Terveydenhuollon valvontajärjestelmät

Merkittävä haaste turvallisuuspäälliköille

Paranna potilaskeskeistä lähestymistapaa, sairaalan tehokkuutta ja paljon muuta


Sairaalat, klinikat ja muut terveydenhuoltolaitokset voivat olla haasteellisia turvallisuuspäälliköille. Monet julkisen terveydenhuollon toimet on tehtävä hetkessä, jotta ne voivat onnistua.

Nykyaikaisissa terveydenhoitolaitoksissa monien toimintojen, usein myös hengen pelastavien hoitojen, on tapahduttava välittömästi toivotun tuloksen saavuttamiseksi. Terveydenhoitoalalla potilaita, henkilökuntaa ja omaisuutta on suojattava valvonnalla, sillä esimerkiksi infektioiden ja asiaankuuluvien tietojen, ennaltaehkäisyn, hoidon ja sairauksien hallintaan liittyvät haut voivat johtaa hengen pelastaviin hoitoihin. 

 

Terveydenhoidon MOBOTIX-valvontaratkaisut tarjoavat tarkkoja ja selkeitä kuvia tutkimuksia varten, mahdollistavat potilaiden ja hoidon tarjoajien jatkuvan yhteydenpidon, auttavat vähentämään huoltokustannuksia ja tehostavat prosesseja, kun ne on integroitu terveydenhuoltoalan olemassa oleviin sähköisiin järjestelmiin.

Kaikki yhdestä paikasta

Kaikki yhdestä paikasta

Valvontaratkaisut, joita jokainen sairaala tarvitsee

MOBOTIX tarjoaa terveydenhuollon valvontaohjelmiston, joka tarjoaa intuitiivisia ja joustavia ratkaisuja muun muassa videonhallintaan, videoanalyysiin ja laitteiden hallintaan. 


Näihin ratkaisuihin kuuluvat: 

  • MOBOTIX Video Management System (VMS) -järjestelmä, joka ei vaadi hallintapalvelinta ja jossa on sisäänrakennettuna kaikki älykkäät toiminnot
  • Sulautettu videoanalytiikka (kohteiden laskenta / lämpökartta / käyttäytymisen tunnistus) ja reaaliaikainen analysointi paikallisesti kamerassa takaavat, että verkko ei ylikuormitu
  • Videoliiketunnistin (toimintatunnistin) järjestelmällä, joka on suunniteltu kompensoimaan sääolosuhteita ympäri vuoden, havaitsemaan liikkeen jopa täysin pimeässä ja määrittämään tiedot automaattisesti
Laitteet
hardware icon
Enemmän kuin tavallinen ratkaisu

MOBOTIX-kameroita voidaan käyttää monilla eri alueilla, ja ne tunnetaan alalla erinomaisesta luotettavuudestaan. Kamerat ovat erittäin energiatehokkaita ja tarkkoja. Yksi kamera pystyy valvomaan huomaamattomasti koko aluetta ilman katvealueita.

Ohjelmistot
software icon
Kaikki yhdestä paikasta

Intuitiivisten ja joustavien MOBOTIX-ohjelmistoratkaisujen avulla voit hallita ja analysoida videomateriaalia sekä ohjata laitetta, jolla materiaalia tuotetaan. MOBOTIX Video Management System (VMS) sisältää kaikki tarvittavat toiminnot eikä hallintapalvelinta tai sulautettua videoanalytiikkaa tarvita.

Palvelut
service icon
Täydellinen yleispaketti

MOBOTIX on mukana prosessin jokaisessa vaiheessa, ja se tarjoaa täydellisen, kattavan turvallisuusratkaisun. Yksityiskohtaisesta konsultoinnista, joka sisältää toimipaikkatutkimuksen ja analyysin, alkaen MOBOTIX määrittää yrityksesi tarpeisiin täydellisesti räätälöidyn ratkaisun, joka optimoi ja parantaa videoinfrastruktuuria. Projektinhallinta sisältää ammattimaisen asennuksen ja sen jälkeen etävalvontapalvelut IT-infrastruktuurin ja verkon tilan hallintaa varten sekä ylläpitopalvelut, joiden avulla voit varmistaa videojärjestelmäsi sujuvan toiminnan.

MOBOTIX tarjoaa avoimia sovellusliittymiä, hajautettua tekniikkaa ja älykkäitä, kokonaisvaltaisia valvontaratkaisuja. Näitä ovat esimerkiksi sisä- ja ulkokamerat, katto- tai seinäkiinnikkeet, palosuojaus, lämpökamerat, käyttäytymisanalytiikka ja kamerat, jotka on suunniteltu erityisesti yö- tai päiväkäyttöön. 


Kulunvalvonnan avulla voit hallita kuka pääsee sisään ja ulos asentamalla kameroita sisäänkäynnin lähelle. Esimerkiksi rajoitetun alueen hälytystoiminto on osoittautunut erittäin hyödylliseksi. Älykkäät toiminnot tarjoavat tehokkaan ehkäisevän vaikutuksen muun muassa kaksisuuntaisen äänen, valaistuksen hallinnan, hälytysten ja ilmoitusten ansiosta. Anturisyötöillä varustetut sovellukset mahdollistavat välittömän etänäkymän, joka on ihanteellinen omaisuuden suojaukseen ja käyttäytymisanalyysiin, kuten henkilöiden laskemiseen ja liikkeentunnistukseen. Lisäksi MOBOTIX-lämpökuvaus tunnistaa tulipalot tai ylikuumentuneet laitteet jo varhain ja laukaisee automaattisen hälytyksen.

   

   

Helppokäyttöisyystoiminnon kuvake

Integroitu älykkyys, joka on optimoitu etäsovelluksia ja pilvipohjaista teknologiaa varten

Nopeustoiminnon kuvake

Tiedot tallennetaan ja näytetään reaaliaikaisesti

Teknologiatoiminnon kuvake

Hajautettu konsepti ja täysin itsehallitsevat kamerat

Laatutoiminnon kuvake

Korkealaatuisimmat CMOS-anturit takaavat erinomaisen kuvanlaadun

Mukautustoiminnon kuvake

Integroitu ammattilaistason VMS ja videoanalyysiohjelmisto

Kosketustoiminnon kuvake

Valon, äänen ja liikkeen tunnistus

Helppokäyttöisyystoiminnon kuvake

Käyttää tekoälyä nopeiden vastausten tuottamiseen ja väärien hälytysten minimoimiseen

Intelligent Healthcare Solutions

Highest Quality, Brilliant Image Technology and Intelligent Event Management makes MOBOTIX the First Choice in Healthcare and Social Services.

Download Now

Ota meihin yhteyttä