Workplace Hub

IT-palvelualusta, joka yhdistää eri IT-ratkaisut

Workplace Hub: yhdistää IT-järjestelmät


Workplace Hub on IT-työntekijä. Käytännössä se on IT-palvelualusta, joka yhdistää yrityksen eri IT-ratkaisut. Workplace Hub auttaa suomalaisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä hallinnoimaan heidän päivittäisiä IT-haasteitaan. Kaikki tulostamisesta tietosi varmistamiseen ja tietoturvaan. Tervehdi uutta IT-osaajaasi, sano hyvästit kalliille ja monimutkaiselle IT:lle!

Yritysten IT-ympäristö, IT-ratkaisut ja IT-järjestelmät vaikuttavat voimakkaasti työntekemiseen ja tuottavuuteen. Tietomäärät kasvavat jatkuvasti ja tekniikat ovat yhä monimutkaisempia. Yrityksesi kohtaa monia haasteita, kun työntekijät työskentelevät entistä enemmän mobiililaitteilla, tietoturvastandardit kiristyvät ja eri järjestelmiä on päivitettävä säännöllisesti. Yrityksen IT-infrastruktuurin tulee tukea nykyaikaista ja tuottavampaa työskentelyä.


Testaa, miten Workplace Hub IT-palvelualusta sopii yritykseenne. Jos samaistut useampaan kuin viiteen kohtaan niin ota meihin yhteyttä.


 • Työskenteletkö pienessä tai keskisuuressa yrityksessä?
 • Onko yrityksen palvelin kaapissa tai kellarissa piilossa?
 • Onko epäselvää, kuka vastaa yrityksesi IT:stä?
 • Kohtaatko usein IT-haasteita, jotka hidastavat päivittäistä työntekoasi?
 • Oletko kyllästynyt herjoihin ”access denied” ja ”system failed”?
 • Onko usein tilanteita, joissa et saa apua, kun IT-asiat eivät toimi?
 • Ovat yrityksesi IT-järjestelmät yhteensopimattomia?
 • Tarvitsetko työntekijän, IT-osaajan, joka käsittelee ja konfiguroi ohjelmistolisenssejä?
 • Onko teillä listattuna yrityksenne sopimukset sekä seuranta, milloin ne tulee uusia tai lopettaa?
 • Oletko epävarma tietoturvan riittävästä tasosta?
 • Onko yrityksenne IT-päällikkö usein tavoittamattomissa?

Kuvittele ympärillesi yksinkertainen ja tehokas IT-ratkaisu: Konica Minoltan Workplace Hub

Tähän asti IT-järjestelmien yhteensopivuus on ollut yksi suurimmista esteistä työn tuottavuudelle. Yhdistämällä työpaikan IT-infrastruktuurien eri osat Workplace Hub poistaa tämän esteen ja tarjoaa älykkäät IT-palvelut. Se helpottaa organisaation tarvitseman IT-ympäristön suunnittelua, hallintaa ja kasvattamista. Sen avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa, laitteesta tai sijainnista riippumatta. Se asettaa ihmiset hallitsemaan IT-teknologiaa. Se on tietoturvallinen IT-ratkaisu sinun ehdoillasi.

Esittelyssä IT-ratkaisu: Hub

Hub on yksi Workplace Hubin monista sovelluksista. Se luo tulevaisuuden työympäristön tehostamalla yrityksesi olemassa olevan IT-teknologian käyttöä. Hub skaalautuu yrityksesi kasvun ja tarpeiden myötä, joten voit unohtaa IT:n ja keskittyä kehittämään oman yrityksesi tulevaisuuden liiketoimintaa.

Lue lisää esitteestämme
WPH_brochure

Edut

Workplace Hub koostuu useista työkaluista, joiden avulla voit parantaa yrityksesi IT-järjestelmien ja IT-ratkaisuiden hallintaa. Konica Minolta on kehittänyt IT-ratkaisun, jonka tavoitteena on tarjota yrityksille tehokasta yhteistyötä vahvojen teknologiakumppaneiden, kuten Hewlett Packard Enterprise, Sophos ja Microsoft, kanssa.


Yrityksen IT-kustannukset pienenevät. Konica Minolta toimittaa sinulle uuden IT-työntekijän omalla IT-infrastruktuurilla murto-osalla siitä, mitä maksat IT:stä tällä hetkellä. Vältät odottamattomia IT-infrastruktuuriin ja lisensseihin liittyviä kuluja ja saat yhden kontaktipisteet kaikille IT-tiedusteluille. Saat yrityksesi omat IT-resurssit yrityksen ydinliiketoiminnan tehostamiseen. Edullinen, ennustettava, tietoturvallinen ja 100% vakaa IT-ratkaisu.


Yrityksen IT-ympäristön monimutkaisuus vähenee. Workplace Hub yhdistää yrityksesi laitteistot, ohjelmistot ja palvelut yhdistämällä hallinnan, yhteistyön, teknologian ja tuen yhdeksi IT-ratkaisuksi. Se poistaa esteet ja varmistaa IT-järjestelmien yhteensopivuuden yrityksessäsi.


Tietovuotojen ja tietosuojarikkomusten riski minimoituu. Workplace Hub hoitaa tietojen varmistamisen ja nostaa tietosuojaa, jotta arkaluontoiset tiedot eivät koskaan päädy vääriin käsiin ja voit nukkua yösi levollisesti.


Voit koko muun henkilöstön kanssa keskittyä, mihin haluat. Suunnitteletteko henkilöstö- tai asiakastapahtumaa? Oletko aloittamassa projektia, josta olet aina haaveillut? Kun Workplace Hub hoitaa yrityksesi IT-tehtävät kuten ohjelmistolisenssien hallinnan, sopimuskausien seurannan, tallennustilan laajenemisen, yhteensopimattomien laitteiden ja ohjelmistojen integroinnin sekä tiedon varmistamisen ja tietoturvan, olet vapaa tekemään enemmän sitä, mitä haluat.

   

   

WorkplaceHub-toimintokuvake, hallintapaneeli

Vähennä IT-järjestelmien monimutkaisuutta

WorkplaceHub-toimintokuvake, IT-infrastruktuuri

Optimoi IT-kulusi

WorkplaceHub-toimintokuvake, IT-palvelut

Turvaa kaikki tietosi

WorkplaceHub-toimintokuvake, käyttäjän ohjauspaneeli

Paranna tiimisi tehokkuutta

Konica Minoltan Workplace Hub: “Uusi IT-osaaja”

Kaikki tarvittavat IT-ratkaisut yhden neliömetrin alueella. Workplace Hub on IT-palvelualusta, joka tarjoaa saumattoman IT-infrastruktuurin pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. WPH hoitaa kaikki IT-toiminnot tulostamisesta tiedon varmistamiseen ja tietoturvaan. IT-ratkaisu sinun ehdoillasi. Yrityksesi IT-toiminnot vahvistuvat ja yksinkertaistuvat. Kuulostaako hyvältä? Se on sitä.

Haluatko yksinkertaistaa IT-toimintosi?