Workplace One

Pilvialusta, joka huolehtii yrityksesi kaikista IT- ja yhteistyöskentelytarpeista

Modernin yrityksen työympäristö


Haluatko yksinkertaistaa yrityksesi IT:n? Workplace One on IT-alusta, joka kattaa kaikki IT-tarpeesi. Se helpottaa päivittäisiä toimintoja hallitsemalla ja hostaamalla pilvessä yritysten IT-infrastruktuuria ja yrityssovelluksia. Se on joustava, tietoturvallinen yhteistyötila Microsoft 365 -käyttöoikeuksilla ja etätyöpöytäpalveluilla. Työmaailma muuttuu jatkuvasti ja yritykset tarvitsevat teknologiaa ja IT-voimaa selviytyäkseen. Konica Minolta ja Workplace One on IT-voimasi nykyaikaiseen ja tuottavaan työympäristöön.

Palvelu perustuu kolmeen käyttäjätyyppiin, joilla kaikilla on erilainen tapa käyttää sovelluksia ja toimintoja: Pilvipalvelun käyttäjä, Julkaistujen sovellusten käyttäjä ja Etätyöpöydän käyttäjä. Kaikki perustuu juuri teidän tarpeisiin - suunnittelemme ratkaisun erityyppisille käyttäjillenne työskentelevät he sitten mobiilisti, käyttävät liiketoimintasovelluksia tai tarvitsevat laiteriippumattoman etätyöpöydän. Workplace One antaa sinulle  joustavuutta ja kustannustehokkuutta. 
 

KOLME KÄYTTÄJÄTYYPPIÄPILVIPALVELUN KÄYTTÄJÄ

on käyttäjä, jonka ei normaalisti tarvitse työskennellä yrityssovelluksissa vaan työskentelee julkisissa nettiaplikaatioissa ja Teamsissa. Saatavana kahtena versiona: Light ja Full Cloud. 


JULKAISTUJEN SOVELLUSTEN KÄYTTÄJÄ 

on pilvikäyttäjä, joka tarvitsee pääsyn myös yrityksen liiketoimintasovelluksiin tietoturvallisesti ja joustavasti. Nämä sovellukset on helposti käytettävissä tietokoneella tai älypuhelimella. 


ETÄTYÖPÖYDÄN KÄYTTÄJÄ

tarvitsee tietoturvaa, vakautta ja pääsyä samoihin työympäristöihin ja liiketoimintasovelluksiin milloin ja miltä laitteelta tahansa. 

Workplace One tarjoaa runsaasti erilaisia hyötyjä - helppoutta IT-osastollesi ja työntekijöillesi

Siirtämällä molemmat, IT-infrastruktuurin ja kaikki uudet ja olemassa olevat liiketoimintasovellukset, pilveen vähentyy manuaaliset IT-toiminnot merkittävästi. Se tarjoaa työntekijöille helppokäyttöisen selainpohjaisen työkalun, joka yhdistää erilaiset työpaikkasovellukset ja tiedot yhteen käyttöliittymään. 

Kattava ja samalla joustava: Workplace One -alusta täyttää erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten vaatimukset. Haluatpa aloittaa tyhjältä pöydältä tai kehittää olemassa olevaa digitaalista työympäristöä, autamme sinua löytämään oikean lähestymistavan yrityksellesi. 

 


Yksinkertaistetut IT-toiminnot:

Säästät sisäisiä IT-resursseja pilviteknologiaratkaisun nopean ja helpon käyttöönoton ansiosta - sinun ei tarvitse investoida, asentaa tai käyttää omaa paikallista infrastruktuuria. 


Parantunut mobiilityöskentely, yhteistyöskentely ja liiketoimintaprosessit:

Työntekijöillä on pääsy Workplace Oneen miltä laitteelta tahansa, milloin tahansa. Yhteistyötilaan pääsee Microsoft Teamsilla, mobiilisovelluksella tai selaimella. Osaamisen, tietojen ja tiedostojen jakaminen Microsoft Teamsin tai yrityssivun kautta nostaa liiketoimintaprosessien ketteryyden aivan uudelle tasolle. 


Korkein tietoturva:

Palomuuri ja virustentorjuntaohjelmisto auttaa sinua nukkumaan rauhassa tietäen, että ohjelmistot ja tiedot ovat aina turvassa. Päivittäiset varmuuskopiot tehdään kaikille palvelimillesi ja Office/Microsoft 365:lle varmistaen, että kaikki palvelimesi ja tiedostosi ovat suojattu. Monivaiheinen todennus estää oletuksena luvattoman pääsyn arkaluonteisiin tietohin sekä niiden käytön. 

Workplace Onen avulla Konica Minolta laajentaa tietoturva- ja varmuuskopiointipalvelut perusratkaisuja pidemmälle. 


Lisääntynyt joustavuus:

Valitse eri käyttäjätyypeistä tukeaksesi kasvavan liiketoimintasi tarpeita. Mukauta Workplace One yrityksesi  yksilöllisten työnkulkujen ja yritysidentiteetin mukaan. 


Valmis tulevaisuuteen ja sen tuomiin muutoksiin:

Workplace One voidaan skaalata käyttäjien ja kapasiteettivaatimusten mukaan. Sovelluksia voidaan lisätä tai poistaa liiketoimintasi kehityksen ja toiveidesi mukaan. Lisäksi yksilöllinen SharePoint-sivusi voidaan mukauttaa muuttuviin liiketoimintatarpeisiisi. 

Workplace One on täydellinen perusta tukemaan tulevaisuuden tarpeitasi. Tarjoamme tiedonhallinnan ja tiedolla johtamisen ratkaisuja samalla alustalla. Kun haluat digitalisoida ja yksinkertaistaa liiketoimintaprosesseja, Konica Minolta pystyy ottamaan kaiken potentiaalin datastasi Microsoft Power Platformin avulla antaen dataan perustuvaa näkemystä ja ymmärrystä.


Hyödynnä Microsoft 365 sovelluksia: 

Opastamme ja autamme sinua uusien toiminnallisuuksien ja mahdollisuuksien kanssa koskien alati laajenevaa Microsoft-sovellusmaailmaa. Opit uusia työtapoja, olemaan tehokkaampi ja tuottavampi sekä näkemään uusia mahdollisuuksia M365 sovellusten käytössä. 

Tärkeimmät ominaisuudet

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Eri käyttäjätyypit käyttö- ja hallintatarpeista riippuen
  • Integrointi Office/Microsoft 365:een
  • Monivaiheinen todennus lisää turvallisuutta
  • SharePoint Online -malliin perustuvat mukautettavat aloitussivun teemat
  • Office/Microsoft 365:n ja Windows-palvelimen
    Active Directoryn hallinta
  • Palvelinten ja sovellusten etävalvonta 24/7
  • Varmuuskopioi kaikki SharePointin, Microsoft Teamsin ja OneDriven tiedot
  • Windows-palvelin sertifioiduissa Konica Minoltan konesaleissa.

 

Asiakaspalvelumme on sinua varten


Yksi palvelun kulmakivistä on asiakaspalvelumme. Se on joukko osaavia IT-asiantuntijoita, jotka voivat korjata ongelmat heti puhelun tai virheviestin saatuaan. Tämä kaikki on sinua varten varmistamaan, että sinä asiakkaanamme saat nopean avun ja tunnet olosi varmaksi ja turvalliseksi palvelumme parissa. 

Asiakaspalvelumme auttaa sinua käyttäjä- ja ryhmähallinnassa, ongelmien ratkaisemisessa ja monessa muussa asiassa. Autamme myös käyttäjätyyppien muutoksissa. Kun tarpeesi muuttuvat, skaalaamme käyttätyyppejä ja -määriä sekä alas- että ylöspäin. Esimerkiksi käyttäjälle voidaan määrittää etätyöpöydän käyttäjätyyppi tietyn matkan ajaksi. 


 

Lataa Workplace One -esite

Lue lisää, miten voit helpottaa yrityksesi IT-taakkaa, säästää kuluissa ja tarjota työntekijöillesi modernin, tietoturvallisen ja tehokkaan yhteistyöskentelyalustan. 

Lataa esite

Ota meistä luotettava IT-kumppani liiketoiminnallesi


Tarvitsetteko lisää voimaa IT:hen ja moderniin työympäristöön? Oletko huolissasi tietoturvastanne? Konica Minolta ja Workplace One ratkaisee huolenne ja IT-tarpeenne. 
Konica Minolta on Gold Microsoft Partner ja yritysten luotettava IT-kumppani.

LUE LISÄÄ IT-PALVELUISTAMME

IT-PALVELUT

Konica Minolta on luotettava IT-kumppani. Saat meiltä monipuoliset ja skaalautuvat IT-palvelut ja niiden tarjoamat hyödyt yrityksesi käyttöön. 
IT-palvelumme koostuvat IT-hallintapalveluista (IT-infrastruktuuri), tiedonhallinnasta ja videovalvonnasta. 

IT-HALLINTAPALVELUT

Tehokas IT-infrastruktuuri varmistaa yrityksen liiketoiminnan häiriöttömän toiminnan ja nopean toipumisen häiriötilanteissa. 
IT-hallintapalvelumme sisältää kattavat ratkaisut IT-ympäristöösi. 

TIEDOLLA JOHTAMINEN

Oikeanlaisen tiedonhallinnan avulla varmistat organisaation liiketoimintaan tarvittavan tiedon käytettävyyden. Tämän ja analytiikkaratkaisujen avulla pystyt johtamaan tiedolla. Tee päätökset todelliseen tietoon perustuen.

Haluatko tietää lisää Workplace Onesta? Täytä yhteydenottolomake niin asiantuntijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.