dokoni SYNC & SHARE


Yhteistyötä paikasta, ajasta ja laitteesta riippumatta


Nykyinen yritysmaailma muuttuu yhä nopeammin, kun uudet tekniikat ja maailmanlaajuinen integrointi pakottavat yrityksiä jatkuvaan innovointiin. Mukautuminen ja vastaaminen näihin muutoksiin on keskeisen tärkeää kaikkien yritysten menestyksen kannalta. Yritykset pystyvät säilyttämään kilpailuetunsa ainoastaan keksimällä tapoja reagoida uusiin haasteisiin joustavasti ja omaksumalla uudet trendit viipymättä.


Tiedostoja jaetaan päivittäin niin sisäisten kuin ulkoisten yhteistyötahojen kanssa. dokoni SYNC & SHARE tarjoaa projektitiimeille kuluttajille tarkoitetuista pilviratkaisuista tutun joustavuuden sekä liiketoiminnan kannalta keskeisen tärkeän tietoturvan. Luomalla oman työympäristönsä ja hallinnoimalla sitä työntekijät voivat toteuttaa projekteja entistä nopeammin ja tehokkaammin, koska dokoni SYNC & SHARE -sovelluksen ansiosta he voivat työskennellä missä, milloin ja millä laitteella tahansa. 


dokoni SYNC & SHARE tarjoaa joustavan käytönvalvonnan ja tietojen jaon sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien ja yhteistyötahojen kanssa. Yrityksen tiedostot ja asiakirjat suojataan yrityksen määrittämien käytäntöjen avulla. Sovellus säilyttää aiemmat asiakirjaversiot ja seuraa kunkin asiakirjan käsittelijöitä luotettavasti. Mahdollisuus lisätä tiedostoihin ja asiakirjoihin kommentteja ja lähettää automaattisia ilmoituksia yhteistyötahoille tehostaa asiakirjojen yhteiskäsittelyä.


dokoni SYNC & SHARE -sovelluksella yritykset voivat lisätä tehokkuuttaan, vastata muutoksiin entistä nopeammin ja lisätä liiketoimintansa nopeutta. dokoni SYNC & SHARE lisää joustavuutta ajan, paikan ja laitteiden suhteen, mistä on hyötyä erityisesti yrityksille, joilla on useita toimipaikkoja.dokoni SYNC & SHARE -logo


dokoni SYNC & SHARE

Flexible access management and sharing of data and information

dokoni SYNC & SHARE -työnkulku

dokoni SYNC & SHARE

dokoni SYNC & SHARE

Asiakirjojen jakelu

 • Tiedostojen jakaminen sisäisten ja ulkoisten yhteistyötahojen kanssa 
 • Käyttö kaikista laitteista
 • Integrointi useisiin tietovarastoihin
 • Yhdistetyt yhteydet useisiin asennuksiin eri paikoissa 
 • Tiedostojen pudotustoiminto

Sisällönhallinta

 • Synkronoinnilla kaikki tiedot synkronoidaan kaikille käyttäjille ja laitteille
 • Tiedostojen lisääminen suosikiksi nopeuttaa useimmin käytettyjen tiedostojen käyttöä
 • Tiedostoja voi kommentoida sisältöön perustuvaa keskustelua varten
 • Asiakirjojen merkitseminen nopeuttaa hakua 
 • Työnkulkumahdollisuus
 • Käyttäjien hallinta 

Get the product brochure now to have all information at hand.

dokoni SYNC & SHARE brochure
dokoni_Sync_Share_document-capture-thumbnail

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje:

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia