Jälleenmyynnin valvontajärjestelmät

Anna meidän tekniikkamme huolehtia tietoturvastasi – ja esitellä sinulle tulevaisuus

Kameravalvonta vähittäiskaupassa takaa, että huomaamattomia kohtia turvallisuudessa, myyntistrategiassa tai markkinoinnissa ei ole


Monipuolinen valvontajärjestelmä, joka mullistaa työskentelytapasi

Konica Minoltan videovalvontapalvelut voivat parantaa markkinointiasi, kasvattaa myyntiä ja tehdä myymälästäsi entistä paremman ja turvallisemman. Vaikuttavatko turvallisuusongelmat yrityksesi kehitykseen? Haluatko turvata infrastruktuurisi IP-valvontakameroilla? 

 

Jos et luota nykyiseen valvontajärjestelmääsi tai haluat investoida ensiluokkaiseen ratkaisuun, Konica Minoltan avulla voit nyt nauttia turvallisuuden tunteesta ja mielenrauhasta, kun suljet myymäläsi iltaisin. Patentoitu 360 asteen hemisfäärinen IP-kameratekniikka kattaa kaikki toimitilasi. Puolipallon muotoinen käsittely parantaa videokuvan laatua ja tarkkuutta, joten saat kuvaan kaikki tärkeät yksityiskohdat. 

 

Nykyaikainen IP-kamera ei ainoastaan auta estämään varkauksia ja anna todisteita epäilyttävästä toiminnasta, vaan sen avulla voidaan myös tuottaa erittäin arvokkaita tietoja, joiden avulla voit parantaa myymäläsi suunnittelua ja muokata asiakkaiden mieltymyksiä. 

 

Videovalvontajärjestelmän hillitty suunnittelu miellyttää sekä sinua että asiakkaitasi. Kamera kertoo sinulle paljon asiakkaiden sekä todellisista että potentiaalisista ostotavoista, jotta voit hienosäätää myyntistrategiaasi heidän mieltymystensä mukaan ja pysyä sekä suojattuna että edellä kilpailijoita jälleenmyyntipelissä!

VÄHITTÄISKAUPPA

VÄHITTÄISKAUPPA

Keskity yrityksesi kannalta olennaiseen - turvallisuuteen ja myyntiin

Anna meidän tekniikkamme huolehtia tietoturvastasi! Luotettava ja tehokas MOBOTIX-tietoturvainfrastruktuuri tallentaa kaiken tarvitsemasi ilman katvealueita.


360 asteen hemisfäärisen IP-kameratekniikan ansiosta voit tuottaa arvokkaita tietoja, joiden avulla voit estää varkauden ja hankkia todisteita epäilyttävästä toiminnasta sekä parantaa myymäläsi suunnittelua ja muokata asiakkaiden mieltymyksiä. Kamera antaa lisätietoa myymälässä käyvien ihmisten tavoista, jotta voit hienosäätää myyntistrategiaasi.


Vähittäiskaupan alalla käytettävä MOBOTIX-valvontakameraratkaisu tarjoaa monia jännittäviä etuja. Järjestelmät integroivat liiketoimintatiedon videovalvontaan ja tarjoavat nykyaikaisen IP-videoratkaisun, joka toimii sekä varkaudelta suojaavana että videotodisteena. Lisäksi niissä käytetään aina selkeää ja terävää kuvaa. MOBOTIX-valvontakamerat on suunniteltu huomaamattomiksi, ja ne mahdollistavat parhaan mahdollisen kattavuuden ja pienimmän kameramäärän (käytettäessä hemisfääritekniikkaa). Salattu viestintä takaa kyberturvallisuuden, joten ratkaisut ovat myös täydellinen liiketoimintatietojen työkalu, joka näyttää, miten voit maksimoida liiketoimintasi tehokkuuden ja siten voitot liikkeissäsi. Ratkaisuissa käytetään sulautettua videoanalytiikkaa (lämpökartta / kohteiden laskenta / käyttäytymisen tunnistus) liiketoimintatietojen saamiseksi.

Laitteet
hardware icon
Paljon enemmän kuin tavallinen ratkaisu

MOBOTIX-kameroita voidaan käyttää monin eri tavoin nykyaikaisessa organisaatiossa, ja ne ovat tunnettuja luotettavuudestaan. Kamerat ovat erittäin energiatehokkaita ja uskomattoman tarkkoja: yksi kamera pystyy valvomaan valtavaa aluetta huomaamattomasti ilman katvealueita.

Ohjelmistot
software icon
Kaikki yhdestä paikasta

MOBOTIX-kameravalvonnan kanssa tarjottavat intuitiiviset ja joustavat ohjelmistoratkaisut ovat uusinta uutta tämän päivän vähittäiskaupan alalla. MOBOTIX-ohjelmistoratkaisu takaa, että voit hyödyntää videohallintaa, videoanalyysejä ja laitehallintaa, ja videohallintajärjestelmä (Video Management System, VMS) tarkoittaa, että hallintapalvelinta ei tarvita. Sulautetun videoanalytiikan (kohteiden laskenta / lämpökartta / käyttäytymisen tunnistus) ansiosta kaikki videot analysoidaan reaaliaikaisesti paikallisesti kamerassa, jolloin verkko ei ylikuormitu.

Palvelut
service icon
Täydellinen yleispaketti

Palvelupaketissamme viemme sinut prosessin jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme, että saat käyttöösi juuri sinun organisaatiotasi varten räätälöidyn kattavan suojausratkaisujen konseptin. Aloitamme yksityiskohtaisesta konsultoinnista, joka sisältää toimipaikkatutkimuksen ja analyysin, ja vastaamme yrityksesi erityistarpeisiin koko videoinfrastruktuurin optimoiminen ja kehittäminen mukaan luettuina. Asianmukainen projektinhallintaratkaisu sisältää ammattimaisen asennuksen, etävalvontapalvelut, joilla voidaan hallita IT-infrastruktuuria ja verkon tilaa, sekä ylläpidon videoturvajärjestelmän ongelmattoman käytön varmistamiseksi.

Paljon enemmän kuin tavallinen valvonta

Konica Minoltan ratkaisu tarjoaa paljon muutakin kuin tavallisen valvontakameran. 


Ratkaisu ei ainoastaan tallenna kaikkia myymälän tapahtumia, vaan sen laadukas järjestelmä ja 360 asteen kuva takaavat veitsenterävän HD-videon, joka kattaa koko tilan. Se tarjoaa valikoiman uusia toimintoja, jotka voidaan räätälöidä yrityksen tarpeiden mukaan. Vähittäiskaupan kameravalvonta auttaa analysoimaan asiakkaiden käyttäytymistä vähittäismyymälässä tallentamalla vierailijoiden määrän ja seuraamalla heidän liikkeitään ja toimiaan. 


Oletko joskus miettinyt, mitä käytävää asiakkaat käyttävät eniten? Missä he viettävät suurimman osan ajastaan? Vähittäiskaupan MOBOTIX-ratkaisun avulla voit tutkia asiakkaiden ostokäyttäytymistä, joten voit tehdä faktoihin perustuvia päätöksiä ja kasvattaa myyntiä eksponentiaalisesti. Avoimien lämpökarttojen avulla voit analysoida ostotrendejä hetkessä. Kun seuraat näitä malleja säännöllisesti, pystyt tekemään entistä perustellumpia henkilöstöpäätöksiä. Voit lisätä henkilöstön määrää ruuhka-aikoina ja pitää näin asiakkaasi tyytyväisinä, lisätä myyntiä ja säästää rahaa. Tämä on selkeä win-win- win -tilanne. 


Konica Minoltan videovalvontapalvelut auttavat myös tehostamaan markkinointia. Kun teet päätöksiä järjestelmän tuottamien videotietojen perusteella, markkinointitiimisi näkee mainosten tehon omin silmin. He voivat helposti optimoida markkinointikampanjoita analysoimalla myymälän liikenteen lisääntymiseen vaikuttavia tekijöitä, kuten vuorokaudenaika, sää tai viikonpäivä, ja mukauttaa viestejään vastaavasti. 


Konica Minolta voi parantaa huomattavasti markkinointia, kasvattaa myyntiä ja tehdä myymälästäsi entistä paremman ja turvallisemman. 

   

   

Mobiilitoiminnon kuvake

360 asteen kuva

Helppokäyttöisyystoiminnon kuvake

Asiakaskäyttäytymisen analysointi

Materiaalinkäsittelytoiminnon kuvake

Parempi henkilöstösuunnittelu

Teknologiatoiminnon kuvake

Korkealaatuinen video

Mukautustoiminnon kuvake

Markkinoinnin optimointi

Productivity feature icon

Kävijöiden laskenta

Video Security with Integrated Business Intelligence for Retailers

Integrated Point of Sale (POS) features, combined with on-board image and data analysis provide both security and value-added business intelligence.

Download Now

Ota meihin yhteyttä