Pienpainoksisien kirjojen julkaisu

Tarpeeseen painaminen tarjoaa uusia kirjojen julkaisuvaihtoehtoja ja mahdollistaa useimpien kirjojen julkaisun

Luo uusia tuloja tarvepainatuksen avulla


Konica Minoltan huippuluokan AccurioPress-laitevalikoiman avulla voit palvella aiemmin kannattamattomia tai olemattomia omakustannemarkkinoita.

Kirjankustannusala on ollut monimutkaista liiketoimintaa. Kuten kaikki tietävät, ajat ja tekniikat kuitenkin muuttuvat. Aiemmin kustannusalalla käytettiin offset-painoa, muuta nykyään tarvepainatus on kasvava ala. Sen ansiosta aloittelevat kirjailijat voivat tuottaa tarvittaessa kirjoja, kalentereita, lehtiä tai valokuva-albumeja jopa pieninä määrinä.


Tästä syystä siitä on tullut digitaalisille tulostuspalveluille valtava liiketoimintamahdollisuus. Joustavien tulostuspalveluiden tarjoajat voivat hyödyntää tätä suuntausta tuottamalla erilaisia sidottuja asiakirjoja, kuten kirjoja, kalentereita, lehtiä ja valokuva-albumeja. InfoTrends odottaa kirjojen painomarkkinoiden kasvavan 16,7 prosenttia seitsemän vuoden ennustejaksolla, mikä tarkoittaa, että kirjojen kustantaminen saavuttaa lähes 54 miljardia sivua vuoteen 2016 mennessä. Toisin sanoen tarvepohjainen kirjankustannus on uusi liiketoiminta-ala, johon kannattaa perehtyä!


Tarvepainatuksen avulla kirjoittajat voivat julkaista kirjoja itse tai jopa myydä niitä ensin ja painaa ne sitten. Tarvepainatuksen merkittävä etu on se, että pienetkin painoerät yhdestä kopiomäärästä ovat mahdollisia ja kannattavia. Lisäksi kirjojen markkinoille pääsy on nopeaa. Tarvepainatus voi osoittautua taloudellisesti kannattavaksi tulonlähteeksi.


Mutta miten onnistut hyödyntämään markkinat parhaalla mahdollisella tavalla? Konica Minoltan huippuluokan AccurioPress -tulostuslaitesarja, joka sisältää sekä AccurioPress- että bizhub Press -tuotesarjan, tarjoaa monia etuja, jotka mahdollistavat tämän. AccurioPress-järjestelmät soveltuvat erinomaisesti laajentamaan digitaalisia tulostusympäristöjä. Niissä on ammattitason modulaarinen viimeistely, erinomainen värintoisto ja kohdistuksen vakaus sekä upea tulostuslaatu. AccurioPress-järjestelmien avulla tulostuspalveluiden tarjoajat voivat hoitaa monenlaisia digitaalisia tulostuspalveluja ja -sovelluksia, kuten käyntikortteja, lentolehtisiä, esitteitä, bannereita ja kirjekuoritulosteita.

KM-1 brings books to life for trend-setting Totem.com.pl

Having previously outsourced book cover production, with the AccurioJet KM-1 the whole process can be managed in-house which enables Totem.com.pl to offer a real print on demand service, the company benefits from offset-like quality production and lower costs as well as the ability to print on standard offset media as well as cardboard, metallic grades and Plastics.

Kirjapaino

Kirjapaino

Kustannustoiminnan tulevaisuus

Sanotaan, että kaikilla on ainakin yksi kirja, mikä on hyvä uutinen sinulle tulostuspalveluiden tarjoajana. Tarvepohjainen julkaisemin on toinen voimakkaasti kasvava ala, joka on luotu tyhjästä uudenlaisella tekniikalla viimeisten kahden vuosikymmenen aikana. Asiakkaasi haluavat tarjota tarvepainatusta, koska se mahdollistaa kannattavan omakustantamisen pienissä painetuissa erissä, mikä lyhentää kirjojen markkinoillepääsyaikaa, pienentää kustantamisen kustannuksia ja poistaa tarpeen varastoida painettuja kirjoja.

Laitteet
hardware icon
AccurioPress & bizhub PRESS

Haluatko käyttöösi huipputehokkaan digitaalisen tulostuksen? Löysit sen juuri. Konica Minoltan tuotanto- ja toimistotulostuslaitteet ovat alansa huippua. Ne tarjoavat erinomaisen värikuvanlaadun, huippunopeat mustavalkotulosteet ja ammattilaistason viimeistelytoiminnot haastavimpiinkin tulostustöihin. Riippumatta yrityksesi koosta tai toimialasta tulostuslaitteemme luovat pohjan tehokkaalle tulostusinfrastruktuurille, auttavat hallitsemaan digitaalista sisältöä, tukevat huippuluokan mittalaitteita ja tarjoavat muita ratkaisuja, jotka on suunniteltu tehostamaan työnkulkuja.

Ohjelmistot
software icon
Konica Minolta -ohjelmistotuotteet

Tutustu lukemattomiin eri tapoihin, joilla Konica Minolta -ohjelmistotuotteet voivat tehostaa toimintaasi. Konica Minolta ratkaisee yrityksesi ongelmat, sopii erilaisiin työskentelytapoihin ja tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka täyttävät toimialasi tarpeet. Konica Minolta täyttää vaativimpienkin kansainvälisten organisaatioiden ohjelmistovaatimukset. Järjestelmän avulla voit paitsi tulostaa ja kopioida kustannustehokkaasti myös luoda edistyksellisiä suojaustoimia, joilla varmistetaan, että arkaluonteiset asiakirjat eivät joudu luvattomiin käsiin.

Palvelut
service icon
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

Pienpainoksisien kirjojen julkaisu

Pienpainoksisien kirjojen julkaisu

Miksi tarvepainatus on tarpeen (ja muuttuu yhä tarpeellisemmaksi)

Tarvepohjaisen julkaisun edut ovat monipuoliset. Kun voit tulostaa kirjoja, kalentereita, lehtiä, valokuva-albumeita ja paljon muuta, yrityksesi voi saada täysin uusia tulonlähteitä ja käyttää tehokkaasti myös olemassa olevia tulostusominaisuuksia, kuten viimeistelytoimintoja. 


Jos haluat kasvattaa myyntituloja, laajentaa tuotevalikoimaasi ja saada jalansijan nopeasti kasvavilla markkinoilla, sinun on siirryttävä tarvepainatukseen ja asennettava AccurioPress-laitteistovalikoiman mukautetut laitteet. 


Tarvepainatuksen myötä saat seuraavat edut:

Tehokkuus

Säästää materiaaleja, aikaa ja rahaa

Tuottavuus

Esittelee erittäin tehokkaan tuotantoprosessin

Oppiminen

Lyhyt oppimiskäyrä

Luo valmiita painotuotteita, mukaan luettuna kirjojen sidonta ja taitto, ilman ylimääräisiä manuaalisia vaiheita

Valikoima

Laajentaa tulostustuotteiden ja -palvelujen valikoimaa

Antaa kirjailijoiden julkaista itse

Antaa kirjailijoiden julkaista itse

Voit tarjota kalentereita, kirjoja ja muuta mediaa

Voit tarjota kalentereita, kirjoja ja muuta mediaa

Tekee pienten kirjapainoerien tuottamisesta kannattavaa

Tekee pienten kirjapainoerien tuottamisesta kannattavaa

Minimoi tulostuksen valmistelukustannukset

Minimoi tulostuksen valmistelukustannukset

Minimoi tulostuksen valmistelukustannukset

Minimoi tulostuksen valmistelukustannukset

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom
prokom logo horizontal

Konica Minolta’s business development program

DIGITAL1234 presents you with four simple steps to more business. Konica Minolta’s business development program has been designed to enable print providers to thrive in their businesses. It takes an opportunity-based approach, showing customers in four practical steps how to identify, assess, justify and implement new business opportunities. All you have to do is register once to obtain all this valuable information – free of any obligation or expense.


Four steps to build your business:

Miten voit hyötyä kirjojen julkaisemisesta

Miten voit hyötyä kirjojen julkaisemisesta

Julkaiseminen tarpeen mukaan

Tarvepohjainen julkaisu on kasvavaa liiketoimintaa, johon sisältyy kirjojen, kalentereiden, lehtien tai valokuva-albumeiden tuottaminen. Kustannusala oli aiemmin offset-painatustoimiala, mutta siitä on nyt tullut suuri liiketoimintamahdollisuus digitaalisille painotaloille. Tarvepainatuksen avulla kirjoittajat voivat julkaista kirjoja itse tai jopa myydä niitä ensin ja painaa ne sitten.


Tarvepainatuksen merkittävä etu on se, että pienetkin painoerät yhdestä kopiomäärästä ovat mahdollisia ja kannattavia. Lisäksi kirjojen markkinoille pääsy on luonnollisesti nopeaa. Tarvepainatus voi osoittautua taloudellisesti kannattavaksi tulonlähteeksi. Voimme auttaa sinua hyödyntämään näitä markkinoita.


Miksi asiakkaat haluavat tarvepohjaista julkaisua:

  • Omakustantaminen onnistuu pienissä erissä
  • Nopeuttaa markkinoillepääsyä
  • Pienentää julkaisukustannuksia
  • Ei enää painettujen kirjojen varastointikustannuksia

Tarvepainatuksen sinulle tarjoamat hyödyt:

  • Uusi tulonlähde
  • Monipuoliset työmahdollisuudet: kirjat, kalenterit, lehdet, valokuva-albumit jne.
  • Tulostusominaisuuksien, kuten viimeistelytoimintojen, intensiivisempi käyttö

Kasvata myyntituloja ja laajenna tuotevalikoimaasi tarvepainatuksen avulla – se on mullistava uutuus!

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja

Ota yhteyttä

Uskotko, että tarvepainatus voi olla oikea suunta yrityksellesi? Jos haluat keskustella siitä, kuinka AccurioPress-laitteistoratkaisumme voivat täyttää sinun tarpeesi, ota yhteyttä asiantuntijaamme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Konica Minolta saa kommunikoida minulle sähköpostitse:*

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings