Tietoturva on aina etusijalla

Suojattu tulostusympäristö Konica Minoltalla

Laitteiden suojaus


Jokaisessa yrityksessä työntekijät hallitsevat päivittäin suuria tietomääriä, joista suuri osa on luonnollisesti luottamuksellista. Asiakirjoja, henkilötietoja, osoitteita, budjetteja, suunnitelmia, mallikappaleita ja lukemattomia muita materiaaleja tulostetaan, kopioidaan ja skannataan kaiken muotoisissa ja kokoisissa kaupallisissa organisaatioissa joka tunti. Ilman luotettavaa suojausta on suuri riski, että arkaluontoiset tiedot joutuvat vääriin käsiin.

Tämän seuraukset - tulevaisuudensuunnitelmien ja mallikappaleiden kopioiminen ja jakelu kilpailijayrityksiin, henkilötietojen myynti ja budjettien paljastaminen - voivat olla katastrofaalisia.

Laitteiden suojaus

Laitteiden suojaus

Turvallisuus on aina etusijalla

Tietoturva on yksi menestyvän ja luotettavan liiketoiminnan tärkeimmistä osa-alueista. Yksi tai kaksi pientä aukkoa yrityksen suojauksessa voivat johtaa luottamuksellisten tietojen paljastumiseen ja maineen tuhoutumiseen alalla. Konica Minolta tarjoaa asiakkailleen erittäin luotettavia vakioratkaisuja sekä turvallisia laitteita, jotka eivät petä. Tietoturvaloukkausten havaitseminen ja torjunta auttavat yrityksiä estämään raha- ja mainevahinkoja sekä yrityksen että yksilön tasolla. 

Laitteet
hardware icon
Konica Minoltan monitoimilaitteet

Useimmissa Konica Minolta -laitteissa on kiintolevy ja erittäin luotettavat keskusmuistin turvamekanismit, jotka takaavat luottamuksellisten tietojen ja muiden arkaluontoisten yritystietojen suojauksen kaikkina aikoina. Konica Minolta takaa korkeimman turvallisuuden tason ISO 15408 Common Criteria Certification -tietoturvastandardin avulla.

Ohjelmistot
software icon
Konica Minolta -ohjelmistotuotteet

Tutustu lukemattomiin eri tapoihin, joilla Konica Minolta -ohjelmistotuotteet voivat tehostaa toimintaasi. Konica Minolta ratkaisee yrityksesi ongelmat, sopii erilaisiin työskentelytapoihin ja tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka täyttävät toimialasi tarpeet. Konica Minolta täyttää vaativimpienkin kansainvälisten organisaatioiden ohjelmistovaatimukset. Järjestelmän avulla voit paitsi tulostaa ja kopioida kustannustehokkaasti myös luoda edistyksellisiä suojaustoimia, joilla varmistetaan, että arkaluonteiset asiakirjat eivät joudu luvattomiin käsiin.

Palvelut
service icon
bizhub SECURE

Konica Minolta on kehittänyt bizhub SECURE -ratkaisun, jonka avulla asiakkaat voivat suojata bizhubin sisäisen kiintolevyn tiedot. Konica Minolta selvittää asiakkaidensa erityistarpeet ja määrittää monitoimilaitteen suojausominaisuudet. Näin kaikki monitoimilaitteeseen liittyvät tiedot, asiakirjat ja tiedot pysyvät täysin suojattuina.

Tietoturva on aina etusijalla

Tietoturva on aina etusijalla

Älä erehdy jättämään monitoimilaitteiden turvallisuusuhkia huomioimatta. Jos laitetta käyttävät monet eri käyttäjät (mukaan lukien henkilöstö, vierailijat ja alihankkijat), tietovuodon riski kasvaa. Konica Minolta tarjoaa ratkaisuja, jotka yhdistävät nopean pääsyn kaikkiin laitteen toimintoihin ja mahdollistavat työntekijöiden käyttöoikeuksien hallinnan. Tämä takaa, että vierailijat tai asiattomat henkilöt eivät pääse käsiksi luottamuksellisiin tietoihin. Konica Minoltan järjestelmät ovat aina suojattuja, joustavia ja helppokäyttöisiä, joten voit hallita niitä tehokkaasti. 


Konica Minoltan avulla tiedät, että otat käyttöön juuri oikeat tietosuojakäytännöt ja voit varmistaa, että monitoimilaitteen tulostustasolla olevat uudet luottamukselliset asiakirjat tai laitteen kiintolevylle tallennetut tiedostot eivät joudu vääriin käsiin. Konica Minoltan kattavilla suojaustoimenpiteillä voit taata asiakirjojen ja tietojen turvallisuuden.

Laitteemme on suunniteltu integroitumaan verkkoympäristöihin, joten monitoimilaitteiden on täytettävä tiukat tietoturvastandardit ja mahdolliset turvallisuusaukot suljetaan verkkoliitäntää käyttämällä. Kaiken tämän ansiosta voit hyödyntää Konica Minoltan tarjoamia useita tapoja suojata tietojasi ja rajoittaa luottamuksellisten tietojen käyttöä.

Käyttäjän todennusmenetelmät

Käyttäjän todennustavat 

Faksilinjan suojaus

Faksilinjan suojaus

SMTP-todennus

SMTP-todennus

S/MIME-salaus

S/MIME-salaus

Järjestelmänvalvojan suojaamat portit ja protokollat

Järjestelmänvalvojan suojaamat portit ja protokollat

Lataa tästä bizhub SECURE-esite

Lataa esite
thumbnail for bizhub SECURE platinum brochure

Lataa tästä Bitdefender-esite

Lataa esite
thumbnail for bizhub SECURE platinum brochure

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja

Konica Minolta suhtautuu tietojen ja laitteiden suojaukseen erittäin vakavasti. Jos sinulla on laitteisiimme liittyviä huolia tai ongelmia, ota meihin yhteyttä. Autamme ja neuvomme mielellämme. Vastaamme myös kaikkiin kysymyksiisi ja teemme yrityksestäsi vielä luotettavamman liikekumppanin prosessissa. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje:*

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings