Oulun kaupungin laitesiirrot

Konica Minoltan laitteille

 

Oulun kaupungin siirtotilauslomake

Konica Minoltan monitoimilaitteille ja tulostimille


Voitte tilata Konica Minoltan monitoimilaitteellenne tai tulostimelle siirron täyttämällä huolellisesti tämän verkkosivun lomakkeen. Siirtotilauksesta menee automaattisesti tieto myös Oulun Digille, joten erillistä palvelupyyntöä ei tarvitse sinne tehdä. Huom! Tarkistakaa, että laitteen mukana siirtyy myös siihen tilatut tarvikkeet (värikasetit ja hukkavärisäiliöt). Tarvikelaatikon osoitetarrassa lukee laitteen sarjanumero, jolle se on tilattu.

Tilaattehan kuljetuksen hyvissä ajoin, sillä voimme toimittaa siirtopalvelun aikaisintaan 14 vuorokauden kuluttua siirtotilauksen vastaanottamisesta. Alle 14 vuorokauden sisällä tapahtuvista siirroista veloitetaan kiireellisyyslisä (250 € alv. 0 %)

​Saatte lisätietoja palvelusta ja apua lomakkeen täyttöön Konica Minoltan yhteyshenkilöltänne Jukka Martimolta - puh. 040 543 2898.

Siirtotilauslomake | OUKA

Mikäli tarvitsette siirron useammalle laitteelle, täytättehän jokaiselle oman kuljetuslomakkeen.

Täytä toivottu siirtoajankohta muotoon pp.kk.vvvv
LAITTEEN NYKYINEN SIJAINTI
Kuljetusväylän esteettömyys:LAITTEEN UUSI SIJAINTI
Kuljetusväylän esteettömyys:Muuta huomioitavaa

Tarkasta tiedot vielä ennen kuin tilaat siirron, kiitos!

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Huom!

Siirtotilaus lähtee automaattisesti sekä Konica Minoltalle että Oulun Digille, joten erillistä palvelupyyntöä siirrosta Oulun Digille ei tarvitse enää tehdä.