YSoft SafeQ - Turvatulostus


Suojaa yrityksen tietoja käytönvalvonnalla ja töiden seurannalla


Tietoturvaa ja tietojen suojausta pidetään yhtenä isoimmista haasteista yrityksissä. Valvomaton pääsy organisaation tulostimiin ja monitoimilaitteisiin sekä arkaluonteiseen ja luottamukselliseen tietoon muodostaa edelleenkin suuren tietoturvariskin. SafeQ-tulostuksenhallintaratkaisu vähentää näitä ja muita riskejä merkittävästi, koska kaikkia tulostus-, skannaus- ja kopiointitoimintoja voidaan seurata, ja käyttäjien tulostuslaitteiden käyttöä voidaan hallita ja rajoittaa keskitetysti.  


SafeQ yhdistää tulostuslaitteiden suojauksen, käytönvalvonnan ja asiakirjojen tietoturvatoiminnot. Tämä vastaa yritysten tietoturvavaatimuksiin tehokkaasti, koska käyttäjille voidaan helposti määrittää selkeät käyttösäännöt ja heidän käyttämiä toimintoja voidaan seurata keskitetysti. Turvatulostuksen avulla voidaan myös vierailijoille antaa tietoturvallinen mahdollisuus tulostaa, skannata ja kopioida dokumentteja. Tämä voidaan halutessa mahdollistaa myös maksullisena ratkaisuna, esimerkiksi toimistohotelleissa ja julkisissa tiloissa.  

 

Alla olevasta kuvasta selviää turvatulostuksen perusperiaate. Voit tulostaa turvallisesti miltä tahansa laitteelta suoraan yhteen keskitettyyn turvatulostusjonoon SafeQ-palvelimelle. Turvatulostustyöt voit vapauttaa haluamaltasi laitteelta tunnistautumalla esimerkiksi henkilökortilla tai pin-koodilla. 


YSoft SafeQ -työnkulku

Turvatulostus

Joustavuutta, hallintaa ja kustannussäästöjä tulostamiseen

Turvatulostus tarjoaa keskitetyn tulostuksenhallinnan, jonka avulla yritykset voivat ohjata työntekijöidensä tulostamista. Yrityksen koosta riippumatta tärkeää on pitää kulut kurissa. Tiedätkö, miten paljon yrityksessäsi kuluu rahaa tulostamiseen, skannaamiseen ja kopioimiseen päivittäin, kuukausittain ja vuodessa? Lisäksi turvatulostus lisää tietoturvaa. Turvatulostusta voi tarkastella kolmesta näkökulmasta: yrityksen, työntekijöiden ja vierailijoiden.

ryhmä istuu kokoushuoneessa

YSoft SafeQ - Turvatulostus

YSoft SafeQ - Turvatulostus

SafeQ-ratkaisun avulla kehität tulostuslaitteidesi tietoturvaa. Saat yhdellä ratkaisulla tehoa tulostuksen suojaukseen, laitteiden käyttövalvontaan ja dokumenttien tietoturvaan.


Tulostuksen suojaus

  • Järjestelmänvalvojan hallinnoimat käyttöoikeudet
  • Suojattu tulostustöiden vapautus
  • Käyttäjäkohtainen tulostus

Laitteiden käytönvalvonta

  • Todennus henkilökortilla
  • Todennus PIN-koodilla
  • Todennus käyttäjänimellä ja salasanalla

Dokumenttien tietoturva

  • Henkilökohtaisten dokumenttien suojattu käyttö
  • Dokumenttien salaus

YSoft SafeQ -esite

Lue lisää turvallisesta tulostamisesta

Lataa SafeQ-esite
YSoft_SafeQ_Security-thumbnail

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje:*

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia