Lääketieteellisten kuvien ja raporttien optimaalinen tulostuslaatu paperilla

Potilaan mukana kulkeva tärkeä asiakirja hoitopolulla

Tulosta paperille filmin sijaan


Terveydenhuoltolaitoksissa, kuten sairaaloissa, klinikoilla, hoito- ja kuvantamiskeskuksissa, on joskus vaikea tulostaa lääketieteellisiä kuvia. Näin on erityisesti silloin, kun tuotetaan potilastuloksia ja päätetään, kuinka ne tulostetaan tai jaetaan hoitoon osallistuville lääkäreille ja hoitajille. Potilastuloksia voivat olla MRI-, röntgen- ja ultraäänikuvat.

Konica Minoltan PDB-ratkaisu lääkinnälliseen tulostukseen toimii yhdyskäytävänä työaseman ja tulostimen välillä. DICOM-yhteydellä luodaan automaattisesti potilaskirjasia integroimalla DICOM-kuvat ja lääketieteelliset tutkimusraportit. Näitä kirjasia voidaan sitten jakaa hoitavan lääkärin tai kollegoiden kanssa lisäkonsultaatiota varten. Kirjasessa voi olla myös mukana toimitettavia tietoja, kuten käyttösuunnitelma, aikataulut tai huomautuksia lääketieteellisestä kuvantamiskeskuksesta.

Tulostettu DICOM-kirjanen

Tulostettu DICOM-kirjanen

Tulostetun DICOM-kirjasen ratkaisun ja DICOM-yhdyskäytävän avulla voit tulostaa lääketieteellisiä kuvia ja tulosraportteja Konica Minoltan bizHub Medical -ohjelmistolla. Hoitajat ja lääkärit voivat kerätä ja jakaa tärkeitä potilastietoja yhdessä HDO-tietojen kanssa yhdessä kirjasessa USB- tai DVD-asemalla. Tämän jälkeen potilaat voivat viedä tämän kirjasen lääkärilleen lisätutkimuksia varten.

Laitteet
hardware icon
Yhteensopiva toimistolasertulostimien kanssa

Suositus bizhub Medical -ohjelmistosta tehdään suorittamalla kattava testausmenettely laajalla valikoimalla Konica Minoltan tulostimia. PDB-ratkaisun laadun ja yhteensopivuuden parantamisen lisäksi Konica Minolta on kehittänyt yksityiskohtaisia tulostinasetusten suosituksia, joiden avulla voidaan varmistaa parhaat mahdolliset tulokset ja korkea luotettavuus kliinisessä ympäristössä.

Ohjelmistot
software icon
Tietojärjestelmän viestintä terveydenhuollon tietojärjestelmän ja radiologian välillä

Tehokas työkalu kaikkien digitaalisten potilastietojen yhdistämiseen. Mahdollistaa Konica Minoltan lääketieteellisten bizHub-järjestelmien liittämisen erilaisiin terveydenhuollon ohjelmistosovelluksiin. Näin voidaan tulostaa nopeasti yhteen kattavaan kirjaseen esimerkiksi lääketieteellisiä tietoja, ajanvarausaikatauluja ja sairaalan tietoja.

Palvelut
service icon
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

Lääketieteellisten tutkimusten tulostaminen korkealuokkaisella renderöinnillä

Modaliteetti luo tiedostot DICOM-muodossa (lääketieteellisen kuvantamisen standardi). Kuvausmodaliteetin ja Konica Minolta monitoimilaitteen väliin sijoitettu Konica Minoltan DICOM-palvelin mahdollistaa lääketieteellisten kuvien tulostamisen paperille. Voit määrittää tulostusmuodoksi tarpeen mukaan joko kirjasen tai yksittäiset A3- tai A4-arkit.

   

   

Materiaalinkäsittelytoiminnon kuvake

Tulostus useassa formaatissa (A3, A4 tai kirjaset)

Helppokäyttöisyystoiminnon kuvake

Kehittyneet korjaukset (muuntaa käyrät ja säätää korjaukset yhdessä kuvahistogrammin kanssa)

Teknologiatoiminnon kuvake

Lääketieteellisten tutkimusten automaattinen yhdistäminen potilaan useisiin tutkimustuloksiin yhdessä kirjasessa

Materiaalinkäsittelytoiminnon kuvake

Kirjanen-tila (kansilehti: 1 A3-arkki, paperi enintään 209 g/m², sisäsivut: 19 arkkia A3, paperi enintään 90 g/m²)

Mukautustoiminnon kuvake

Kirjanen-tila, jossa etu- ja takakannen yksilöinti

Viimeistelytoiminnon kuvake

Laaja valikoima asetteluja ja esityksiä

Kopiointitoiminnon kuvake

Joustava renderöintiparametrien säätö, kuten gamma, kirkkaus, kontrasti, histogrammin säätö, ääriviivan parannus ja geometrinen muuttaminen

Skannaustoiminnon kuvake

Täysin mukautettavissa oleva ylä- ja alatunnisteiden, sivunumeroiden, logon, reunusten jne. tulostaminen.

Kopiointitoiminnon kuvake

Mahdollisuus määrittää useita tulostusprofiileja

Tulostustoiminnon kuvake

Tulostustilastot

Materiaalinkäsittelytoiminnon kuvake

A4- tai A3-kartonkien tulostaminen (arkit enintään 209 g/m2)

Laatutoiminnon kuvake

Tulostaminen 1:1-mittakaavassa (hammas- ja proteesityö)

Productivity feature icon

Verkkokäyttöliittymän avulla voit seurata edistymistä ja peruuttaa tehtävän tai käynnistää sen uudelleen

Improving Healthcare Workflows - download the brochure here:

Download now

Ota meihin yhteyttä