Verkkotilausjärjestelmät

Miksi verkkotilaus tarjoaa kaikki verkkopainoratkaisut, joita tarvitset

Verkko- ja e-tulostusratkaisut, joita asiakkaasi käyttää


Internetistä ja verkkokaupasta on tullut keskeinen osa arkea, ja ne kehittyvät nopeasti kanaviksi, joita käytetään useimmissa liiketoiminnoissa.

Voidakseen varmistaa kilpailukykynsä tulevaisuudessa PK-yritysten on tarjottava verkkotilausratkaisuja (Web 2 Print, W2P), mukaan luettuna etäjulkaisu, verkkotulostus ja yrityksen verkkotulostus, jotta ne voivat tiedottaa ja myydä tuotteitaan ja palveluitaan. Asiakkaasi ovat jo tutustuneet verkkotilaukseen ja verkkopohjaisiin järjestelmiin sekä tottuneet ostamaan verkosta esimerkiksi kirjoja, toimistotarvikkeita, paperitavaraa ja onnittelukortteja sekä palveluita, kuten matka-, tietojen tallennus- ja pilvipalvelut.


Siksi verkkotilaus on niin tärkeää sinulle tulostuspalveluiden tarjoajana. Sen avulla voit erottautua kilpailevista yrityksistä, vähentää kuluja, parantaa tehokkuutta ja paljon muuta.Mitä hyötyä verkkotilauksesta on minulle painopalveluiden tarjoajana? 

Verkkotilaus tarjoaa monia etuja painoympäristössä, mukaan lukien seuraavat:


 • Se voi säästää aikaa ja rahaa markkinointiosastoilla
 • Se voi auttaa asiakkaan painotuotteista vastaavia työntekijöitä
 • Mahdollistaa asiakkaan ympärivuorokautisen pääsyn tilaamaan
 • Tilausprosessin näkyvyys vähentää asiakaspalvelun kyselyjä
 • Auttaa asiakkaan painotuotteista vastaavia työntekijöitä
 • Luo kaikista tuotteistasi ja palveluistasi verkkomyymälän, joka lisää myyntiä
 • Voit tarjota verkkomaksuvaihtoehtoja, mikä parantaa kassavirtaa
 • Automatisoi tilaus-, maksu- ja kirjanpitoprosessit

Verkkotilaus

Verkkotilaus

Miksi verkkotilaus on niin tärkeää?

Verkkotilausratkaisuista on nopeasti tulossa digitaalipainoyritysten strategioiden tärkeitä osia, jotka eivät rajoitu vain käytettävyyteen, vaan myös myyntiin, markkinointiin ja suunnitteluun. Se tarjoaa myös tärkeitä työkaluja, joiden avulla pienten ja edullisten töiden aiheuttaman taustajärjestelmien hallinnon kasvun aiheuttamat rasitteet voidaan voittaa. Useimmat painopalveluiden tarjoajien hallinnolliset prosessit ja perinteiset hallinnon tietojärjestelmät sopivat offset-tuotantoon ja digitaalisen tulostusympäristön vaatimukset aiheuttavat niissä ongelmia.

Laitteet
Jätä jälkesi verkkotilausympäristöön

Huippunopeiden, helppokäyttöisten ja monipuolisten viimeistelytoimintojen ansiosta AccurioPress-sarjan nopeat väripainokoneet nostavat digitaalisen tuottavuuden uudelle tasolle - säästät aikaa, työkustannuksia ja tuotantotilaa.

Ohjelmistot
Ohjelmisto, jonka avulla saat verkon toimimaan

Haluatko saada liiketoiminnan nopeasti vauhtiin, kun asennat verkkotilausratkaisuja? Aloita juuri oikealla ohjelmistolla. AccurioPro Flux Ultimate on edistyksellinen verkkotilaussovellus, jonka avulla tulostuspalveluiden tarjoajat, yritysten sisäiset kopiopalvelut, julkishallinto ja koulutusala voivat lähettää tulostustyöt turvallisesti työmääräimeen perustuvalla verkkolähetyksellä. Loppukäyttäjät voivat hyödyntää tätä kätevää palvelua ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä.

Palvelut
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

Verkkotilausjärjestelmät

Verkkotilausjärjestelmät

Verkkotilaus ei ole enää vaihtoehto, vaan se on palvelu, joka painopalveluiden tarjoajien on tarjottava.

Verkkotilauspalvelun avulla asiakkaat voivat helposti tilata, ladata ja esikatsella töitä verkossa. Painovalmiita asiakirjoja voidaan tarjota katalogeissa, ja lisäksi voidaan tarjota tilattavaksi muita kuin painettavia tuotteita. Sovellus tarkistaa, ovatko tiedostot painokelpoisia, onko asiakkaan toimittamissa kuvissa on oikea tarkkuus sekä että fontit on upotettu ja läpikuultavuudet lisätty. Useimmissa verkkotilaussovelluksissa asiakkaat voivat mukauttaa valmiiksi suunniteltuja malleja ja ladata omaa sisältöään automaattista painatusta varten. 


Mitä verkkotilaus tarkoittaa ja miksi tarvitset sitä?

Kokonaisratkaisu

Verkkotilaus on kokonaisvaltainen ratkaisu painopalveluiden hankintaan ja hallintaan

Tehokas

Verkkotilaus ja digitaaliset verkkomyymälät ovat painosektorin versio sähköisestä kaupankäynnistä, jossa Internetiä käytetään tulostamisen tehon parantamiseen ja kustannusten alentamiseen

Nopea ja helppo

Se on nopea ja helppo työkalu, jolla asiakkaat voivat laskea hintoja

Sijainnista riippumaton

Verkkotilausratkaisujen avulla kuka tahansa voi hankkia painopalveluita tietokoneella sijainnista riippumatta, hyväksyä PDF-tiedostot ja lähettää ne heti painotaloon

Optimointi

Optimoitu B2B-painopalveluntarjoajille ja yritysten sisäiseen tulostukseen

How does AccurioPro Flux help you?

Accurio Pro Flux - the automated print flow solution

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom
prokom logo horizontal

  Get ready for a new business opportunity

Enabling business through Web to Print
 

How your in-house print room can profit

In today's networked corporate environments many of the internal processes are already web-based. So why shouldn't in-house printing be as well?

Web to Print (W2P) offers in-house print rooms an exciting opportunity to enhance the efficiency, convenience and speed with which print orders can be placed and implemented. W2P enables print orders to be placed at any time because the print room is open for business 24/7. Besides, W2P makes significant savings possible – both company-wide and within the print room. As most in-house print rooms are run as profit centres, the economic advantages of W2P are particularly important.


How your business will benefit from Web to Print in the print room:
 

 • Print room open for business 24/7
 • Time and money savings
 • More efficient order processes
 • Extend service to internal customers
 • Order-tracking functionality
 • Higher degree of automation

How an in-house print room profits from Web to Print:
 

 • Costs cut
 • Profits boosted
 • Productivity increased
 • Order processes streamlined
 • Re-order print jobs easily
 • Relationships with internal customers improved
 • Number of time-consuming enquiries reduced


Cost-cutting self-service is one of the biggest benefits W2P brings to an in-house print room. Can you afford to miss out on this technology?
 

Korkea tuottavuus painon kannattavuuden parantamiseksi

Korkea tuottavuus painon kannattavuuden parantamiseksi

Vastaa uuden sukupolven digitaalisten haasteiden kasvaviin tarpeisiin

Digitaalisten järjestelmien AccurioPrint-valikoima on suunniteltu vastaamaan uuden sukupolven digitaalisten haasteiden kasvaviin tarpeisiin. Nämä järjestelmät on suunniteltu huolellisesti painopalveluiden tarjoajien ja ammattilaisten käyttöön, ja niiden värintoisto ja kohdistusvakaus ovat erinomaiset. Niiden avulla voidaan luoda digitalisoituja tiedostoja paperikopioista tehokkaasti ja luotettavasti.


Miksi verkkotilauksen on oltava osa painopalveluiden valikoimaasi?

Suuntaus kohti verkkoratkaisuja ja pilvipalveluita vaikuttaa meihin kaikkiin ennemmin tai myöhemmin, sillä yhä useammat asiakkaat siirtyvät verkkoon ja odottavat, että yrityksesi voi tarjota verkkopohjaisia palveluja.


Verkkokaupan määrä on kasvanut räjähdysmäisesti eri puolilla maailmaa kahden viime vuosikymmenen aikana. Vuonna 1995 nettokäyttäjien määrä oli vain 0,4 prosenttia, kun se vuoteen 2012 mennessä oli kasvanut 34,8 prosenttiin, minkä jälkeen kasvu on jatkunut. Yhdysvalloissa, jotka muodostavat kypsimmät markkinat, kasvu oli vuonna 2015 edelleen kahdeksan prosenttia vuodessa, kun taas Kiina ohitti sen vuonna 2015 ja tulee kolminkertaistamaan verkkokauppansa vuoteen 2020 mennessä.


Tämän painoalan kasvutrendin mahdolliset hyödyt ovat valtavat verkkotilauksen muodossa. Verkkotilauspalvelun avulla painopalveluiden tarjoajat voivat laajentaa painotuotevalikoimaansa tarjoamalla luovia verkkoratkaisuja, kuten etäjulkaisupalveluja kellon ympäri, ja virtaviivaistaa töiden käsittelyä.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja verkkotilauskapasiteetin kasvattamisesta Digital1234-ohjelmalla, varaa tapaaminen Konica Minolta -edustajan kanssa napsauttamalla Ota yhteyttä -painiketta ja hän käy koko käyttöönotto-oppaan kanssasi läpi!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje:*

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia