Yhteistyöskentely & viestintä: työskennellään yhdessä ilman rajoja

TEHOKAS YHTEISTYÖ LISÄÄ TUOTTAVUUTTA JA ONNELLISUUTTA

Ota meihin yhteyttä
 

Onko sinulla tehokas yhteistyöskentelyalusta, joka edistää yrityksesi tuottavuutta?

 

Yhä useammat työnkulut ja prosessit on rakennettu toisiinsa kytköksissä olevien tiimien ja osastojen ympärille. Organisaatioiden on tarjottava työntekijöilleen nykyaikaisia yhteistyöskentelyvälineitä ja digitaalinen työympäristö, jotta he voivat jatkaa tehokasta ja tuottavaa työskentelyä, vastata asiakkaiden odotuksiin ja nopeuttaa liiketoimintaa. Tarjoamme pilvipalveluja ja -ratkaisuja yhteistyöskentelyyn, tiedonhallintaan, IT-infrastruktuuriin ja toimistotulostukseen varmistaakseen, että organisaatioiden liiketoimintaprosessit, asiakirjat ja tiedot ovat käytettävissä etänä - paikasta, ajasta ja laitteesta riippumatta. Ratkaisut mahdollistavat yksilöllisen joustavuuden ja liikkuvuuden, jotta työntekijät ja ulkoiset kumppanit saadaan lähemmäksi toisiaan.

Yhteistyöskentely ja viestintä vaikuttavat voimakkaasti liiketoimintaasi. Ne liittyvät työnkulkuihin ja prosesseihin, sisäisiin ja ulkoisiin tarpeisiin, kuten: yrityskäsikirjaan, HR-järjestelmiin, intranetiin, matkakuluihin, tiedon jakamiseen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, sopimusten hallintaan ja projektinhallintaan. Kaikkien näiden pitää olla saatavilla ja käytettävissä milloin, missä ja millä laitteella tahansa. Uudet työskentelytavat edellyttävät järjestelmiä, jotka tekevät yhteistyöskentelystä vaivatonta ja saumatonta. 
 

Pilvipohjainen alusta vie yhteistyöskentelyn nykyaikaiselle tasolle

Tehokas yhteistyöskentely lisää tuottavuutta ja antaa yrityksille kriittisen etulyöntiaseman. Pilvipohjaisten ratkaisujen avulla organisaatiot voivat hyödyntää täysimääräisesti yhteistyöskentelyalustojen tarjoamia etuja. Yrityksen infrastruktuurin siirtäminen pilveen antaa uuden näkökulman yhteistyöskentelyyn. Pilvipalvelut mahdollistavat skaalautuvuuden liiketoiminnan muuttuessa, pääsyn uusimpiin yhteistyöskentelyvälineisiin ja liiketoimintasovelluksiin sekä mobiilin työskentelyn ja sujuvien työnkulkujen ja liiketoimintaprosessien edut.
 

Workplace One - yhteistyöskentelyalusta tukemaan liiketoimintaasi

Workplace One - IT-alusta moderniin yritykseen. Se kattaa kaikki IT-tarpeesi. 
– IT platform for the modern company. It covers all your IT needs. Fokus on päivittäisten toimintojen helpottamisessa hallinnoimalla ja isännöimällä yritysten IT-infrastruktuuria ja liiketoimintasovelluksia pilvipalvelussa. Se on joustava ja turvallinen yhteistyöskentelytila Microsoft 365 -lisensseillä ja etätyöpöytäpalveluilla.

Lue ja opi lisää modernista yhteistyöskentelyalustasta

Digitaalista yhteistyöskentelyä myös pienille ja keskisuurille yrityksille

Erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille digitaalisen yhteistyöskentely-ympäristön ja nykyaikaisen työympäristön luominen työntekijöilleen voi olla hyvin haasteellista: asianmukaiset resurssit ja budjetti puuttuvat. 

Lisäksi ratkaisujen on oltava kokonaisvaltaisia - yhteistyöskentelyratkaisujen on oltava yhteensopivia olemassa olevien ratkaisujen kanssa, jotta niitä on helppo hallita ja käyttää. Yritykset tarvitsevat myös skaalautuvia ja joustavia ratkaisuja, jotka mukautuvat liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin. 

 

Konica Minolta tarjoaa sinulle digitaalisen yhteistyöskentelyn ja viestinnän edut

Kokonaisvaltaisen lähestymistavan avulla autamme sinua tekemään yhteistyöskentelystä etäryhmien ja kollegoiden kanssa vaivatonta - erityisesti silloin, kun he työskentelevät eri paikoissa. Tarjoamme sinulle ratkaisuja monenlaisiin nykyaikaisiin yhteistyösovelluksiin, jotka toteutetaan ja mukautetaan tarpeidesi mukaan. 


 Asiantuntijoiden yhteydenpito ja arvokkaiden oivalluksien jakaminen onnistuu yhteistyöskentelyalustan avulla, joka auttaa jakamaan tietoja ja yhdistämään ihmiset organisaatioiden sisällä


Asiakirjojen hallinta ja jakaminen mahdollistaa työntekijöiden käyttävän tiedostoja etänä mistä ja milloin tahansa ja työskennellä samanaikaisesti saman asiakirjan parissa


Software-as-a-service (SaaS) vapauttaa organisaatiot lisenssien, päivitysten ja ylläpidon kaltaisista sovellusten hallinnointitehtävistä


Keskustelusyötteiden ja pikaviestien avulla työntekijät voivat keskustella projekteista ja löytää ratkaisuja nopeasti ja helposti, vaikka eivät voisikaan olla kasvokkain


Yksi alusta kaikkeen - helppo hallita, kustannustehokas, aina ajan tasalla, sekä sisäiseen että ulkoiseen käyttöön


Tietoturva on varmistettu, koska pilvipohjaiset sovellukset edellyttävät kahden tekijän todennusta tai ehdollista pääsyä, kun niitä käytetään ulkopuolelta.

Yhteistyöskentelyn infografiikka

Joustavuuden lisääntyvä kysyntä muuttaa dramaattisesti työtapojamme: työntekijät vaativat mahdollisuutta tehdä etätyötä, ja tiimien, osastojen ja yritysten välinen yhteistyö edellyttää uutta lähestymistapaa työskentelyyn - ja digitaalisten yhteistyövälineiden erityistä tukea.

Katso tarkemmin infografiikkaa
collaboration infographic thumbnail

Yhteistyöskentely muuttuu digitaaliseksi

Tapa, jolla työskentelemme ammatillisessa ympäristössä, on muuttunut perusteellisesti viime vuosina. Siihen on noussut uusi tähti: yhteistyöskentely. Kokoaikaisten toimistotyöntekijöiden virtuaaliseen tai digitaaliseen yhteistyöhön käyttämä osuus kokonaistyöajasta on kaksinkertaistunut alle kymmenessä vuodessa, kun se vuonna 2013 oli vain 7 prosenttia ja vuonna 2019 14 prosenttia.

Lataa eBook itsellesi

Mobiili- ja etätyöskentely Elajo:lla

Elajo on yksi Ruotsin johtavista sähkö-, koneenrakennus- ja energia-alan yrityksistä, jolla on laaja asiantuntemus ja lähes 900 työntekijän asiantunteva henkilöstö.

Lue Elajon asiakastarina

Tutustu muihin asiakasmenestystarinoihin

Yhteistyöskentelyn & viestinnän ratkaisumme

Ota yhteyttä - kuulet, miten yhteistyöskentelyn & viestinnän ratkaisumme auttavat yritystäsi

Tiedämme, että jokainen organisaatio on omanlaisensa, jonka vuoksi kaikki alkaa keskustelusta. Olemme valmiita auttamaan, joten jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.