Älykäs tiedonhaku

Löydä tietosi tehokkaasti ja helposti

Usein tarvittavat tiedostot ovat hukassa – nyt voit helpottaa ja nopeuttaa niiden löytämistä


Tiedon määrä organisaatioissa jatkaa merkittävää kasvuaan. Vuonna 2018 pidetyn Radar Conferencen mukaan työntekijät käyttävät 1,8 tuntia päivittäin dokumenttien etsimiseen ja hallittavuuteen. Monesti tiettyä tietoa etsittäessä työntekijä joutuu käymään läpi useat eri paikat, joihin tietoa on tallennettu, eikä tarvittavaa tietoa välttämättä löydy.

Paranna tuottavuuttasi nopealla tiedonhaulla yhdellä napsautuksella


Tiedonhakuratkaisun avulla työntekijät voivat löytää etsimänsä välittömästi. Hakupalkkiin kirjoitetaan hakusanat, jolloin tietonhakuratkaisu etsii kyseistä tietoa eri tietolähteistä ja tiedostomuodoista, mukaan lukien tiedostojen sisältä. Riippumatta siitä, missä etsimäsi tiedot ovat (sähköpostiliitteissä, skannatuissa asiakirjoissa, SharePoint-sivustoilla, yrityksen intranetissä tai osastojen välisissä sovellussiiloissa), tämä käyttövalmis ratkaisu etsii ja hakee kaikenlaiset tiedot mistä tahansa tallennuspaikasta.


Konica Minoltan älykkään tiedonhakuratkaisun avulla voit käyttää kaikkia yrityksesi tietoja nopeasti ja helposti. Älykäs ratkaisu lisää olemassa olevien tiedostojen päälle virtuaalisen sisältötason, jonka avulla myös tiedostojen sisällöstä voidaan hakea tietoa.

Informaationhallinnan kyselyn tulokset ja yrityksen hakutiedot


Asiakasreferenssi - tutustu toteuttamaamme asiakasratkaisuun

Gronlund Palvelut Oy

Konica Minolta toimitti Gronlund Palvelut Oy:n verkkolevyihin kohdistetun nopean ja tehokkaan dokoni FIND -hakupalveluratkaisun

Tutustu asiakasreferenssiin
Gronlund palvelut

Mikä on älyhakuratkaisu, jota kutsutaan joskus yrityshakuratkaisuksi, ja mitä hyötyä siitä on sinun yrityksellesi? Konica Minoltan älykkään hakuratkaisun avulla voit käyttää kaikkia yrityksesi tietoja nopeasti ja helposti missä ja milloin tahansa. Älykkäät hakuratkaisut lisäävät olemassa olevien tietosiilojen päälle virtuaalisen sisältötason, joka purkaa 300 yhteensopivaa yleistä tiedostomuotoa yhdistettyjen yritysten tietovarastoista rakenteesta ja yhteensopivasta sovelluksesta tai sijainnista riippumatta. Ja kaikki reaaliaikaisesti. 

   

   

Kosketustoiminnon kuvake

Kirjaudu sisään vain kerran ja tee samanaikaisesti hakuja haluamiesi avainsanojen avulla eri tietovarastoista.

Materiaalinkäsittelytoiminnon kuvake

Tehokkaan OCR-tekniikan ansiosta voit etsiä kunkin tiedoston sisältä juuri tarvitsemasi sisällön.

Helppokäyttöisyystoiminnon kuvake

Sinun ei tarvitse ottaa käyttöön uusia tapoja tallentaa ja merkitä tietoja. Jätä vain tiedostot ja tiedot sinne, missä ne sijaitsevat - ratkaisu etsii ja luetteloi tiedot niiden piilopaikoista riippumatta.

Mobiilitoiminnon kuvake

Sisältää ulkoiset tiedostojen tallennuspaikat

Mukautustoiminnon kuvake

Konica Minoltan tiedonhakuratkaisu luetteloi kaiken tarvittavan tiedon siellä, missä se on

Laatutoiminnon kuvake

Vastaa yrityksen käyttämiä suojausjärjestelmiä

Tutustu älykkääseen hakuratkaisuun

Konica Minoltan älykkään tiedonhakuratkaisun avulla voit käyttää kaikkia yrityksesi tietoja nopeasti ja helposti. Älykäs ratkaisu lisää olemassa olevien tiedostojen päälle virtuaalisen sisältötason, jonka avulla myös tiedostojen sisällöstä voidaan hakea tietoa.

Lataa dokoni FIND -esite
dokonifind esite