Automatisoitu laadunvalvonta

Täydellistä laatua sormiesi ulottuvilla.


Konica Minoltan älykäs laadunvalvonta on paras tapa säästää tulostusaikaa. Lähennä: älykkäimmät, tehokkaimmat ja automaattiset kuvan sijainnin säädöt, rekisteröinti ja sataprosenttisen tarkka värinhallinta. Hybridivärimittaus ja reaaliaikainen korjaus tulosteita varten. Älykkään laadunhallinnan avulla voit monipuolistaa ja luoda uusia tulostustuotteita käden käänteessä. Vaikuttaako liian hyvältä ollakseen totta? Ota yhteyttä, testaa IQ-501 ja ota selvää itse!


  • Älykäs koneautomaatio säästää jopa 300 työtuntia vuodessa
  • Vapauta luovuutesi, vähennä tulostushävikkiä ja lisää tuottavuutta
  • Paranna asiakastyytyväisyyttä ja turvaa samalla katteet

Features

Front-to-back registration adjustment

Dramatically reduce the time taken to provide accurate front-to-back registration adjustment with the IQ-501 auto adjustment feature.

Density balance adjustment

Shorten production times with the IQ-501 auto density balance adjustment.

Printer profile making

Hands free printer profile making in 2 minutes with the IQ-501 auto profile making feature.

Auto Inspectation technology (AIT)

The option AIT is designed as fully automated, closed loop inspection technology which makes sure only sheets meeting the requirement are delivered

Get the AIT IQ-501 Brochure

Download now

Keskitä laatuun

Keskitä laatuun

Konica Minoltan älykäs laadunvalvontajärjestelmä on painopalvelujen tuottajille suunnattu innovaatio, jolla he erottuvat kilpailijoistaan. Älykkään koneautomatisoinnin ansiosta IQ-501 säästää aikaa ja tuo lisäarvoa sekä tulostusliiketoiminnalle että asiakkaillesi.


Innovatiivinen IQ-501 älykkääseen laadunvalvontaan vie yhdenmukaisuuden ja rekisteröintitarkkuuden uudelle tasolle. IQ-501 tarjoaa runsaasti automaatiota kuvien sijoittamiseen ja rekisteröimiseen sekä värinhallintaan. Tämä onnistuu ainutlaatuisen suljetun piirin ohjausjärjestelmän avulla, joka tarkistaa ja korjaa tulosteet. IQ-501:n automaatio kattaa myös värikalibroinnin ja profiloinnin - kaikki nämä ominaisuudet on suunniteltu vähentämään käyttöön kuluvaa aikaa, pienentämään tulostushävikkiä ja lisäämään tuottavuutta.


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Yhteydenottotapa:*


Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Kentät, joissa on *-merkki täytyy täyttää