Tiedon digitointi

Paranna olemassa olevan tiedon käsittelyä muuttamalla paperilla oleva tieto sähköiseen muotoon

Tiedon digitointi parantaa tietoturvaa ja lisää joustavuutta työntekemiseen


Asiakirjojen ja dokumenttien digitointi poistaa tarpeen paperisen dokumentaation käsittelyyn. Tiedon määrän kasvaessa sen hallittavuus ja käytettävyys paranee, kun tieto saadaan digitaaliseen muotoon.

Tiedon digitointi –ratkaisun avulla paperiset asiakirjat ja dokumentit muutetaan sähköiseen muotoon. Samalla näistä poimitaan liiketoiminnan ja tiedon löydettävyyden kannalta hyödylliset ja tärkeät tiedot. Esimerkiksi sopimuksista ja yhteystietolomakkeista pystytään poimimaan asiakastietoja, jotka voidaan viedä toisiin järjestelmiin. Kaikkia valittuja tietoja voidaan käyttää metadatana sekä yhdistää dokumentaatiot haluttuun asiayhteyteen.

Tiedon digitointi

Tiedon digitointi

Edut:


  • Paperisen dokumentaation vähentyessä fyysinen tilantarve pienenee. Tämä mahdollistaa pienemmät tilat ja alhaisemmat kustannukset.
  • Tieto on nopeasti ja helposti löydettävissä ja saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta.
  • Liiketoiminnan tietoturva paranee, koska digitaalinen tieto voidaan suojata tehokkaammin kuin paperinen tieto. Käyttöoikeuksien hallinnan myötä tieto on vain määriteltyjen henkilöiden saatavilla.
  • Tiedon säilyvyys on helpompi varmistaa ja riskitilanteet pystytään ennakoimaan paremmin. Digitaalinen tieto voidaan varmistaa useampaan paikkaan, jolloin tieto on turvattu esimerkiksi tulipalon sattuessa.

Varmista tietosi ja niiden käytettävyys

Tehokkaalla tiedonhallinnalla varmistat organisaation toiminnalle tärkeiden tietojen löydettävyyden, talteenoton, jaettavuuden ja käytettävyyden, hallittavuuden ja säilymisen. Tutustu tiedonhallinnan monipuolisiin ratkaisuihin, jotka helpottavat organisaatiosi tiedon käsittelyä.
 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Yhteydenottotapa:

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia