bizhub SECURE – älykäs suojaus turvaa liiketoimintasi

bizhub SECURE

bizhub SECURE

Tietovuodoista on tullut viime vuosina vakava ongelma useille yrityksille. Tiedotusvälineissä on uutisoitu laajalti tietovarkauksista ja hakkeroinnista, jotka aiheuttavat vahinkoa yrityksien taloudelle ja maineelle. 


Konica Minolta tietää, miten tärkeää tietojen suojaaminen on yrityksen liiketoiminnalle. Konica Minoltan bizhub-monitoimilaitteet on varustettu korkeatasoisella tietoturvalla. Tietoturvaominaisuudet otetaan käyttöön bizhub SECURE -palvelussa. Huippuluokan tietoturvaratkaisumme pitävät tietosi varmassa tallessa ilman häiriöitä tai viivästyksiä tietojenkäsittelyyn. Tiedot ovat yrityksen arvokkain ja haavoittuvin voimavara

Konica Minoltan bizhub SECURE -palvelu voidaan ottaa käyttöön kaikissa Konica Minoltan bizhub-monitoimilaitteissa – paikan päällä tai ennen toimitusta, niin pienissä kuin suurissakin yrityksissä. bizhub SECURE -palvelun ansiosta yrityksen tulostustiedot ovat varmassa tallessa:


bizhub-monitoimilaite ja sen kiintolevy suojataan maailmanluokan bizhub SECURE -suojaustoimilla.Mitä palvelu kattaa?


bizhub SECURE -palvelun ominaisuudet:


  • Vaihda järjestelmänvalvojan salasana
  • Salaa kiintolevyn koko sisältö
  • Lukitse kiintolevy aakkosnumeerisella salasanalla
  • Poista kaikki jäljet tilapäisellä tietojen korvauksella poistetuista tiedoista
  • Ajoita bizhub-monitoimilaite poistamaan automaattisesti sähköisissä kansioissa olevat materiaalit

bizhub SECURE

Nykyisin yrityksissä tieto on usein arvokkain resurssi ja samalla myös haavoittuvin. Konica Minolta tarjoaa monitoimilaitteille lukitussuojauksen bizhub® SECURE -sovelluksella. Sen tietoturvaomaisuuksien avulla, voit olla varma, että monitoimilaitteesi tiedot ovat turvassa.

bizhub SECURE Ultimate

Kun käsittelet arkaluontoisia tietoja, sinun on oltava varma, että ne pysyvät turvassa. Muista, että jopa tietojen tulostaminen tai skannaaminen, voivat antaa mahdollisuuden tietovarkauteen.

Turvaa tietosi nyt
thumbnail for bizhub SECURE platinum brochure

Lataa tästä Bitdefender-esite

Bitdefender estää virusten leviämisen yritysverkkoon monitoimilaitteelta

Bitdefender-esite

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tilaa uutiskirje:*

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings