AccurioPro Connect

MUKAUTA JA INTEGROI ACCURIOPRO CONNECTILLA


Tulevaisuuden työnkulkuympäristö


Muut työnkulkuympäristöt? Älä haaskaa aikaa


AccurioPro Connectin avulla voit laajentaa Konica Minoltan AccurioPro-järjestelmän tunnettuja etuja entisestään integroimalla nykyiset offset-laitteet digitaalisiin tulostusjärjestelmiin, mikä säästää niin aikaa kuin rahaakin sinulle ja henkilökunnallesi.


Offset-painopalveluiden tarjoajat ovat alkaneet vastata muuttuviin markkinaolosuhteisiin ottamalla käyttöön monenlaisia joustavia tuotteita ja palveluja, kuten pienten erien tilaukset, mukautukset ja kiiretilaukset. Tämän merkittävän muutoksen on mahdollistanut nykyisten offset-painolaitteiden saumaton integrointi digitaalisiin tuotantojärjestelmiin.


Tämä integrointi myös tukee automatisoinnin lisäämistä, työnkulun tehokkuuden lisäämistä ja makulatuurin vähentämistä, jotka kaikki ovat keskeisen tärkeitä tuottavuuden kannalta.


AccurioPro Connect -työnkulkujärjestelmä on yksi Konica Minoltan AccurioPro-sarjan ammattitason tulostusratkaisuista. AccurioPro Connect automatisoi ja yhdistää monenlaisia valmisteluprosesseja ja siten myös valmisteluun kuuluvan tiedonkäsittelyn. Tavallisesti aikaa vievän valmisteluvaiheen tiedonkäsittelyn tehostaminen auttaa tulostuspalvelun tarjoajia lisäämään tuottavuuttaan merkittävästi.AccurioPro Connect -logo


AccurioPro Connect

The workflow platform of the future

Työnkulkujärjestelmä, jota tarvitset

Työnkulkujärjestelmä, jota tarvitset

Suurten ja keskikokoisten painoyritysten on tärkeä parantaa tehokkuuttaan ja varmistaa kilpailukykynsä integroimalla tulostusinfrastruktuurinsa ja automatisoimalla työnkulkujaan mahdollisimman paljon. Sama koskee yrityksiä, jotka tuottavat omia julkaisuja ja mainosmateriaaleja digitaalisesti painaen. Tuottavuutta voi lisätä automatisoiduilla valmisteluprosesseilla ja mukautetuilla työnkuluilla, joissa käytetään helppokäyttöisiä työkaluja.


 • Offset-painoyrityksissä on alettu vastata muuttuviin markkinaolosuhteisiin ottamalla käyttöön monenlaisia joustavia tuotteita ja palveluja, kuten pienten erien tilaukset, mukautukset ja kiiretilaukset.
 • Digitalisaatio on mahdollistanut tämän (koska nykyiset offset-painolaitteet on helppo integroida saumattomasti digitaalisiin tuotantojärjestelmiin).
 • Tämä integrointi myös tukee automatisoinnin lisäämistä, työnkulun tehokkuuden lisäämistä ja makulatuurin vähentämistä, jotka kaikki ovat keskeisen tärkeitä tuottavuuden kannalta.
 • AccurioPro Connect -työnkulkujärjestelmä automatisoi ja yhdistää monenlaisia valmisteluprosesseja ja siten myös valmisteluun kuuluvan tiedonkäsittelyn. Tavallisesti aikaa vievän valmisteluvaiheen tiedonkäsittelyn tehostaminen auttaa tulostuspalvelun tarjoajia lisäämään tuottavuuttaan merkittävästi.

AccurioPro Connect

AccurioPro Connect

 • Helppo työnkulun uudelleenkäyttö: automatisoituja valmistelutyönkulkuja voi tallentaa ja avata uudelleen milloin tahansa, mikä vähentää manuaalisia tehtäviä ja sekä minimoi virheet ja tietojen menetyksen
 • Kätevä tiedostojen tuonti: keräys-, käsittely- ja jakeluluokkiin määritetyt työnkulut voidaan tallentaa *.wfxp-tiedostoiksi, ja niitä voi tuoda ja muokata myöhemmin
 • Job Ticket–avoin yhteys: JDF-, JSON- ja CSV-tiedostojen tuonti ja tulostus on keskeinen etu kilpailijoiden tuotteisiin verrattuna
 • Linkki Job Ticketin kautta MIS-järjestelmään: automatisointia voidaan lisätä merkittävästi linkittämällä eri ratkaisuja: Job Ticket Editor hakee tulostuspyynnön tiedot käyttäjältä ja tallentaa ne metatietoihin, ja Job Ticket Generator luo JDF-tiedostot tai päivittää niihin nämä metatiedot
 • AccurioPro Connectin automaattinen määritys ja inline-viimeistely
 • Helppo töiden lähetys: AccurioPro Conductor Connector -solmu helpottaa tulostustöiden lähettämistä (JDF+PDF)
 • Asiakirjat lähetetään AccurioPro Conductoriin automaattisen työnkulun kautta. Mukana ovat kaikki viimeistelylaitteita varten tarvittavat tiedot
 • Usean tuotantojärjestelmän integrointi: KM-1 ja muut tehokkaat offline-jälkikäsittelylaitteet voi integroida helposti ja automaattisesti.
 • Erittäin tehokkaiden hybriditulostustyönkulkujen (analogisesta digitaaliseen) luonti on mahdollista liittämällä myös offline-viimeistelylaitteita.

Get the product brochure now to have all information at hand.

AccurioPro Connect brochure
AccurioPro_Connect_print-auto_datasheet thumbnail

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tilaa uutiskirje:

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings