Kuljetus ja liikkuvuus

Pidä yrityksesi liikkeessä

Turvallisuus matkalla - miksi kameravalvonta toimii julkisissa kulkuvälineissä


Tunnetko olosi turvalliseksi matkustaessasi tai työskennellessäsi julkisissa kulkuvälineissä myöhään yöllä? Sinun pitäisi voida, siksi älykkäät videovalvontajärjestelmät, kuten MOBOTIX-järjestelmät, ovat erinomainen lisäys nykyaikaisiin kuljetusverkkoihin. Ne edistävät liikkuvuutta ja tuovat mielenrauhaa asiakkaiden ja palveluiden työntekijöiden keskuudessa.

Julkisten kulkuneuvojen käyttäjien turvallisuus on aina ollut tärkeää kaupungeissa niin itse kulkuvälineissä kuin asematiloissakin. 

 

Viime vuosina terrorismi-, rikos-, varkaus- ja ilkivaltatapaukset ovat kuitenkin yleistyneet ja viranomaisten säädökset puolestaan tiukentuneet, joten tällaisten järjestelmien toiminnanharjoittajien kohtaamat haasteet ovat lisääntyneet ja turvallisuusjärjestelmien kysyntä on kasvanut valtavasti. 

 

Kameravalvonnan asentaminen julkisiin kuljetusjärjestelmiin tarjoaa valtavia etuja. Ne pitävät käyttäjät ja työntekijät turvassa ja verkostot toimivat sujuvasti kellon ympäri. Langattomien valvontajärjestelmien ansiosta julkiset paikat tuntuvat turvallisemmilta, liikkuvuus lisääntyy ja ilkivalta ja rikollisuus vähenevät. Lisäksi matkustajat voivat tuntea olonsa turvallisemmaksi näitä järjestelmiä käytettäessä etenkin pimeinä tunteina. 

 

Valvontakamerajärjestelmät voidaan sijoittaa huomaamattomasti, ja ne ovat kestäviä ja luotettavia. Ne sopivat hyvin sekä sisä- että ulkokäyttöön, erilaisiin ajoneuvoihin, alustoihin, odotushuoneisiin tai julkisiin tiloihin kaikilla nopeuksilla ja kaikissa sääolosuhteissa. 

 

MOBOTIX-kamerat valmistetaan Saksassa. Niiden laatu ja tekninen luotettavuus ovat taattuja, ja kameroiden peitto on maksimaalinen. Hemisfääritekniikan ansiosta kameroiden määrä on erittäin vähäinen, joten huoltotarve vähenee ja investointisi tuotto kasvaa.

Ratkaisut

Ratkaisut


Laitteet
hardware icon
Paljon enemmän kuin tavallinen ratkaisu

MOBOTIX-kameroita voidaan käyttää monin eri tavoin nykyaikaisessa organisaatiossa, ja ne ovat tunnettuja luotettavuudestaan. Kamerat ovat erittäin energiatehokkaita ja uskomattoman tarkkoja: yksi kamera pystyy valvomaan valtavaa aluetta huomaamattomasti ilman katvealueita.

Ohjelmistot
software icon
Videohallintajärjestelmä (VMS) - kaikki yhdestä lähteestä

VMS tarjoaa intuitiivisia ja joustavia MOBOTIX-ohjelmistoratkaisuja videohallintaan, videoanalyysiin ja laitteiden hallintaan. Hallintapalvelinta ei tarvita, sillä kaikki älykkäät toiminnot on rakennettu sisään (VMS / sulautettu videoanalytiikka)

Palvelut
service icon
Täydellinen yleispaketti

Autamme sinua prosessin jokaisessa vaiheessa ja varmistamme, että saat käyttöösi juuri sinun organisaatiotasi varten räätälöidyn kattavan suojausratkaisujen konseptin. Aloitamme yksityiskohtaisesta konsultoinnista, joka sisältää toimipaikkatutkimuksen ja analyysin, ja vastaamme yrityksesi erityistarpeisiin sekä optimoimme ja parannamme videoinfrastruktuuriasi. Asianmukainen projektinhallintaratkaisu sisältää ammattimaisen asennuksen, etävalvontapalvelut, joilla voidaan hallita IT-infrastruktuuria ja verkon tilaa, sekä ylläpidon videoturvajärjestelmän ongelmattoman käytön varmistamiseksi.

Reliable Video Solutions Tailored for Transportation

Camera robustness, Hemispheric technology and decentralized image and event management make MOBOTIX the logical choice for mobile security.

Download Now

Ota meihin yhteyttä