Ympäristö

Miksi puolittaiset toimet eivät koskaan riitä ympäristönvalvonnan suhteen

Luotettava ympäristön suojaus


Oletko varma, että yrityksesi ympäristön suojaus täyttää liiketoimintasi nykyiset tarpeet? Tai luovatko vanhentuneet kameravalvontamenetelmät lisäinfrastruktuurin tarpeen ja vievätkö ne kallista aikaa, rahaa ja resursseja, vaikka ne eivät tarjoa optimoitua, huippuluokan ratkaisua?

Yrityksen turvallisuuden kannalta puolinaiset toimet eivät enää riitä. Jos käyttämäsi ympäristönvalvontajärjestelmä on epätarkka, seuraukset voivat olla vakavia ja saatat menettää osan omaisuudestasi (tai kaiken) varkauden tai tunkeutumisen, ilkivallan, tulipalon ja muiden odottamattomien, vaarallisten tapahtumien vuoksi.

 

Siksi ei kannata tyytyä heikkotasoiseen ratkaisuun: yrityksesi vuoksi tarvitset järjestelmän, joka perustuu erityisesti rakennuksia tai laitoksia ympäröivien ulkoalueiden suojaamiseen suunniteltuihin valvontakameroihin, aitoihin ja antureihin ja joka on integroitu laajempaan, kattavaan turvallisuuskonseptiin.

 

MOBOTIX tarjoaa kaiken tämän ja paljon muuta. Tämä luotettava ja tehokas aluevalvontajärjestelmä on älykäs IP-videoratkaisu, joka on itsenäinen ja helppokäyttöinen ja joka toimii luotettavasti kaikissa sääolosuhteissa. Järjestelmä tunnistaa mahdollisen uhan, erottaa murtovarkauden yöllä ohi kulkevasta eläimestä ja tuottaa täydellisen kuvanlaadun myös auringonlaskun jälkeen.

 

MOBOTIX-ympäristönvalvontaratkaisut tarjoavat monia etuja. Järjestelmät varmistavat, ettei vääriä hälytyksiä synny epäsuotuisien sääolojen vuoksi, ja niiden kestävän rakenteen ansiosta ne sopivat erinomaisesti ulkokäyttöön. Ratkaisuissa käytetään terävää ja selkeää kuvantamista, ja ne on valmistettu Saksassa. Näin varmistetaan korkea laatu ja tekninen luotettavuus.

Ympäristö

Ympäristö

Kaikki yhdestä paikasta

MOBOTIX-turvajärjestelmä ei edellytä lisäinfrastruktuuria. Kaupalliseen MOBOTIX-kameravalvontaan investoiminen tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia erillisistä tukijärjestelmistä, ohjelmistoista tai keskuspalvelimesta. 


MOBOTIX säästää aikaa ja energiaa, joka muuten kuluisi sopivien elementtien etsimiseen. Lisäksi se on edullinen, taloudellisesti läpinäkyvä ja huomattavasti luotettavampi kuin moniosaiset järjestelmät. Kaikki prosessit, kuten tapahtumien ja hälytysten hallinta, tallennus ja kuvankäsittely, suoritetaan paikallisesti valvontakameran sisällä.

Laitteet
hardware icon
Paljon enemmän kuin vain tavallinen ratkaisu

MOBOTIX-kameroita voi käyttää monilla eri alueilla, ja ne ovat tunnettuja luotettavuudestaan kaikkialla maailmassa. Ne ovat äärimmäisen energiatehokkaita ja tarkkoja. Yksi kamera valvoo koko aluetta huomaamattomasti ilman katvealueita.

Ohjelmistot
software icon
MOBOTIX-videohallintajärjestelmä - kaikki yhdestä lähteestä

Sisäänrakennettu Video Management System (VMS) on intuitiivinen ja joustava MOBOTIX-ohjelmistoratkaisu videohallintaan, videoanalyysiin ja laitteiden hallintaan. VMS ei vaadi hallintapalvelinta ja kaikki tarvittava on valmiina, joten sinun ei tarvitse huolehtia uusien ratkaisujen asentamisesta.

Palvelut
service icon
Täydellinen yleispaketti

Autamme sinua kaikissa prosessin vaiheissa, jotta voit hyödyntää kokonaisvaltaista ja monipuolista suojausratkaisujen konseptia. Aloitamme yksityiskohtaisesta konsultoinnista, joka sisältää toimipaikkatutkimuksen ja analyysin, ja määritämme räätälöidyn ratkaisun, joka vastaa yrityksesi erityistarpeisiin koko videoinfrastruktuurin optimoimiseksi ja parantamiseksi. Asianmukainen projektinhallinta sisältää ammattimaisen asennuksen, etävalvontapalvelut, joilla voidaan hallita IT-infrastruktuuria ja verkon tilaa, sekä ylläpidon videoturvajärjestelmän ongelmattoman käytön varmistamiseksi.

MOBOTIX on valmistanut älykkäitä, luotettavia ja laadukkaita IP-videojärjestelmiä vuodesta 2000 lähtien. Yrityksen valvontakamerat on säädetty täydellisesti vastaamaan nykyaikaisen liiketoiminnan tarpeita. Ulkokäyttöön tarkoitetut laitteet altistetaan lämpötilarasitustesteihin välillä -30 °C – +60 °C, joten voit olla varma, että tilat ovat aina turvassa säällä kuin säällä. MOBOTIX-valvontakamerat eivät vaadi jäähdytystä tai lämmitystä eikä niissä käytetä liikkuvia osia, minkä ansiosta ne ovat käytännössä huoltovapaita ja itsenäisiä. Koska MOBOTIX-kameravalvontajärjestelmät tallentavat kaikki tarvittavat tiedot, ne voivat hallita itse tarkkuutta ja laukaista hälytykset automaattisesti, lisäpalvelimia tai tietokoneita ei tarvita. 


Voit myös olla varma, että kameramme kattavat kaikki tilat ja varmistavat laadukkaat ja terävät kuvat kaikissa sääolosuhteissa. Kuuden megapikselin Moonlight-antureiden ja lämpökuvaustekniikan ansiosta MOBOTIX-kamerat rekisteröivät paljon enemmän kuin ihmissilmä, joten ne havaitsevat helposti liikkuvat kohteet huonoissa olosuhteissa ja pitkillä etäisyyksillä. 


MOBOTIX-tekniikan ansiosta sinun ei enää tarvitse valita kallista ja monimutkaista ratkaisua, jotta voit nauttia alan parhaista tuotteista. MOBOTIX kattaa suuret alueet muutamilla kameroilla, joita ei tarvitse huoltaa säännöllisesti, jotka toimivat vuorokauden ympäri sääolosuhteista riippumatta, automatisoivat tiettyjä toimintoja (kuten hälytyksen laukaisu tai porttien avaus valtuutetuille ajoneuvoille) ja käyttävät PoE-vakiovirransyöttöä, joka vaatii vain 4–5 wattia. Varmista, että yrityksesi aluesuojaus täyttää kaikki liiketoiminnan tarpeet äläkä tyydy vaillinaisiin ratkaisuihin. 

   

   

Ympäristötoiminnon kuvake

Energiatehokas

Mobiilitoiminnon kuvake

Lisäinfrastruktuuria ei tarvita

Productivity feature icon

Käytännössä huoltovapaa

Teknologiatoiminnon kuvake

Luotettava kaikissa sääolosuhteissa

Laatutoiminnon kuvake

Itsenäinen järjestelmä

Kosketustoiminnon kuvake

Hälytys laukaistaan automaattisesti

Next Generation Perimeter Security with Reliable Alarm Management

The integrated solution of MOBOTIX Thermal and Video technology significantly reduces false alarms and will define the future of perimeter security.

Download Now

Ota meihin yhteyttä