Tartu tilaisuuteen ja lisää myyntituloja

Tapahtuma-asiakirjaviestinnän liiketoiminnassa on kyse myynninedistämis- tai markkinointiviestien sisällyttämisestä niin kutsuttuihin tapahtuma-asiakirjoihin, kuten laskuihin, tiliotteisiin tai vakuutusasiakirjoihin.

Tapahtuma-asiakirjaviestintä


Koska tämäntyyppiset asiakirjat sisältävät yhteenvetoja tapahtumista tai muuta lakimääräistä tietoa, ne luetaan ja tarkistetaan huolellisemmin kuin lähes mitkään muut postitse lähetetyt asiakirjat. Tämän ansiosta tapahtuma-asiakirjat ovat erittäin houkutteleva väline markkinointialan ammattilaisille, jotka etsivät tehokkaita tapoja edistää tuotteen tai palvelun markkinointia.

Liiketoiminnan asiakirjojen palvelumarkkinoilla puhaltavat uudet tuulet. Aikanaan kirjekuoriin laitettiin liitteitä tapahtuma-asiakirjojen mukana. Tämä strategia ei tuottanut merkittäviä tuloksia, koska liitteet heitettiin pois heti, kun vastaanottaja avasi kirjekuoren. Nyt käyttöön ovat tulleet julkaisuihin lisättävät mainokset eli onsertit tai niin kutsuttu TransPromo. Onsertit sijoitetaan suoraan tapahtuma-asiakirjaan, kuten laskuun, tiliotteeseen tai sähkölaskuun. Yhdistämällä tiedonannon kampanjaviestiin voit yhdistää toimintaan liittyviä ja markkinointitietoja samaan asiakirjaan. Ei ole yllättävää, että nämä ovat nykyään nopeasti kasvava markkinat, joiden arvo on miljardeja.


Tällä hetkellä tapahtuma-asiakirjojen liiketoiminnan suurimmat toimijat palvelevat vain suuria, monikansallisia yhtiöitä. Markkinoiden alapäässä on kuitenkin myös todellista markkinapotentiaalia, joka vastaa pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin pienemmän volyymin markkinaraossa.

Tapahtuma-asiakirjaviestintä

Tapahtuma-asiakirjaviestintä

Miten asiakkaat voivat hyötyä suoraan tapahtuma-asiakirjaviestinnästä?

Suurin etu laskujen ja tiedonantojen käyttämisestä mainosviestintään on, että nämä asiakirjat avataan ja luetaan. InfoTrendsin tekemän tulevaisuuden monikanavaista liiketapahtumaviestintää koskevan tutkimuksen mukaan sähkölaskut, tiliotteet ja tiedotuskirjeet ovat tapahtuma-asiakirjoja, joiden avausmäärä on suurin, jopa 97 prosenttia.


Miten asiakkaat voivat hyötyä suoraan tapahtuma-asiakirjaviestinnästä?

Viestintä tapahtuma-asiakirjoissa vähentää kustannuksia liittämällä markkinointiviestit tapahtuma-asiakirjoihin. Paperi käytetään tehokkaasti, eikä sitä tuhlaannu turhaan ja valkoinen tila on tuottavasti käytössä. Tämä strategia pienentää myös toiminnallisia kustannuksia ja vähentää erillisten esitteiden ja resurssien tulostustarvetta, joten asiakkaasi ei esimerkiksi tarvitse lähettää montaa sähköpostikampanjaa nykyisille asiakkaille. Tämä tarkoittaa myös sitä, että yritykset käyttävät vähemmän rahaa lisämainontaan.


Jos TransPromo on hyvin suunniteltu, värillinen, herättää huomion ja siinä on helposti luettava viesti, on mahdollista, että useammat asiakkaat näkevät sen ja toimivat sen mukaisesti. Jos annetut tiedot on helppo omaksua, asiakaspalveluun kohdistuvien puheluiden ja tiedusteluiden määrä laskee.


Miten sinä hyödyt viestinnästä tapahtuma-asiakirjoissa?

Pystyt saamaan uusia ristiinmyyntituloja ja saavuttamaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia tähtäämällä jopa pienten liiketoimintatapahtumien markkinarakoon. Vaivattomasti.


Samalla voit myös lisätä asiakkaiden tietoisuutta muista tuotteista.

Laitteet
hardware icon
Konica Minolta -tulostuslaitteet

Haluatko käyttöösi huipputehokkaan digitaalisen tulostuksen? Löysit sen juuri. Konica Minoltan tuotanto- ja toimistotulostuslaitteet ovat alansa huippua. Ne tarjoavat erinomaisen värikuvanlaadun, huippunopeat mustavalkotulosteet ja ammattilaistason viimeistelytoiminnot haastavimpiinkin tulostustöihin. Riippumatta yrityksesi koosta tai toimialasta tulostuslaitteemme luovat pohjan tehokkaalle tulostusinfrastruktuurille, auttavat hallitsemaan digitaalista sisältöä, tukevat huippuluokan mittalaitteita ja tarjoavat muita ratkaisuja, jotka on suunniteltu tehostamaan työnkulkuja.

Ohjelmistot
software icon
Konica Minolta -ohjelmistotuotteet

Tutustu lukemattomiin eri tapoihin, joilla Konica Minolta -ohjelmistotuotteet voivat tehostaa toimintaasi. Konica Minolta ratkaisee yrityksesi ongelmat, sopii erilaisiin työskentelytapoihin ja tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka täyttävät toimialasi tarpeet. Konica Minolta täyttää vaativimpienkin kansainvälisten organisaatioiden ohjelmistovaatimukset. Järjestelmän avulla voit paitsi tulostaa ja kopioida kustannustehokkaasti myös luoda edistyksellisiä suojaustoimia, joilla varmistetaan, että arkaluonteiset asiakirjat eivät joudu luvattomiin käsiin.

Palvelut
service icon
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

Tartu tilaisuuteen ja lisää myyntituloja

Tartu tilaisuuteen ja lisää myyntituloja

Tuotantoympäristössäsi voi olla paljon hyötyä siirtymisestä tulostuksen ja työnkulun automatisoinnin uusiin tapoihin. Konica Minoltan TransPromo-ratkaisujen avulla voit parantaa prosesseja, lisätä tuottavuutta ja vähentää samalla tuotantoviiveitä. Tapahtuma-asiakirjat voidaan räätälöidä yksilöllisesti, jolloin ihmisten huomio voidaan saada heti, kun kirjekuori avataan. Esimerkiksi tylsät tiliotteet ja sähkölaskut voidaan muuntaa mukautetuksi mainossisällöksi.

Räätälöi tapahtuma-asiakirjoja ja luo mainossisältöä helposti

Räätälöi tapahtuma-asiakirjoja ja luo mainossisältöä helposti

Automaattinen jakelu säästää aikaa ja resursseja

Automaattinen jakelu säästää aikaa ja resursseja

Vastaa asiakkaiden mieltymyksiin monikanavaisen viestinnän avulla

Vastaa asiakkaiden mieltymyksiin monikanavaisen viestinnän avulla

Sisällön älykäs tulkinta tehostaa markkinointikampanjoita

Sisällön älykäs tulkinta tehostaa markkinointikampanjoita

Virtaviivaistetut toiminnot auttavat parantamaan koko työnkulkua

Virtaviivaistetut toiminnot auttavat parantamaan koko työnkulkua

Mahdollistaa tulostus- ja paperinkäsittelytoimintojen täydellisen hallinnan

Mahdollistaa tulostus- ja paperinkäsittelytoimintojen täydellisen hallinnan

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom
prokom logo horizontal

Konica Minolta’s business development program

DIGITAL1234 presents you with four simple steps to more business. Konica Minolta’s business development program has been designed to enable print providers to thrive in their businesses. It takes an opportunity-based approach, showing customers in four practical steps how to identify, assess, justify and implement new business opportunities. All you have to do is register once to obtain all this valuable information – free of any obligation or expense.

 

Four steps to build your business:

Miten voit hyödyntää trans-promo-palveluita

Miten voit hyödyntää trans-promo-palveluita

Trans-promo vai ristimyynti

Trans-promo- tai ristiinmyyntiliiketoiminnassa on kyse myynninedistämis- tai markkinointiviestien sisällyttämisestä niin kutsuttuihin tapahtuma-asiakirjoihin, kuten laskuihin, tiliotteisiin tai vakuutusasiakirjoihin. Koska tällaiset asiakirjat sisältävät yhteenvedon tapahtumista tai muuta lakimääräistä tietoa, ne luetaan ja tarkistetaan huolellisemmin kuin lähes mitkään muut postitse lähetetyt asiakirjat. Tämän tekee tapahtuma-asiakirjoista erittäin houkuttelevan välineen markkinointialan ammattilaisille, jotka etsivät tehokkaita tapoja edistää tuotteen tai palvelun markkinointia. 


Yhdistämällä tiedonannon kampanjaviestiin (= trans-promo) voit yhdistää käyttö- ja markkinointitietoja samaan asiakirjaan. Ei ole yllättävää, että nämä ovat nopeasti kasvava markkinat, joiden arvo on miljardeja.


Tällä hetkellä tapahtuma-asiakirjojen liiketoiminnan suurimmat toimijat palvelevat vain suuryrityksiä. Markkinoiden alapäässä on kuitenkin myös suuri markkinapotentiaali, joka vastaa pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin pienemmän volyymin trans-promo-markkinaraossa.


Miten asiakkaat hyötyvät trans-promosta:

  • Kustannukset laskevat, kun markkinointiviestit liitetään tapahtuma-asiakirjoihin
  • Olemassa olevien valkoisten tilojen kannattava käyttö
  • Lisäarvoa heidän omille asiakkailleen tapahtuma-asiakirjoissa


Näin hyödyt ristiinmyynnistä:

  • Uusien ristiinmyyntitulojen luominen
  • Suuri liiketoimintapotentiaali pienen volyymin trans-promo-markkinaraossa
  • Lisääntynyt asiakkaiden tietoisuus muista tuotteista


Miljardien arvoisilla markkinoilla on tilaa trans-promo-palveluiden tarjoajille, jotka palvelevat pieniä ja keskisuuria yrityksiä.Tartu tilaisuuteen ja kasvata myyntituloja!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Konica Minolta saa kommunikoida minulle sähköpostitse:*

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings