat, eikä uusimpia päivityksiä pystytä hallitsemaan
 • Resurssien, rahan ja työvoiman puute
 • Työntekijöillä ei ole nykyaikaisia välineitä työskennellä mobiilisti tai tehokkaasti
 • Etätyömahdollisuuksien tarjoaminen houkuttelevana työnantajana
 • Ttietojärjestelmän skaalautuvuus puuttuu
 • Järjestelmän käyttökatkokset, jotka johtavat tarpeettomiin kustannuksiin ja tuottavuuden alenemiseen
 • Pääsy etänä tietoihin, sovelluksiin ja työnkulkuihin
 • Turvallisuus: tietosuoja ja pelko hakkerihyökkäyksistä

Tarjoamme turvallisia pilvipalveluja ja osaamisemme pilvimatkallesi, jolloin voit skaalata kapasiteettia joustavasti liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

Voit käyttää pilvipalveluitamme yrityksellesi sopivalla tavalla:
 
 • Yksi pilvipalvelualusta, jolla voit hallita kaikkia liiketoimintasi tarpeita pilvessä:
  • sisäiset järjestelmät
  • tiedonhallinta ja GDPR
  • liiketoiminta-analytiikka
  • sisäinen ja ulkoinen yhteistyö
  • liiketoimintasovellusten isännöinti
  • Integrointi M365-ympäristöön
 • Yritysverkkopalvelut (NaaS), jotta verkkoyhteydet ovat laadukkaita ja vakaita
 • Älykäs videovalvonta pitää liiketoimintaympäristön turvallisena
 • Hallitse kaikkia toimistosi tulostus- ja skannausratkaisuja


 

Pilvipalveluiden hyödytJoustavuus ja skaalautuvuus auttaa sopeutumaan liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin


Ei piilokustannuksia - maksat vain käyttämistäsi resursseista


Asiantunteva valvonta ja hallinta 24/7, jolloin tiimisi voivat keskittyä IT-innovaatioihin


Korkea tietoturva- ja käytettävyystaso -
Pilvipalvelujamme ylläpitävät konesalit on sertifioitu ISO 27001 -standardin (tietoturva) ja DIN EN 50600 -standardin (konesalien suunnittelu, rakentaminen ja käyttö) mukaisesti.

 


Pääsy keskitettyihin sovelluksiin ja tietoihin missä ja milloin tahansa, millä tahansa laitteella - tukee etä- ja mobiilityöskentelyä

Varri: ammattimaiset IT-toiminnot ulkoistamalla ne Konica Minoltalle

Kun Varrin, maahantuojan ja jälleenmyyjän, oma palvelin kävi pieneksi, he valitsivat Konica Minoltan pilviratkaisun vakauden ja turvallisuuden varmistamiseksi.

Pilvipalvelut pienille ja keskisuurille yrityksille

Vaikka pienet ja keskisuuret yritykset (pk-yritykset) näkevät selvästi edut ja ovat avoimia pilviratkaisuille, osa niistä epäröi edelleen ottaa pilviratkaisuja käyttöön liiketoiminnan kannalta kriittisissä ydinprosesseissa, koska niillä on yksinkertaisesti vaikeuksia löytää oikeaa aloituskohtaa ja oikeaa kumppania. Konica Minolta auttaa pk-yrityksiä niiden pilvipalvelumatkalla pitkän aikavälin näkökulman ja asiakkaidemme liiketoiminnan syvällisen ymmärtämisen avulla. Lataa eBook ja tutustu syvällisemmin pilveen.

Lataa eBook itsellesi
cloud for SMEs e-book cover

1.  Miten pilvipalvelut toimivat?

Pilvipalvelut tarjoavat sinulle IT-infrastruktuurin ja -alustat, joilla voit käyttää sovelluksia ja palveluita ja tallentaa tietoja. Sinun ei tarvitse hankkia, asentaa, valvoa tai hallita omaa infrastruktuuria. Me - todellinen pilvipalvelukumppanisi - teemme kaiken tämän puolestasi.

Pilviympäristöt - yksityiset tai julkiset, hybridi- tai monipilviympäristöt - ovat nopeasti ja helposti skaalattavissa ja tarjoavat joustavia hinnoittelumalleja. Monissa tapauksissa maksat vain käyttämistäsi resursseista. Pilviympäristö on myös turvallinen, sillä pystymme ottamaan käyttöön kehittyneitä valvonta- ja tietoturvaominaisuuksia, joilla suojaudutaan kyberuhkilta ja riskeiltä, jotka ovat monien organisaatioiden ulottumattomissa.

2.  Mihin pilvipalveluja voidaan käyttää?

Voit käyttää pilvipalveluja moniin eri tarkoituksiin: omien sovellusten ja palvelujen käyttämiseen tai alustana, johon voit integroida organisaatiosi IT-infrastruktuurin ja -palvelut. Voit myös käyttää pilvipohjaisia sovelluksia ja palveluja, kuten Microsoft 365:sta, M-Filesia ja muita tiedonhallintaratkaisuja.

3.  Missä Konica Minoltan pilvipalvelut sijaitsevat?

Monet meidän yksityisistä pilvipalveluista (IaaS, PaaS ja SaaS) tarjotaan omissa datakeskuksissamme Saksassa ja Ruotsissa. Nämä tilat on sertifioitu ISO 27001 (tietoturva), ISO 27017 (turvallinen pilvipohjainen ympäristö) ja DIN EN 50600 (datakeskusten suunnittelu, rakentaminen ja käyttö) mukaisesti.

4.  Mitä pilvipalveluita on saatavilla?

Meillä on laaja valikoima pilvipalveluja, jotka tukevat liiketoimintaasi. Löydät kaikki palvelumme täältä.

5.  Milloin minun pitäisi käyttää pilvipalveluja?

Voit käyttää pilvialustoja monien erilaisten haasteiden ratkaisemiseen tai vielä parempaa - pilven tarjoamien hyötyjen täydelliseen hyödyntämiseen:

 • Tuki digitaalisen muutoksen strategialle
 • Tuki etä- ja mobiilityöstrategialle
 • Yhteistyöskentelyn ja viestintästrategian tukeminen
 • Alustana jokapäiväisille IT-palveluille, jotka vievät sisäisiä resursseja - vapauttaa tiimisi operatiivisista tehtävistä ja mahdollistaa niiden keskittyä innovointiin ja kehitykseen.
Voit käyttää julkista ja yksityistä pilveä tai niiden yhdistelmää (hybridipilveä) liiketoimintasi tarpeiden ja tietojesi luonteen mukaan.

Konica Minoltan pilvipalvelut

Muuttunut työelämä tarvitsee ratkaisuja liiketoiminnan tulevaisuuden menestykseen. Yhdistämällä ihmiset, tilat ja teknologian voimme tarjota sinulle turvallisen digitaalisen työympäristön. Säästä oma palvelinkapasiteettisi ja maksa vain siitä, mitä todella käytät. Hyödynnä pilvipalvelua täysimääräisesti. Me hoidamme IT:si - sinä pystyt keskittymään liiketoimintaasi.

Edistä liiketoimintaasi Konica Minoltan pilvipalveluiden avulla 

 

Kun valitset meidät IT- ja pilvipalvelukumppaniksesi, valitset yksinkertaisemman reitin kehittyneeseen IT-infrastruktuuriin, joka tukee liiketoimintaasi riippumatta siitä, kuinka pitkälle tai kuinka nopeasti se kasvaa. Kun sovellukset ja palvelut isännöidään turvallisessa pilviympäristössämme, saat kustannustehokkaan, skaalautuvan pilvialustan, johon yrityksesi voi luottaa - nyt ja tulevaisuudessa. Ja IT-tiimisi vapautuu jokapäiväisistä operatiivisista tehtävistä ja voi keskittyä innovointiin.   

We work your IT - you work your business!
 

Ota yhteyttä - kuulet, miten pilvipalvelumme auttavat yritystäsi

Tiedämme, että jokainen organisaatio on omanlaisensa, jonka vuoksi kaikki alkaa keskustelusta. Olemme valmiita auttamaan, joten jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.