AccurioPro Flux Ultimate

TYÖMÄÄRÄIMEEN PERUSTUVA VERKKOLÄHETYS KELLON YMPÄRI


Accurio ProFlux Ultimate -ohjelmisto tarjoaa huiman määrän verkkotilausratkaisuja


Haluatko käyttöösi kätevän painotuotteiden verkkotilausohjelmiston? Valitse Ultimate


AccurioPro Flux -ohjelmiston kattavin tuoteversio AccurioPro Flux Ultimate tarjoaa verkkotilaustoiminnot, joita on täydennetty painotuotteen valmisteluominaisuuksilla ja työnkulun hallintatoiminnoilla.


Helposti skaalautuva  AccurioPro Flux  Ultimate  -ohjelmisto sisältää runsaasti työkaluja, joilla voit järjestää, automatisoida ja optimoida koko tulostuksen työnkulun.


AccurioPro Flux Ultimate  sisältää  töiden verkkolähetyksen, verkkomaksutoiminnon ja tilausseurannan, joten se on täydellinen ohjelmistotyökalu verkkopainopalvelujen tarjoajille, jotka käyttävät omaa palvelinympäristöään.


AccurioPro Flux - the automated print flow solution by Konica Minolta

Scalability for complete flexibility – AccurioPro Flux is a highly scalable software suite, which makes available a range of tools to organise, automate and optimise a company’s entire print workflow.

AccurioPro Flux Ultimate -työnkulku

Markkinoiden edistyksellisin verkkotilausohjelmisto

Markkinoiden edistyksellisin verkkotilausohjelmisto

Miten Accurio ProFlux Ultimate tehostaa yrityksesi verkkotulostusta? Huipputason ohjelmistosovellus sisältää monenlaisia verkkotulostuksen etuja, kuten kertakirjautumisen, lomakkeita, työn lähettämisen verkossa, kätevän verkkotilauksen, tulostusvalmiustarkistuksen, erilaisia tilauksen työnkulkuja, verkkomaksun, nopean verkkotarjouksen, -maksun ja tilan seurannan verkossa, koontinäytön ja ilmoitukset.


AccurioPro Flux Ultimate on AccurioPro Flux -ohjelmiston laajin tuoteversio, jonka sisältämiä verkkotulostustoimintoja on täydennetty painotyön valmisteluominaisuuksilla ja työnkulun hallintatoiminnoilla.

AccurioPro Flux Ultimate

AccurioPro Flux Ultimate

Accurio ProFlux Ultimate -verkkotilausohjelmistolla voit ladata jopa 300 erilaista tiedostomuotoa verkkotulostusportaaliin,  joten asiakkaat eivät tarvitse erillistä muuntosovellusta. Sen avulla tulostuspalvelujen tarjoajat voivat luoda eri käyttäjäryhmille verkkokauppoja, joissa on omanlaisensa käyttöliittymä, tuotteet ja hinnastot. Lisäksi se integroi ulkoiset kirjanpitosovellukset tulostuksen työnkulkuun.


Lisäksi ohjelmisto muodostaa yhteyden Pcounter (Control System), SafeQ (Ysoft) ja PaperCut -kirjanpitosovelluksiin. Sen kautta jopa 10 lisäkäyttäjää voi käsitellä samanaikaisesti keskitettyä työluetteloa. Se myös integroi ulkoiset preflight-esitarkistussovellukset, joilla korjataan PDF-ongelmat ja vältetään tuotantovirheet. Lisäksi sillä voi muokata kuva-/rasteripohjaisia dokumentteja ja tehdä perustason kuvankäsittelytoimia (kuten pilkkujen poistaminen, vääristymien korjaaminen, pienet korjaukset, poisto, viiva ja täyttö).


Get the product brochure now to have all information at hand.

AccurioPro Flux Ultimate brochure
AccurioPro_Flux_Ultimate_variable-data

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje:

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia