Konica Minoltan tietoturvakonsultointi

Kysy itseltäsi: onko yrityksesi turvassa? Ja mitä olet valmis tekemään sen suojaamiseksi?

Kyberrikolliset ovat tulleet aikuisiksi: nyt he ovat kiinnostuneita myös sinun yrityksestäsi


Ajat, jolloin kyberhyökkäykset koostuivat naurettavista yrityksistä saada pankkitietosi vilpillisten sähköpostien avulla, ovat menneet. Nykyään kysymys ei ole enää siitä, kohdistuuko yritykseesi joskus kyberhyökkäys vai ei. Se tulee kun on tullakseen.

Jos haluat varmistaa, että yrityksesi on suojassa tällaisilta hyökkäyksiltä, Konica Minolta on oikea kumppani. Yrityksen asiantuntemus ja laaja kokemus antavat sille ainutlaatuisen yleiskuvan kaikista toimistasi valitessasi itsellesi sopivaa ratkaisua. Tulostinlaitteiden suojauksen, videovalvonnan, IT-turvallisuuden ja tietoturvan asiantuntijat analysoivat turvallisuusvaatimuksesi ja tekevät kanssasi kokonaisvaltaisen turvallisuussuunnitelman.

Jos uskot olevasi yrityksen pienen koon takia suojassa kyberrikollisilta, mieti uudelleen. Pienet ja keskisuuret yritykset ovat nykyään entistä haavoittuvaisempia kohteita, ja maailmanlaajuisesti lähes puolet kyberhyökkäyksistä kohdistuu niihin.

Seuraavassa kerrotaan, miten yhteistyö Konica Minoltan kanssa voi auttaa yritystäsi suojautumaan kyberhyökkäyksiltä.


Tietoturva

Tietoturva

Jos olet kiinnostunut Konica Minoltan tietoturvakonsultoinnin ratkaisun yrityksellesi tai organisaatiollesi tarjoamista monista eduista, ota meihin yhteyttä jo tänään! 

Alan asiantuntijamme ottaa sinuun suoraan yhteyttä, jotta voimme aloittaa keskustelun ja täyttää yrityksesi tulostuksenhallinnan tarpeet:

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Yhteydenottotapa:*


Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia