Yksi sovellus kaikkeen suurkuvakuvantamiseen. Lisää vain tiedostoja, esikatsele ja tulosta

KIP ImagePro on tehokas ohjelmistopaketti, joka parantaa tehokkuutta valvotulla työnkulun automatisoinnilla vaativissa ympäristöissä ja tuottaa samalla nopeammat läpimenoajat.

Suurkuvatulostus


Painettu markkinointi ei enää ole sitä, mitä se on ennen ollut. Digitaalisen grafiikan on välitettävä tiedot suurelle yleisölle, mutta samalla on pyrittävä alentamaan käyttökustannuksia. Tästä syystä suurkuvatulostuksesta on tullut yksi kustannustehokkaimmista tavoista, joilla painopalveluiden tarjoajat voivat vastata markkinoiden kasvaviin tarpeisiin.

Digitaalinen suurkuvatulostus on yksi harvoista maailmanlaajuisten painomarkkinoiden osa-alueista, joilla muutos ja kasvu on nopeaa. Konica Minolta tarjoaa korkealaatuisia, helppokäyttöisiä ohjelmisto- ja laitteistoratkaisuja tulostamiseen ja opastaa sinua näissä muutoksissa sekä auttaa saavuttamaan liiketoimintasi tavoitteet.

KIP ImagePro on tehokas ohjelmistopaketti, jossa yhdistyvät olennaiset työkalut, erinomaiset moniajotoiminnot sekä helppokäyttöinen sovellus tulostusta, kopiointia ja skannausta varten. Vakiokäyttöliittymä tarjoaa tuotantokäyttäjille tai satunnaisille käyttäjille pikakäyttötyökaluja, HD-katseluohjelman kiinnostavien alueiden tulostamiseen ja intuitiivisia työn muokkaustoimintoja. Standardoitujen CAD- ja grafiikkatulosteiden laatuasetusten ansiosta ImagePro on helpoin ja nopein tapa tulostaa. Järjestelmän laajennettujen ominaisuuksien ansiosta tekniikan ja grafiikan ammattilaiset voivat helposti hallita sitä.


Sisäkkäistämisen, paneloinnin, kohdevärin vaihdon ja pääsyn värinhallinnan toimintoihin, jotka yleensä ovat saatavilla vain kalliissa graafisissa RIP-ohjelmistoissa, ansiosta KIP ImagePro tarjoaa väriasiantuntijoille työkalut, joiden avulla he saavat työt tehtyä helposti ja nopeasti.

Suurkuva

Suurkuva

Helpota suurkuvan työnkulkua

Nyt voit yksinkertaistaa suurkuvatyönkulun yhdellä ohjelmistoratkaisulla.  KIP ImagePro -sovelluksessa on helppokäyttöinen vakiotila, joka takaa tehokkaan tuotannon, ja laajennettu tila, jossa voi käyttää älykästä kuvankäsittelyä. Ohjelmistosovellus on erityisen kätevä, koska sillä voi sekä tulostaa, kopioida että skannata. Helpompaa ei voi ollakaan!

Laitteet
hardware icon
KIP-tulostusjärjestelmät

KIP-tulostusjärjestelmät on räätälöity teknisten asiakirjojen, grafiikan ja toimistoasiakirjojen käyttäjille, jotka vaativat korkeaa tulostusnopeutta, tarkkaa kuvantamista ja vaikuttavaa väritarkkuutta. Ne tuottavat eloisat värit, upean grafiikan ja vaikuttavat valokuvat, jotka vangitsevat hienovaraiset musteet ja värisävyt erinomaisella värien tasapainolla - ensimmäisestä viimeiseen tulosteeseen.

Ohjelmistot
software icon
Yksi ohjelmisto kaikkeen

Nyt voit yksinkertaistaa suurkuvatyönkulun yhdellä ohjelmistoratkaisulla. KIP ImagePro -sovelluksessa on helppokäyttöinen vakiotila, joka takaa tehokkaan tuotannon, ja laajennettu tila, jossa voi käyttää älykästä kuvankäsittelyä.

Palvelut
service icon
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

Yksi sovellus kaikkeen suurkuvakuvantamiseen. Lisää vain tiedostoja, esikatsele ja tulosta

Yksi sovellus kaikkeen suurkuvakuvantamiseen. Lisää vain tiedostoja, esikatsele ja tulosta

Tärkeimmät ominaisuudet


Loistava moniajo

Loistava moniajo

KIP:n älykäs luovutus

KIP:n älykäs luovutus

Edistyksellinen mielenkiintoisen alueen tulostus

Edistyksellinen mielenkiintoisen alueen tulostus

Älykäs PDF-työn validointi

Älykäs PDF-työn validointi

Teräväpiirtokuva

Teräväpiirtokuva

Mukautettava käyttöliittymä yksilölliseen näkymään ja työkaluihin

Mukautettava käyttöliittymä yksilölliseen näkymään & työkaluihin

Helppo käyttöönotto

Helppo käyttöönotto

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom
prokom logo horizontal

Konica Minolta’s business development program

DIGITAL1234 presents you with four simple steps to more business. Konica Minolta’s business development program has been designed to enable print providers to thrive in their businesses. It takes an opportunity-based approach, showing customers in four practical steps how to identify, assess, justify and implement new business opportunities. All you have to do is register once to obtain all this valuable information – free of any obligation or expense.


Four steps to build your business:

Ajattele laajemmin, jos haluat enemmän vaikutusta

Ajattele laajemmin, jos haluat enemmän vaikutusta

Sekä asiakkaasi markkinointitoiminnassa että sinun voitoissasi!

Jos haluat lisätietoja suurkuvakapasiteetin kasvattamisesta Digital1234-ohjelmalla, varaa tapaaminen Konica Minolta -edustajan kanssa napsauttamalla Ota yhteyttä -painiketta ja hän käy koko käyttöönotto-oppaan kanssasi läpi!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Konica Minolta saa kommunikoida minulle sähköpostitse:*

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings