Logistiikan videovalvonta

Optimoi logistiikan turvallisuus kaikissa toimipaikoissa

Automaattinen kameravalvonta takaa virheettömän logistiikan


Haluatko optimoida tavan, jolla käytät kameravalvontaa logistiikan alueella, ja pitää kaikki toimipaikkasi ja prosessisi suojattuina? Optimoimalla logistiikan prosessit ja käyttämällä logistiikan videovalvontaa voit parantaa yrityksesi turvallisuutta ja valvontaa. Voit seurata tarkasti liikkeitä, tuotteita ja järjestelmiä toimitiloissa ja suojata logistiikkasi kulun tehokkaammin kuin koskaan ennen.

Haluatko optimoida logistiikkaprosessit? Jos näin on, valitse luotettava kumppani! 

 

Nykyaikaiset yritystilat, kuten varastot, edellyttävät tiukkoja turvallisuuskäytäntöjä ja optimoituja logistiikan prosesseja, jos tuotteiden, järjestelmien ja tiloissa kiertävän tiedon vaurioituminen tai häviäminen halutaan estää. 

 

Kaikki yrityksesi toimipisteet vaativat tarkkaa suojausta, jos halutaan estää omaisuutesi vaurioituminen, varkaudet, katoaminen tai tuotteiden väärinkäyttö. Kestävä MOBOTIX-kameravalvontajärjestelmä on suunniteltu esineiden internetin (Internet of Things) prosessiautomaatiota silmällä pitäen. Salatun viestinnän ansiosta MOBOTIX-logistiikkajärjestelmä on kyberturvallinen. Se tarjoaa lyömättömän seurantakapasiteetin ja huippuluokan suojaus- ja valvontatoimintoja, joita sinä ja yrityksesi tulette arvostamaan. 

 

Järjestelmä on varustettu myös hemisfääritekniikalla, jolla varmistetaan, että se saavuttaa maksimaalisen peittoalueen mahdollisimman pienellä kameroiden määrällä. Erillinen toiminta takaa täyden suojan vahinkoja, varkauksia ja ilkivaltaa vastaan. Samalla huollon tarve on pieni ja kokonaiskäyttökustannukset alhaiset, joten voit olla varma investointisi tuotosta.

LOGISTIIKKA

LOGISTIIKKA

Valvontajärjestelmän yhdistäminen strategiseen kokonaisuuteen

MOBOTIX-valvontakamerat tarjoavat monia ominaisuuksia logistiikkatyökaluna. Kamerat ovat valmiita esineiden internetiin, jotta varmistetaan älykäs prosessiautomaatio, voidaan mitata lämpötilaa koneiden valvonnan tehostamiseksi toimipisteissä, käytettävissä on hallinta- ja ohjausvaihtoehtoja ja vältetään yrityksen suuren vahingon riski. Niissä on myös vankka, säänkestävä rakenne, joka takaa luotettavan ja turvallisen ulkokäytön ympäri vuoden ja suurimman peittoalueen pienimmällä kameroiden määrällä (hemisfääritekniikka). Kamerat on valmistettu Saksassa, ja ne ovat korkealaatuisia ja luotettavia.

Laitteet
hardware icon
MOBOTIX x6 -sarja

Jos haluat tallentaa videotietoja suurella tarkkuudella, innovatiiviset MOBOTIX x6 -sarjan kamerat ovat fiksu sijoitus. Ne tarjoavat laajan valikoiman uusia käyttö- ja integrointivaihtoehtoja kaikkien asiakkaiden tarpeisiin. Laitteisto tarjoaa jännittäviä ominaisuuksia ja paljon muuta, kuten hajautetun konseptin, alhaiset omistuskustannukset ja hemisfääritekniikan. MOBOTIX x6 -sarjan kamerat tuottavat erinomaisen kuvanlaadun ja ne ovat laadukkaita ja kyberturvallisia.

Ohjelmistot
software icon
Videohallintajärjestelmä (VMS)

MxManagementCenter (MxMC) on tehokas ja helppokäyttöinen videohallintajärjestelmä, jossa on sisäänrakennettua älyä. Järjestelmää voi käyttää intuitiivisesti Windows- ja Apple-tietokoneissa, joten hallintapalvelinta ei tarvita.

Palvelut
service icon
Konsultointi

Yrityksesi erityistarpeisiin räätälöity valvonta. Konsultointipalvelumme kattaa koko videoinfrastruktuurin optimoinnin ja kehittämisen, mukaan lukien kysely ja analyysi toimipaikassa.

Ota meihin yhteyttä