M-files


M-files | Älykästä tiedonhallintaa liiketoiminnan tehostamiseen
Oletko kyllästynyt etsimään tietoja ja tiedostoja eri tietovarastoista ja järjestelmistä? Joko et koskaan löydä juuri oikeaa versiota dokumentista tai etsimiseen kuluu liikaa aikaa.
 

M-Filesin älykäs tiedonhallintaratkaisu korjaa tämän ongelman: M-Filesin järjestelmä on rakennettu kolmen pilarin varaan: se perustuu metatietojen käyttöön, on älykäs eikä ole riippuvainen yksittäisistä tietovarastoista tai järjestelmistä. Tämän vuoksi tietojen etsiminen ja hyödyntäminen perustuu niiden sisältöön, ei sijaintiin. Tiedot näytetään automaattisesti oikeassa kontekstissa, alkuperäisestä järjestelmästä riippumatta. Myöskään tietojen siirtämisestä ei tarvitse huolehtia: voit säilyttää kaikki tiedot niiden nykyisessä sijainnissa ja käyttää niitä heti.
 

Ota sisältö haltuun ja automatisoi liiketoimintaprosesseja

 

M-Files on ainutlaatuisen älykäs tiedonhallintaratkaisu, joka tehostaa yritysten tapaa turvata, käsitellä ja hallinnoida tietoja ja sisältöä, kuten esimerkiksi dokumentteja, kuvia, sähköposteja, asiakastietoja tai muita tieto-objekteja. M-Files toimii siltana rakenteellisten liiketoimintatietojen ja jäsentämättömän tiedon välillä.
 

M-Files järjestää ja hallinnoi tietoa sen sisällön perusteella eikä sen perusteella, missä päin yrityksen verkkoa tieto sijaitsee. Riippumatta siitä, sijaitseeko tieto M-Filesin alustalla tai muissa järjestelmissä tai tietovarastoissa, sitä voi käyttää ja hallinnoida yhden näkymän kautta. Myöskään kallista ja aikaa vievää tietojen siirtämistä ei tarvita.
 

M-Filesiin voi yhdistää esimerkiksi verkkolevyjä, Microsoftin ja Googlen sovelluksia sekä tärkeimpiä liiketoimintasovelluksia ja muita dokumenttienhallintajärjestelmiä.
 

M-Filesin avulla voit kiihdyttää liiketoimintamuutoksia murtamalla erillisten sovellusten, järjestelmien ja tietovarastojen aiheuttamat tietosiilot. Ratkaisu myös tukee kokonaisvaltaista automaatiota, joka parantaa asiakaskokemusta.


Lue lisää M-files -esitteestä

Toisin kuin perinteiset ECM-järjestelmät, M-Files antaa organisaatioille mahdollisuuden hallita sisältöä ja tietoja riippumatta siitä, sijaitsevatko nämä tiedot M-Filesissa vai muissa liiketoimintajärjestelmissä tai arkistoissa. Tutustu tarkemmin ratkaisun ominaisuuksiin ja hyötyihin sekä teknisiin vaatimuksiin lataamalla esite. 

Lataa esite

M-files

M-files

Älykerroksen tärkeimmät ominaisuudet

 
  1. Etsi tietoa sen sisällön perusteella tallennuspaikan sijaan.
  2. Etsi, käytä ja hallinnoi kaikkea yrityksen verkossa olevaa tietoa.
  3. Tehosta dokumenttien- ja tiedonhallintaa tekoälyn avulla.
  4. Valitse itsellesi sopivin alusta: pilvi, konesali tai hybridi.
  5. Etsi, käytä ja muokkaa sisältöä millä tahansa laitteella.

Sharkmed Oy panostaa tehokkaaseen laadunhallintaan

Tehokas laadunhallintajärjestelmä tarjoaa yrityksille useita hyötyjä liiketoimintaan. Laatustandardeissa on tärkeää toimia vaatimusten mukaisesti, johon oikeanlainen laadunhallintajärjestelmä tarjoaa vahvat ratkaisut. Tutustu, miten Sharkmed Oy hyödyntää laadunhallintaa liiketoiminnassaan sekä millaisia hyötyjä he ovat uudesta järjestelmästä saaneet.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää ohjelmistosta? Ota yhteyttä!

Konica Minolta saa kommunikoida minulle sähköpostitse:*
Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings