dokoni FIND


dokoni FIND | Kaikki tiedot käytettävissä nopeasti


dokoniFIND-Logo-(1).jpg

Tietoa on saatavilla lähes rajattomasti, joten tietotyöläisiltä kuluu paljon aikaa hukkaan, hakiessaan tarvittavia oikeaa tietoa.

Yrityshakuratkaisu dokoni FIND auttaa käyttäjiä löytämään heidän tarvitsemansa tiedot heti sijainnista tai tietomuodosta riippumatta. dokoni FIND on nopea ja helppo tapa löytää kaikki oleelliset tiedot yhdeltä käyttöliittymältä eli siirtymättä käyttöliittymien ja sovellusten välillä. Kun saman käyttöliittymän kautta voi käyttää kaikkia sovelluksia, sisältöä voidaan hakea hajallaan olevista tietosiiloista. Sovellus tallentaa sisällön suojattuun yhteiseen hakemistoon, joten käyttäjä näkee kaikki tulokset, joihin hänellä on käyttöoikeus.


dokoni FIND: löydä kaikki etsimäsi yritystiedot yhdestä paikasta

dokoni FIND on kaiken kattava yrityshaku- ja indeksointiratkaisu. Käyttäjät löytävät omien käyttöoikeuksien mukaisesti kaikki tiedot riippumatta niiden sijainnista tai tiedostomuodosta. Enää käyttäjien ei siis tarvitse tietää mistä etsiä, vaan hakua toimii kuten google - riittää, että tiedät mitä olet etsimässä.

Gronlund Palvelut Oy

Konica Minolta toimitti Gronlund Palvelut Oy:n verkkolevyihin kohdistetun nopean ja tehokkaan dokoni FIND -hakupalveluratkaisun

Tutustu asiakasreferenssiin
Gronlund palvelut

dokoni FIND

dokoni FIND

Sisällön virtualisointi

dokoni FIND luo nykyisten tietovarastojen päälle virtuaalikerroksen ja suodattaa reaaliaikaisesti yrityksen dokumenttiarkistojen sisällön – riippumatta tallennusmuodosta, tietorakenteesta, sovelluksesta tai sijainnista. Vaikka dokoni FIND yhdistää automaattisesti sivustot ja datan, se ei muuta niiden sisältöä eikä vaadi tietojen siirtoa, integrointia, muuntamista tai migraatiota.
 

Yleiskäyttöinen hakutyökalu

dokoni FIND -hakutyökalu teknologia mahdollistaa pääsyn tietoihin niiden tallennus-muodosta tai -kohteesta riippumatta. Sovelluksen niin sanottu yleisindeksi luo keskitetyn yhteyspisteen, ja käyttäjät näkevät kaikki ne tiedot, joiden tarkasteluun he ovat oikeutettuja. dokoni FIND hakee hetkessä käyttäjän haluamat tiedot niin verkkolevyillä olevista tiedostokansioita kuin sähköpostista, eikä sisältöä, tiedostonimeä tai sijaintia tarvitse määritellä etukäteen.
 

Tietämyksenhallinta

dokoni FINDin ansiosta asiakokonaisuuksien hahmottaminen on nopeampaa, sillä sen avulla tiettyyn asiaan, kuten tuotteeseen tai projektiin liittyvät dokumentit ja sisällöt saadaan vaivattomasti koostettua yhteen. Tämä puolestaan mahdollistaa asiaan liittyvän datan jalostamisen tietämykseksi, joka edelleen mahdollistaa tiedolla johtamisen.
 

Sisällön muuntaminen

dokoni FIND ei rajoitu pelkästään metatiedon ja tiedostonimien hakemiseen, koska siinä on käytössä optinen tekstintunnistus (OCR), jolloin tekstihakuja voidaan tehdä suoraan tiedoston sisältöön. Teksti ja muu sisältö muunnetaan ja indeksoidaan täsmällisesti, jolloin dokumentin sisältöön voidaan kohdistaa suoraan hakuja.
 

Tietojen haku

Haku voidaan käynnistää työpöydältä tai esimerkiksi SharePoint-ohjelmasta. Hakutulos näyttää käyttäjälle kaikki oleelliset tiedostot ja informaation hakuun liitetyistä tietovarastoista. Käyttäjät pääsevät käsiksi myös yrityksen digitaalisiin arkistoihin ”piilotettuihin” dokumentteihin, kuten sähköpostiliitteisiin, skannattuihin tiedostoihin – eikä käyttäjän tarvitse kirjautua välillä toiseen sovellukseen.
 

Tietojen sijainti säilyy

Hakupalvelun käyttöönotto ei vaadi tietomassojen varastointia tai niiden hankalaa muuntamista, siirtämistä tai integrointia, vaan tiedot saavat jäädä alkuperäiseen säilytyspaikkaansa. dokoni FIND löytää ja indeksoi sekä niin jäsennellyn kuin jäsentelemättömän datan. Se tunnistaa 450 yleisintä tiedostomuotoa.
 

Integroitu tietoturva

dokoni FIND noudattaa organisaation kaikkia nykyisiä tietoturvakäytäntöjä ja varmistaa käyttäjien pääsyn vain siihen tietosisältöön, johon heillä on käyttöoikeus. dokoni FIND tukee täysin Active Directory- hakemiston tietokantaa, joten kaikki käyttöoikeusmuutokset päivittyvät keskitetysti automaattisesti.


Lue lisää dokoni FIND -esitteestä

Yrityksille kehitetty tietojen haku- ja indeksointisovellus dokoni FIND auttaa käyttäjiä löytämään tarvitsemansa informaation – sen tiedostomuodosta tai sijainnista riippumatta. Tutustu tarkemmin ohjelmiston ominaisuuksiin ja hyötyihin sekä teknisiin vaatimuksiin lataamalla esite. 

Lataa esite
ryhmä ihmisiä katsoo kannettavaa tietokonetta

Älykäs tiedonhaku

Usein tarvittavat tiedostot ovat hukassa – nyt voit helpottaa ja nopeuttaa niiden löytämistä

Löydä tietosi tehokkaasti ja helposti

Tiedon määrä organisaatioissa jatkaa merkittävää kasvuaan. Vuonna 2018 pidetyn Radar Conferencen mukaan työntekijät käyttävät 1,8 tuntia päivittäin dokumenttien etsimiseen ja hallittavuuteen. Monesti tiettyä tietoa etsittäessä työntekijä joutuu käymään läpi useat eri paikat, joihin tietoa on tallennettu, eikä tarvittavaa tietoa välttämättä löydy.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää ohjelmistosta? Ota yhteyttä!

Konica Minolta saa kommunikoida minulle sähköpostitse:*
Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings