Puettavat laitteet

Laajenna ihmisten potentiaalia puettavan tekniikan avulla

Puettavat laitteet


Kaikki nykypäivän yritykset, jotka pyrkivät menestymään, ovat tietoisia tarpeesta analysoida tavoitteitaan ja resurssejaan, jotta ne voidaan saavuttaa. Näin on mahdollista tunnistaa kehityskohteita ja löytää ratkaisuja, jotka voivat tarjota vastauksen näihin rajoituksiin.

Yksi yleisimmistä työnantajien huolenaiheista on henkilöstön tehokkuus ja tehtävän suorittamiseen tarvittava aika olipa kyseessä sitten pieni, näennäisesti merkityksetön tehtävä, projektin suunnittelu tai kiireellisen laitevian korjaaminen. Yksi on varmaa: mitä enemmän tehtävään käytetään aikaa, sitä tehottomampia työntekijäsi ovat ja sitä suuremmiksi kustannukset nousevat.

We are driven by innovation - See beyond and into the future

Augmented Reality enables people to understand, manipulate and even predict the world around us, delivering greater value to business or the immediate environment. Discover how Konica Minolta’s business innovation centres (BIC) are designing solutions which act as an interface between the physical and digital worlds, so actions become seamless & without boundaries.

Explore AIRe Lens

With AIRe Lens, complex manual tasks have never looked simpler

Visit AIRe Lens
airelens logo

Puettavat laitteet

Puettavat laitteet

Tiedon uusi maailma - suoraan silmiesi edessä

Voit käyttää puettavaa tekniikkaa eduksesi. Puettavat laitteet helpottavat tiimin työskentelyä olivatpa ongelmana sitten henkilöstön korkeat koulutuskustannukset, työn tuottavuuden seurannan rajalliset mahdollisuudet, osaavien teollisuustyöntekijöiden löytäminen, pitkät seisokit tai työntekijöiden tehottomuus. 


AIRe Lens -älylasit ja muut puettavat laitteet ja tekniikat mahdollistavat sen, että eri puolilla maailmaa olevat työntekijät voivat jakaa tietonsa välittömästi eikä heidän tarvitse kirjoittaa kuvausta ongelmasta, jolloin ei ole myöskään virheellisen viestinnän vaaraa. Reaaliaikaisen näkymän ja äänen ansiosta eri mantereella työskentelevät kollegat voivat vaihtaa tietoja nopeasti ja varmistaa, että heillä on samat tiedot heidän jakaessaan ideoita, asiakirjoja ja tietoja. Aktivoi työntekijöidesi luovuus antamalla heidän viestiä ja visualisoida ideoitaan. Samalla seisonta-ajat ja ylläpitokustannukset pienenevät. 


Yrityksesi tarvitsee hyvin koulutettua henkilöstöä, jos haluat kehittää ja parantaa liiketoimintaasi jatkuvasti. Antamalla reaaliaikaisia koulutuksia puettavien laitteiden avulla voit ratkaista koulutettujen ja kokeneiden asiantuntijoiden puutteen ongelman ja alentaa koulutuskustannuksia. Etätyöskentely ei ole enää este, koska työntekijät voivat osallistua koulutustilaisuuksiin sijainnistaan riippumatta ja olla yhteydessä koulutusten muihin osallistujiin. 


Tämän ansiosta ammattilaiset voivat tehdä enemmän kuin ennen luomalla ja hallinnoimalla sisältöä ja parantamalla digitaalista tietojenkäsittelyä sekä muuttamalla tapaa, jolla nämä ammattilaiset kokevat työpaikkansa auttamalla heitä saavuttamaan tavoitteensa tehokkaalla ja intuitiivisella tavalla.

Laadunvalvonnan korkeat standardit

Laadunvalvonnan korkeat standardit

Vähemmän mahdollisuuksia inhimillisiin virheisiin

Vähemmän mahdollisuuksia inhimillisiin virheisiin

Lyhyet seisonta-ajat

Lyhyet seisonta-ajat

Reaaliaikainen jakaminen

Reaaliaikainen jakaminen

Parempi koulutusympäristö

Parempi koulutusympäristö

Hannover Messe 2019

In Hall 5 in the "Digital Factory" exhibition area, our experts will present powerful solutions and concepts for IIoT, industry 4.0 and digitization

Visit us at Hannover Messe 2019

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut lisätyn todellisuuden tekniikan kehittämisestä yrityksessäsi ja haluat lisätietoja sen käytöstä omassa ympäristössäsi, ota meihin yhteyttä jo tänään! Teknisen henkilöstömme erikoistiimi kuule mielellään tarpeitasi, vaatimuksiasi ja ideoitasi sekä auttaa sinua valitsemaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Interested in discovering how using wearable technology can make information visible for your organisation? Contact our team of experts today. Together, we can find the right solution for your needs.

Haluaisin, että minuun ollaan yhteydessä:*

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Kentät, joissa on *-merkki täytyy täyttää