Hallintatietojärjestelmä

Painopiste yksittäisen asiakkaan kiinnostuksenkohteissa

Hallitse tulostusprosessejasi


Oletko varma, että hallitset yrityksesi toimintaa? Tiedätkö, suunnitellaanko työt tehokkaasti ja tehdäänkö ne valmiiksi ajallaan? Voitko kertoa varmuudella, että veloittamasi hinta on oikea?

 Keskittyykö myyntitiimisi oikeaan tuotteeseen tai palveluun? Konica Minoltan hallintatietojärjestelmän avulla saat luotettavia vastauksia kaikkiin näihin kysymyksiin ja paljon muuta. Se antaa yksityiskohtaisia tietoja, jotka tukevat faktoihin perustuvaa päätöksentekoa ja auttavat sinua valitsemaan parhaat strategiat yrityksesi kehittämistä varten.

Hallintatietojärjestelmä

Hallintatietojärjestelmä

Hallitse tulostusinfrastruktuuria keskitetysti

Nykyään tulostusyritykset toimivat erittäin kilpailluilla markkinoilla, ja niiden paine on noussut viime vuosikymmenen aikana, sillä sosiaalisen median lisääntynyt käyttö on vähentänyt painotuotteiden kysyntää merkittävästi. Tämän lisäksi tulostuksen hallinnan keksiminen on laskenut yritysten hintoja entisestään. 


Tulostusalan asiakkaamme etsivät nyt keinoja vastata entistä halvempien, nopeampien töiden kysyntään ja erottautua kilpailijoista. Konica Minoltan markkinoiden johtavassa MIS-tulostusohjelmiston kehityksessä on hyödynnetty uusia tekniikoita, jatkuvasti muuttuvia trendejä ja käyttäjien palautetta. Näin olemme räätälöineet tulostus-, pakkaus- ja etikettialoilla toimivien yritysten tarpeisiin tehokkaan ja kattavan MIS-järjestelmän.

Laitteet
hardware icon
Konica Minolta -tulostuslaitteet

Haluatko käyttöösi huipputehokkaan digitaalisen tulostuksen? Löysit sen juuri. Konica Minoltan tuotanto- ja toimistotulostuslaitteet ovat alansa huippua. Ne tarjoavat erinomaisen värikuvanlaadun, huippunopeat mustavalkotulosteet ja ammattilaistason viimeistelytoiminnot haastavimpiinkin tulostustöihin. Riippumatta yrityksesi koosta tai toimialasta tulostuslaitteemme luovat pohjan tehokkaalle tulostusinfrastruktuurille, auttavat hallitsemaan digitaalista sisältöä, tukevat huippuluokan mittalaitteita ja tarjoavat muita ratkaisuja, jotka on suunniteltu tehostamaan työnkulkuja.

Ohjelmistot
software icon
Konica Minolta -ohjelmistotuotteet

Tutustu lukemattomiin eri tapoihin, joilla Konica Minolta -ohjelmistotuotteet voivat tehostaa toimintaasi. Konica Minolta ratkaisee yrityksesi ongelmat, sopii erilaisiin työskentelytapoihin ja tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka täyttävät toimialasi tarpeet. Konica Minolta täyttää vaativimpienkin kansainvälisten organisaatioiden ohjelmistovaatimukset. Järjestelmän avulla voit paitsi tulostaa ja kopioida kustannustehokkaasti myös luoda edistyksellisiä suojaustoimia, joilla varmistetaan, että arkaluonteiset asiakirjat eivät joudu luvattomiin käsiin.

Palvelut
service icon
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

Hallintatietojärjestelmä

Hallintatietojärjestelmä

Hallintatietojärjestelmä on kattava ratkaisu kaikkiin tulostusyrityksiin, jotka haluavat hoitaa päivittäiset tehtävät tehokkaasti ja hallita useita eri tehtäviä yhdestä pisteestä. Nykyään graafisen viestinnän tarjoajat kohtaavat toimintaan ja tietoihin liittyviä haasteita, jotka vaativat täysin uuden työkalujoukon, joka auttaa hallitsemaan monimutkaisimpiakin toimintoja tehokkaasti. Hallintatietojärjestelmän avulla saat tarkkoja ja ajantasaisia tietoja kustannuksista, taloudellisesta tilasta ja katteista, joten voit analysoida prosessien jokaisen vaiheen ja määrittää kuhunkin tehtävään tarvittavan ajan ja energian. Hallintatietojärjestelmät tarjoavat reaaliaikaisen pääsyn myyntiin, palveluun, tuotantoon ja taloustietoihin, joten voit tehdä aina tietoon perustuvia liiketoimintapäätöksiä. 


Niiden avulla voit analysoida tietoja, tehdä johtopäätöksiä ja parantaa yrityksesi toimintaa useilla tasoilla. Näin voit pysyä askeleen edellä ja automatisoida tuotantoprosesseja, joihin ei tarvita henkilöresursseja, mikä säästää aikaa ja rahaa sekä tehostaa henkilöstön hallintaa. Hallintatietojärjestelmien avulla voidaan myös vähentää järjestelmänvalvojan päällekkäisyyksiä ja ihmisten toimesta tapahtuvan tietojen uudelleensyötön virheitä, mikä varmistaa työnkulun tehokkuuden ja täydellisen optimoinnin kaikissa tilanteissa.

Mukautettu hallintapaneeli

Mukautettu hallintapaneeli

Integroitu kirjanpito

Integroitu kirjanpito

Integroitu CRM

Integroitu CRM

Aikataulutus ja dynaamiset työtaulut

Aikataulutus ja dynaamiset työtaulut

Arviointi, tilaus ja laskutus

Arviointi, tilaus ja laskutus

Varastonhallinta

Varastonhallinta

shaping print to business.

In order to be able to translate the pages, can you give me an example to find the corresponding page and to translate it following the given links;

Join Prokom
prokom logo horizontal

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Konica Minoltan hallintatietojärjestelmä on tehokas, käyttövalmis ratkaisu, joka tarjoaa useita erilaisia vaihtoehtoja. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset opastusta, ota meihin yhteyttä ja asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä suoraan!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tilaa uutiskirje:*

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings