Turvatulostus

Parempi hallinta, alhaisemmat tulostuskustannukset

Säästä aikaa, rahaa ja resursseja Konica Minoltan avulla


Yrityksen koosta riippumatta on tärkeää pitää kulut kurissa. Mitä suurempi organisaatio on, sitä vähemmän tuottavaa ja enemmän energiaa kuluttavaa on tarkkailla kaikkia yksittäisiä kustannuksia. Tämä voi olla jopa ongelmallista sellaisen näennäisesti merkityksettömän osa-alueen kuin tulostuksen kohdalla. Kysy itseltäsi, tiedätkö miten paljon rahaa käytät skannaamiseen, tulostamiseen ja kopioimiseen joka päivä, viikko, kuukausi tai vuosi?

Onko sinun vaikea arvioida tulostuskustannuksia? Älä huoli - et ole yksin tämän ongelman kanssa! Jopa nykyisen huipputekniikan aikakaudella suurin osa yrityksistä kokee, että on edelleen vaikea saada tosiasioihin perustuvaa tietoa todellisista kustannuksista. Etkö tiedä, ketkä työntekijät voivat käyttää myös infrastruktuuriasi ja kuinka usein he tekevät sen? Tämä voi olla myös merkittävä este tulostusbudjetin pienentämiselle. Turvatulostusratkaisut tarjoavat tietoja, joiden avulla voit tehdä päätöksiä faktojen, ei tunteiden perusteella. Niiden avulla voit valvoa yksittäisten työntekijöiden tulostuskäyttäytymistä, määrittää käyttöoikeuksia ja optimoida tulostusinfrastruktuurin organisaatiosi tarpeiden mukaan.

Suojattu tulostus

Suojattu tulostus

Ratkaisut

Suojatun tulostuksen kautta saat tietoa, jonka avulla voit hallita ja optimoida koko tulostusympäristön. Sen avulla pysyt askeleen edellä kilpailijoitasi ottamalla käyttöön ratkaisun, joka auttaa ratkaisemaan ongelmat ja samalla säästämään aikaa, kustannuksia ja vaivaa. 


Turvatulostusratkaisut on helppo ottaa käyttöön – käyttöliittymä on selkeä ja helppo oppia, joten teknikoita ei tarvita. Ohjelmisto tarjoaa monenlaista tietoa tiimisi tulostuskäytännöistä, rajoittaa käyttäjien pääsyä tiettyihin toimintoihin ja on suunniteltu erittäin helppokäyttöiseksi.

Laitteet
Konica Minolta -tulostuslaitteet

Haluatko käyttöösi huipputehokkaan digitaalisen tulostuksen? Löysit sen juuri. Konica Minoltan tuotanto- ja toimistotulostuslaitteet ovat alansa huippua. Ne tarjoavat erinomaisen värikuvanlaadun, huippunopeat mustavalkotulosteet ja ammattilaistason viimeistelytoiminnot haastavimpiinkin tulostustöihin. Riippumatta yrityksesi koosta tai toimialasta tulostuslaitteemme luovat pohjan tehokkaalle tulostusinfrastruktuurille, auttavat hallitsemaan digitaalista sisältöä, tukevat huippuluokan mittalaitteita ja tarjoavat muita ratkaisuja, jotka on suunniteltu tehostamaan työnkulkuja.

Ohjelmistot
YSoft SafeQ

YSoft SafeQ on palvelinpohjainen tulostuksenhallintaratkaisu, jonka innovatiiviset toiminnot mahdollistavat tulostusympäristön hallinnan, faktoihin perustuvat päätökset, tulostusbudjetin pienentämisen ja ympäristövaikutusten minimoimisen. YSoft SafeQ tekee tulostamisesta kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa. Tämän ratkaisun avulla voit määrittää käyttöoikeudet, seurata henkilöstön tulostuskäyttäytymistä ja pienentää luottamuksellisten tietojen luvattoman käytön riskiä.

Palvelut
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

Turvatulostus

Turvatulostus

Turvatulostusratkaisujen avulla voit optimoida tulostusympäristön. Voit yksinkertaistaa työnkulkua ja selvittää, mitä monitoimilaitteita käytetään useimmin. Näin saat selkeämmän kuvan yrityksesi tarpeista. Suojatun tulostuksen ansiosta voit heti vähentää kustannuksia vaatimalla käyttäjiä tunnistautumaan aina, kun he haluavat tulostaa, skannata tai kopioida asiakirjan.

Voit halutessasi tarjota asiakkaillesi maksullisen tulostuspalvelun (joka nopeuttaa ja helpottaa toimintojen seuraamista ja tarkkojen kustannusten laskemista), varmistaa henkilökorttien tai PIN-koodien avulla, että asiakkaat ovat maksukykyisiä, seurata työntekijöidesi tulostustapoja ja luoda valmiita, muokattavia ja selkeitä raportteja, jotka kattavat kaikki monitoimilaitteen toiminnot. Voit myös käyttää kattavaa kirjanpitoa tietyn projektin tulostukseen ja kopiointiin, tehdä yhteenvedon kustannuksista nopeasti ja helposti sekä jakaa tämän projektiin.

Voit jopa leikata kustannuksia edelleen käyttämällä raportteja, jotka osoittavat selkeästi, miten rajallinen tulostus vaikuttaa luonnollisessa ympäristössä ja kannustaa näin työntekijöitä tulostamaan vain tarpeellisia asiakirjoja. Konica Minoltan avulla tulostaminen on entistä turvallisempaa, helpompaa ja edistyksellisempää. 

Parempi asiakirjojen suojaus

Parempi asiakirjojen suojaus

Ei tulostinohjaimia

Ei tulostinohjaimia

Tietopohjainen tulostuksen tarkastus

Tietopohjainen tulostuksen tarkastus

Pienemmät infrastruktuurikustannukset

Pienemmät infrastruktuurikustannukset

Turvalliset työnkulut

Turvalliset työnkulut

Lataa tästä SafeQ6 Enterprise SUITE -ratkaisun esite

Lataa esite
YSoft_SafeQ_Security-thumbnail

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja

Mietitkö, mitä hyötyä turvallisesta tulostuksesta voisi olla yrityksellesi? 

Keskustelemme mielellämme yksilöllisistä tarpeistasi ja näytämme, miten suojattu tulostus voi vastata niihin. Autamme sinua suunnittelemaan SafeQ-arkkitehtuurin, tuemme sinua asennuksen aikana ja annamme järjestelmänvalvojille tarvittavan koulutuksen. Valitse Ota yhteyttä, niin asiantuntijatiimimme ottaa sinuun yhteyttä!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje:*

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia