Terveys ja turvallisuus

Älykkäät IP-videojärjestelmät ratkaisevat terveyshuollon haasteet

Älykäs video


Terveydenhuoltolaitosten, kuten sairaaloiden ja yleislääkäreiden vastaanotot aiheuttavat merkittäviä haasteita turvallisuuspäälliköille. Niissä on usein monia eri toimintoja, kuten hengenpelastamiseen tähtäävät hoidot, jotka on suoritettava nopeasti. Samalla on varmistettava, että potilaat, henkilökunta ja omaisuus ovat aina turvassa. Älykkäät videovalvontaratkaisut parantavat henkilöstön, tilojen ja ympäröivien alueiden turvallisuutta. Mitkä ovat vaihtoehdot? Älykäs videovalvonta, langattomat valvontakamerajärjestelmät, liikkeentunnistuskamerat ja paljon muuta - Konica Minoltan ja MOBOTIXin ansiosta mahdollisuuksia on rajattomasti!

Konica Minoltan ja MOBOTIXin välinen yhteistyö tarjoaa älykkäitä videovalvontaratkaisuja, jotka analysoivat videokuvia automaattisesti ja tallentavat ne vain ennalta määritettyjen hälytysten ilmetessä. Valvontaominaisuudet voivat vaihdella yksinkertaisesta liike- ja äänianalyysistä monimutkaisiin toimintoihin, kuten kameramanipuloinnin tunnistamiseen, ihmisten laskentaan ja virtuaalisten esteiden muodostamiseen. IT-videojärjestelmät voivat jopa suodattaa video- ja datavirtojen tiettyjä tietoja ja integroida tämän materiaalin potilaan hoidon parantamiseksi, kriittisten laitosten turvallisuuden optimoimiseksi, ensiaputilan prosessien analysoimiseksi ja paljon muuta.

Konica Minolta ja MOBOTIX

Konica Minolta ja MOBOTIX

Älykkäät MOBOTIX-videojärjestelmät

Älykkäät MOBOTIX-videojärjestelmät, joissa on hajautettu arkkitehtuuri, ovat osoittautuneet erityisen tehokkaaksi keinoksi varmistaa tilojen turvallisuus. Perinteisen videovalvonnan lisäksi MOBOTIX käyttää älykkäitä antureita, jotka havaitsevat monenlaisia liikkeitä, kuten huoneesta tai sängystä poistuvan henkilön sekä kuinka usein valot sytytetään, ja säätävät lämpöä ja huoneen lämpötilaa ja paljon muuta. Biolääketieteen antureilta ja laitteilta tulevat tiedot voidaan myös tallentaa ja näyttää reaaliajassa, jotta hoitajat pysyvät ajan tasalla.

Laitteet
hardware icon
Uusia näkökulmia terveydenhuoltoon

c26 Indoor 360° on MOBOTIXin kehittämä maailman pienin ja kevyin täydellinen hemisfäärinen videojärjestelmä, joka voidaan asentaa kattoon sisätiloissa. Laite painaa noin 200 grammaa, ja sen halkaisija on vain 12 senttimetriä. c26 voidaan asentaa nopeasti ja helposti, ja sen ominaisuuksia ovat esimerkiksi valoherkkä kuuden megapikselin päivä- tai yöanturi sekä käyttäytymisen analysointityökalu MxAnalytics.

Ohjelmistot
software icon
Konica Minolta -ohjelmistotuotteet

Tutustu lukemattomiin eri tapoihin, joilla Konica Minolta -ohjelmistotuotteet voivat tehostaa toimintaasi. Konica Minolta ratkaisee yrityksesi ongelmat, sopii erilaisiin työskentelytapoihin ja tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka täyttävät toimialasi tarpeet. Konica Minolta täyttää vaativimpienkin kansainvälisten organisaatioiden ohjelmistovaatimukset. Järjestelmän avulla voit paitsi tulostaa ja kopioida kustannustehokkaasti myös luoda edistyksellisiä suojaustoimia, joilla varmistetaan, että arkaluonteiset asiakirjat eivät joudu luvattomiin käsiin.

Palvelut
service icon
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

Tärkeimmät ominaisuudet

Konica Minoltan ja MOBOTIXin älykkäät videovalvontaratkaisut tarjoavat jatkuvaa ja huippulaadukasta valvontaa työntekijöiden, potilaiden ja materiaalien suojaamiseen. MOBOTIX on itsenäisten älykkäiden IP-videojärjestelmien edelläkävijä, ja se on luonut ensimmäiset IP-kamerat, jotka eivät tarvitse keskitettyä tietokonetta tai ohjelmistoa. Tämän hajautetun kameraälyn avulla voit rakentaa kustannustehokkaita turvajärjestelmiä, jotka helpottavat automaattista videotallennusta.


Kulunvalvonta on myös erittäin tärkeää. Voit valvoa kuka tulee sisään ja kuka poistuu toimitiloista asentamalla kameroita sisäänkäynnin lähelle. Esimerkiksi "rajoitetun alueen hälytys" on osoittautunut erittäin hyödylliseksi. Älykkäät toiminnot tarjoavat erittäin tehokkaan ehkäisevän vaikutuksen muun muassa kaksisuuntaisen äänen, valaistuksen hallinnan, hälytysten ja ilmoitusten ansiosta. Anturisyötöillä varustetut sovellukset mahdollistavat välittömän etänäkymän, joka on ihanteellinen omaisuuden suojaukseen ja käyttäytymisanalyysiin käyttämällä henkilöiden laskennan ja liikkeentunnistuksen kaltaisia toimia. MOBOTIX-lämpökuvaus voi myös havaita tulipalot tai ylikuumentuneet laitteet jo varhain, jolloin hälytys laukeaa automaattisesti.


Kuuden megapikselin kuunvalotekniikan ansiosta MOBOTIX-kameroilla voi kuvata nopeasti liikkuvia kohteita esimerkiksi kuunvalossa. 360 asteen hemisfäärisen kameratekniikan ansiosta voit valvoa koko huonetta ilman katvealueita ja virtuaalisen zoomauksen avulla. Virhehälytysten estämiseksi MOBOTIX-videovalvontajärjestelmässä on tekniikka, joka havaitsee liikkeen kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa, ja MxActivity-anturi vähentää vääriä hälytyksiä jopa 90 prosenttia.


MOBOTIX tarjoaa myös monia muita etuja, kuten: 

  • Tehokas, optimoitu MxPEG-turvavideokoodekki 
  • Lasikuituvahvistettu kotelo eikä lainkaan liikkuvia osia, joten huoltoa ei tarvita 
  • Vihreä IP-video - pienitehoinen MOBOTIX säästää energiaa

   

   

Kosketustoiminnon kuvake

Hälytysviestit

Helppokäyttöisyystoiminnon kuvake

Automaattinen tapahtumantunnistus

Kopiointitoiminnon kuvake

Suora verkkotallennus (Nas)

Teknologiatoiminnon kuvake

Puhelinliitäntä

Mukautustoiminnon kuvake

Kauko-ohjaus

Mobiilitoiminnon kuvake

Kaksisuuntainen ääni ja VoIP-viestit

Teknologiatoiminnon kuvake

Videoanalyysi

Improving Healthcare Workflows - download the brochure here:

Download now

Ota meihin yhteyttä