Resurssien suojaus ja jätteiden vähentäminen

 

Palvelut

 

Hävitysohjelmat

Konica Minoltalla on käytössä keräys- ja kierrätysohjelmia, jotka on räätälöity tiettyihin maihin, niiden markkinoille ja niiden lainsäädännön vaatimusten mukaan. Konica Minoltan kansallisissa toimipisteissä on käytössä erilaisia kulutustarvikkeiden keräys- ja kierrätysratkaisuja. Euroopassa yritys on ottanut käyttöön EU:n-direktiivin mukaiset toimenpiteet liittyen sähkö- ja elektroniikkalaiteromun hävittämiseen (WEEE II). 

 

Teknologia

 

Kierrätysmateriaalien käyttö tuotteissa

Jopa 88 prosenttia toimistolaitteidemme ulkokoteloista sisältää kierrätettyjä materiaaleja (PET-pullot). Jopa 40 prosenttia väriainepulloistamme on valmistettu kierrätetyistä maitopulloista. Konica Minoltan lopullisena tavoitteena on käyttää kierrätettyjä materiaaleja kaikessa väriainetuotannossaan ympäri maailmaa niin, että nykyisestä 25 prosentista päästään sataan prosenttiin tulevaisuudessa.


Ympäristöä säästävä paperinkierrätys

Paperia kierrätettäessä on tärkeää, että väriaine voidaan poistaa helposti paperista. Saksalainen yhdistys INGEDE e.V., jolla on edustus ympäri Eurooppaa, tunnustaa, että Konica Minoltan tuotantotulostusjärjestelmissä käytetyn Simitri® HD -väriaineen siistattavuustaso on hyvin korkea. Tämä takaa, että painoalan ammattilaiset voivat olla varmoja, etteivät he tulosta ympäristön kustannuksella, ja samalla he hyötyvät erinomaisista siistausominaisuuksista. Näin he edistävät edelleen paperin kiertoa ja kierrätystä ja auttavat vähentämään vesien saastumista. 

 

Sitoutuminen

 

Monimuotoisuus

Monimuotoisuuden ongelmaa käsitellään Green Factory -sertifiointijärjestelmän puitteissa. Konica Minolta Business Solutions France S.A.S.,-yhtiön työntekijät ovat aloittaneet yhden malliprojektin. He ovat asentaneet kuusi mehiläispesää yhtiön toimistojen katolle. Hunajan myynnin tuotto lahjoitetaan erilaisiin hyväntekeväisyysprojekteihin, kun taas mehiläiset edistävät luonnollisesti monimuotoisuuden säilymistä.
 

Le Marathon Vert

Konica Minolta Business Solutions France S.A.S. on ollut ”Marathon Vert” -tapahtuman (vihreä maraton) pääsponsori. Tapahtuma on auttanut Etiopian uudelleenmetsityksessä aloittamisestaan vuodesta 2011 lähtien. Vuonna 2016 tapahtuman ansiosta pystyttiin istuttamaan yli 115 000 puuta Etiopiaan.

 

Ota yhteyttä...

Ota yhteyttä kestävän kehityksen tiimiimme!

Lähetä sähköpostia

ContactFormWrapper