Tiedonhallintaa asiantuntijapalveluyrityksille

Anna asiakkaillesi parempaa asiakaskokemusta

Kun asiakirjat ovat järjestyksessä, digitaaliset prosessit käytössä ja asiakastiedot turvattu, on nykyisen liiketoiminnan turvaaminen sekä uuden liiketoiminnan voittaminen helpompaa.


Asiakkaidesi odotukset ovat muuttuneet. He haluavat heille räätälöityjä tuotteita ja palveluita. He haluavat päästä tietoon käsiksi 24/7. He haluavat vaihtoehtoja. Voittaaksesi uusia asiakkaita, sinun täytyy pystyä tarjoamaan heille tämä kaikki kilpailukykyiseen hintaan. Näihin odotuksiin vastaaminen voi olla haastavaa, mikäli dokumentit ovat hajallaan ja prosessit, kuten asiakkaiden onboarding tai case management, ovat manuaalisia ja pitkiä.


Konica Minolta auttaa sinua tässä kaikessa - autamme hallinnoimaan asiakkuuksia ja yritystietoja tehokkaasti, automatisoimaan liiketoimintaprosesseja ja helpottamaan hallinnollisia tehtäviä. Voit ohjata työntekijöidesi ajan sekä rajalliset resurssisi korkeamman arvon, kuten asiakaskokemuksen parantamiseen. Tarjoamme tämän kaiken M-Filesin älykkään tiedonhallinnan avulla.

Autamme tilitoimistoja, konsultointi- ja muita asiantuntijapalveluyrityksiä hallitsemaan asiakirjoja ja automatisoimaan keskeisiä liiketoimintaprosesseja.

Kaikki dokumentit yhdessä paikassa

Oikeanlaisen tiedonhallintaratkaisun käyttö vaikuttaa siihen tarjoatko asiakkaillesi poikkeuksellisen asiakaskokemuksen vai menetätkö heidät kilpailijalle. 
Konica Minolta ja M-Files auttavat poistamalla monia esteitä, jotka estävät sinua palvelemasta asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

M-Files tarjoaa yhden yhteyspisteen, jossa kaikki tiedot voidaan järjestää, tallentaa turvallisesti ja käyttää milloin ja missä tahansa, millä tahansa laitteella. Kaikkien liiketoimintajärjestelmiesi sisältö on yhdistetty ja näytetään asiayhteydessä yhdessä näkymässä. Sinulla on yksi kopio jokaisesta asiakirjasta, ja kaikki, joilla on siihen oikeudet, pääsevät siihen käsiksi, eikä sinun tarvitse enää koskaan miettiä työskenteletkö viimeisimmän version kanssa.
 

Automatisoi manuaaliset prosessit

Asiakkaat ovat tottuneet alhaisiin hintoihin, kun edullisista tai jopa nollakustannuksellisista tuotteista ja 24/7-palveluista on tulossa normi. Jotta voisit vastata heidän odotuksiinsa, sinua pyydetään usein tekemään enemmän vähemmällä. Sinun on annettava henkilöstöllesi mahdollisuudet palvella asiakkaita, mutta se on haasteellista, kun he käyttävät aikaa ja energiaa sen selvittämiseen, missä vaiheessa ollaan. Mistä SOW löytyy? Kenelle minun pitäisi toimittaa tämä hyväksyttäväksi? Onko joku jo lähettänyt tämän asiakkaalle?

M-Filesin avulla prosessit, kuten asiakasperehdytykset, case management ja projektien luovuttamisen rutiinit, ovat digitaalisia. Asiakirjat käyvät läpi niille osoitetut prosessit automaattisesti, ja henkilöt, joiden on toimittava, saavat ilmoituksen. Voit itse rakentaa ja muokata prosesseja muutamalla klikkauksella ja pitää silmällä, miten ne toimivat; kuinka monta projektia juuttuu, kuinka monta sopimusta päättyy ensi kuussa. Virheet ja odotusajat vähenevät, ja voit kohdentaa resursseja uudelleen liiketoiminnan skaalaamiseksi.
 

Turvaa asiakasdatasi

Käsittelet suuria määriä luottamuksellisia asiakastietoja, kuten strategisia, myynti- ja markkinointitietoja sekä henkilötietoja, ja näiden tietojen suojaaminen on ratkaisevan tärkeää. Nyt kun ihmiset työskentelevät yhä enemmän etänä ja asiakirjoja on kaikkialla, arkaluonteisten tietojen suojauksesta huolehtiminen ja oikeista menettelytavoista muistuttaminen voivat tuntua mahdottomalta tehtävältä.

M-Files suojaa mainettasi tietojen salauksen ja käyttöoikeuksien avulla. Sen avulla pystyt kontrolloimaan, kuka pääsee käsiksi tietoihin prosessin eri vaiheissa. Käyttöoikeudet muuttuvat automaattisesti, kun henkilöt lähtevät tai siirtyvät uuteen rooliin. Sen avulla voit seurata mitä asiakirjoille tapahtuu kussakin vaiheessa, ja näin myös todistaa, että prosesseja noudatetaan. Kun asiakas tai sääntelyviranomainen pyytää todisteita siitä, mitä on tapahtunut, voit antaa tarkat tiedot muutamalla napsautuksella.
 

LATAA M-FILES -INFOGRAAFIT - PALJON MIELENKIINTOISTA TIETOA

5 asiantuntijapalveluyritysten kohtaamaa haastetta

Lue, miten ratkaiset haasteet älykkään tiedonhallinnan avulla

Miten säästät puolikkaan työpäiväsi

Älykäs tiedonhallinta mahdollistaa sinun säästää puolet työpäivästäsi!
Mielenkiintoista tietoa, miten paljon käytämmekään aikaa tiedon etsimiseen.  

TOP10 asiantuntijapalveluyritysten tulevaisuuden uhkaa

Katso, mitkä 10 tulevaisuuden uhkaa asiantuntijapalveluyrityksiä kohtaa, ja miten voit ratkaista ne tiedonhallinnan avulla. 

Työskentele missä tahansa

Työskenteletpä sitten toimistolla, kotona tai asiakkaan luona, M-Files tekee työskentelystäsi helppoa. Sillä ei ole väliä, minne asiakirjat on tallennettu, me annamme sinulle pääsyn tarvitsemiisi tietoihin. Sinun on silti pystyttävä saamaan hyväksynnät ja allekirjoitukset sekä seurattava, mitä tapahtuu ja milloin, myös toimiston ulkopuolella. Teemme prosesseistasi digitaalisia, joten manuaalisia tehtäviä ja fyysisiä luovutuksia ei enää tarvita. Salaamme tietosi, ja käyttöoikeuksien ansiosta voit hallita asiakirjojen käyttöoikeuksia roolin, käyttäjäryhmän, projektin, asiakirjatyypin ja minkä tahansa muun organisaatiosi kannalta järkevän kriteerin mukaan.


 

Varaa demo oppiaksesi lisää M-Filesista ja nähdäksesi, miten se toimii käytännössä

Asiantuntijamme näyttävät sinulle, miten M-Files toimii käytännössä ja havainnollistavat, miten se mukautuu ja palvelee tiimisi ja yrityksesi ainutlaatuisia vaatimuksia. 
Varaa demo – tämä on nopein tapa nähdä, miten M-Files soveltuu juuri teille. 

Ota meihin pian yhteyttä ja koe älykkään tiedonhallinnan hyödyt. 

Varaa demo

LUE LISÄÄ LATAAMALLA M-FILES -EBOOKIT

Why Professional Services Firms Should Ditch Folders and Embrace Metadata

Lataamalla tämän eBookin opit:

Miksi hallinnoida tietoa sisällön eikä sijainnin mukaan
Metadatan voima
Metadatan arvo työntekijöillesi, projekteille ja liiketoiminnalle

Parempaa asiakaspalvelua & lisäarvoa asiakkaillesi ja liiketoiminnallsesi!

7 Huge Problems We Know You Have in the Professional Services Industry

Pysyäkseen mahdollisimman kilpailukykyisinä asiantuntijapalveluyritysten on sijoitettava
asiakas palvelutarjooman keskiöön. On luotava uusia tuotteita ja palveluja, kyllä - mutta ne on suunniteltava niin, että ne tuottavat mahdollisimman paljon puhdasta arvoa asiakkaalle ja ihmisille.

Lue lisää seitsemästä ongelmasta, jotka voit kohdata, ja miten ratkaiset ne älykkään tiedonhallinnan avulla. 


 

2 Vital keys to remaining competitive for professional services firms

Maailma on muuttunut ja jatkaa muuttumistaan, ja niin tapahtuu myös asiakkaillesi. Asiantuntijapalveluyritysten on muututtava myös pysyäkseen kilpailukykyisinä. 

Lue, mitkä on kaksi tärkeintä tapaa muuttua, ja miten se tapahtuu. 

Opit, miten M-Files mahdollistaa teille kilpailukykyisen liiketoiminnan!