Näkemyksiä heiltä, jotka saavat sydämemme lyömään.


 

Konica Minoltan upeat työntekijät

Arvostus, innostus, tunteet ja arvot - tätä tarkoittaa "Amazing People at Konica Minolta". Konica Minoltan työntekijät antavat sinulle vilkaisun kulissien taakse heidän päivittäisestä työstään: hankkeista, tuotteista ja intohimoista.

csm_KM_Amazing_People_Logo_Layout
Patrick Stucke
quotation marks

Huolto- ja tukiosastolla jaettuihin tehtäviin liittyy paljon vastuita, minkä ansiosta voin esitellä ja ottaa käyttöön uusia ideoita erittäin joustavasti. Toimin kansainvälisesti ja teen tiivistä yhteistyötä niin Euroopan, Japanin kuin muidenkin alueellisten pääkonttorien (esimerkiksi Yhdysvaltain) kollegoiden kanssa. Sen ansiosta pystyn jatkuvasti laajentamaan kokemuspohjaani ja pääsen usein tapaamaan hienoja kollegoita kansainvälisissä ympyröissä.

Patrick Stucke

Huolto ja tuki

Frauke Flüthmann
quotation marks

Markkinointitutkintoni jälkeen olen kiitollinen mahdollisuudesta verkostoitua kansainvälisten Konica Minolta -kollegojen kanssa, kerätä runsaasti alakohtaista tietoutta ja työskennellä omissa monialaprojekteissani. En voi kuvitella parempaa tapaa valmistautua uuteen rooliini yritysviestinnän asiantuntijana kuin markkinoinnin harjoittelijana Konica Minoltan Euroopan-pääkonttorissa!

Frauke Flüthmann

Harjoittelija

Nicolas Führ
quotation marks

Viime vuonna osallistuin teknologiseen innovaatio-ohjelmaan. Se poikkesi tavallisesta työstäni ja auttoi ajattelemaan innovatiivisesti. Arvostan suuresti sitä, että sain mahdollisuuden kehittää idean yhdessä muilta osastoilta ja muista maista tulevien kollegoiden kanssa, ja olen todella ylpeä lopputuloksesta.

Nicolas Führ

Teknologinen innovaatio-ohjelma

Berit Hillmer
quotation marks

Joka päivä Konica Minoltalla on erilainen, ja tiimimme kohtaa jatkuvasti uusia haasteita, jota ratkaista ja joista selviytyä. Työtehtäväni ovat todella vaihtelevia ja riippuvaisia asiakkaan tarpeista ja yksittäisistä tilanteista.

Berit Hillmer

Global Major Accounts

Aloita tarinasi tästä:

Avoimet työpaikkamme
Header Image Career