Kuinka voit varmistaa, että hoidat oikeaa potilasta

Lasertulostukseen soveltuvat rannekkeet

Yksilölliset rannekkeet


Potilaan tunnistusvirheiden estäminen on ensiarvoisen tärkeää lääketieteen parhaiden käytäntöjen kannalta. Vaikka virheet ovat harvinaisia ja ne havaitaan yleensä hyvissä ajoin, tuloksena voi olla hoitovirhe ja vakavia seurauksia.

Ratkaisu? Yksilölliset rannekkeet! Konica Minolta laserilla tulostettavien rannekkeiden ansiosta enää ei tapahdu virheitä, kuten väärän potilaan hoitamista tai väärän hoidon antamista. Rannekkeiden tulostus parantaa sekä potilaiden hallintaa että toiminnan tehokkuutta.

Ratkaisut

Ratkaisut

LaserBand

Konica Minolta -lasertulostimilla potilasrannekkeet ja kaaviotarrat voidaan tulostaa yhdelle arkille, jolloin tietoja voidaan tulostaa nopeammin ja potilaan sairaalahoidon työnkulut virtaviivaistaa.

Laitteet
hardware icon
Yhteensopiva toimistolasertulostimien kanssa

Kattavaa testausmenetelmää ja edustavaa tulostinvalikoimaansa käyttämällä Konica Minolta voi suositella asiakkailleen, minkä tyyppinen Zebra LaserBand -ranneke sopii parhaiten heidän tarpeisiinsa. Konica Minolta varmistaa LaserBand-potilasrannekkeiden laadun ja yhteensopivuuden laatimalla kattavan testiraportin, ja lisäksi se kehittää tarkkoja suosituksia tulostimen optimaalisista asetuksista, mikä takaa parhaat mahdolliset tulokset ja korkean luotettavuuden kliinisessä ympäristössä.

Ohjelmistot
software icon
Viestintä terveydenhuollon tietojärjestelmän kanssa

Potilastietojen siirtäminen digitaaliseen maailmaan: yksi sovellus yhdistää Konica Minoltan bizHub-järjestelmät terveydenhuollon ohjelmistosovelluksiin paperipohjaisten tietojen välitöntä skannausta, jakelua ja hallintaa varten tai potilastietojen muuntamiseksi viiva- tai QR-koodiksi.

Palvelut
service icon
Innovatiiviset kulutustarvikkeet rutiininomaiseen kliiniseen käyttöön

Erityisesti terveydenhuoltoalalle kehitetty LaserBand-potilasranneke on hienostunut, kestävä ja helppokäyttöinen ratkaisu, jossa on integroitu suojakalvo, joka suojaa lasertulostetta täydellisesti. Yhdessä sisäänrakennettujen tarraetikettien kanssa tämä korkealaatuinen nauha helpottaa ja nopeuttaa potilaan sairaalaan ottamisen työnkulkuja, kun työntekijät voivat tulostaa tarra-arkkeja ja potilasrannekkeita samalla kertaa. LaserBand on saatavana "pienoisarkki" (kirjekuorikokoinen) -muodossa tai suositussa A4-muodossa, jossa on yhdistetty tarraetiketit versioilla aikuisille, lapsille ja vauvoille. Premium-potilasrannekkeen toimittaa Diagramm Halbach Saksa. Tämä Zebra Supplies Specialist Partner valmistaa yksittäisleikattuja tarroja A4-rannekearkeissa sekä tarjoaa LaserBand-rannekkeita tavallisessa A4- ja pienoisarkkikoossa.

Tärkeimmät ominaisuudet

Konica Minoltan ranneketulostusmahdollisuuksien ansiosta hoitolaitokset voivat tarjota potilailleen parempaa hoitoa. Hoitohenkilökunta ja paikalla oleva lääkäri voivat helposti tunnistaa potilaan ja määrätä oikean hoidon potilastietojen ja laboratoriotestien mukaan. Hoitajat voivat helposti lukea rannekkeen viivakoodin ja tarkastella potilaan tietoja. LaserBand-rannekkeet voidaan tulostaa A4-koossa tai pikkuarkkeina, mikä tekee niistä kustannustehokkaan ratkaisun. Yksi A4-kokoinen arkki sisältää yhden rannekkeen ja 20 kaaviotarraa. Ne tulostetaan samanaikaisesti, mikä helpottaa potilaiden tunnusprosesseja.

   

   

Tulostustoiminnon kuvake

Yhteensopiva laser- ja mustesuihkutulostimien kanssa maailmanlaajuisesti

Nopeustoiminnon kuvake

Nopea ja helppo kiinnittää potilaan ranteeseen. Mukava sekä pikkulapsille että vanhuksille

Mukautustoiminnon kuvake

Itsestään laminoituva tiiviste suojaa ranneketta ja tietoja vedeltä ja muilta nesteiltä

Helppokäyttöisyystoiminnon kuvake

Rannekkeen mukana toimitetaan jatko-osa, joka tekee lihavuus- ja ödeemapotilaiden tunnistamisesta joustavampaa

Productivity feature icon

Rannekkeissa on puuttumisen paljastavat turvaraot, joten rannekkeita ei voi poistaa ja käyttää uudelleen

Ota meihin yhteyttä