Kameravalvonta ammattikäyttöön

Ratkaisut pienille ja keskisuurille yrityksille sinun tarpeisiisi

Turvallisuutesi on meille tärkeää


Joka päivä pienet ja keskisuuret yritykset kaikkialla maailmassa kärsivät tulipaloista, varkauksista, ilkivallasta ja muista haitallisista tapahtumista, joista monet voitaisi helposti välttää. Toimistotilat ja varastot vaikuttavat helpoilta kohteilta murtovarkaille. Kaupallinen kameravalvontajärjestelmä voi auttaa huomattavasti estämään vahinkoja. MOBOTIX-valvontakameroilla voit kuvata rikoksen veitsenterävästi - ja lisäksi paljon muuta. Ota siis askel eteenpäin ja turvaa yrityksesi tulevaisuus!

Konica Minolta tarjoaa ratkaisuja, jotka muuttavat turvallisuuden tarkastelutapaa. Voit luottaa laadukkaaseen videoinfrastruktuuriin, joka takaa mielenrauhan ja mahdollistaa 360 asteen näkyvyyden, lämmöntunnistuksen, automaation, korkean laadun, selkeän kuvantamisen, hemisfäärisen näkymän, sähköposti-ilmoitukset ja paljon muuta. 


Kameravalvontamme tarjoaa kattavan turvajärjestelmän, joka mukautuu yrityksesi moderneihin tarpeisiin. Voit investoida turvallisuuteen ja tulevaisuuteen ja keskittyä ydintehtäviin, kun videoinfrastruktuuria hallitaan ammattimaisesti.


Kameravalvontaratkaisu sisältää seuraavat ominaisuudet:


  • Tuottaa selkeitä ja teräviä kuvia, joita voi käyttää todisteena
  • Vaatii vähemmän huoltoa (ja siten kokonaiskustannukset ovat alhaisemmat), jolloin sijoituksesi tuotto kasvaa
  • Pieni virrankulutus – vihreä IP-video
  • Kyberturvallinen salatun tiedonsiirron ansiosta


Kaupallinen (pienet ja keskisuuret yritykset)

Kaupallinen (pienet ja keskisuuret yritykset)

Kaikki yhdestä paikasta

MOBOTIX-turvajärjestelmä ei edellytä lisäinfrastruktuuria. Kaupalliseen kameravalvontaan investoiminen tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia erillisistä tukijärjestelmistä, ohjelmistoista tai keskuspalvelimesta. 


Se säästää aikaa ja energiaa, joka muuten kuluisi sopivien elementtien etsimiseen. Lisäksi se on edullinen, taloudellisesti läpinäkyvä ja huomattavasti luotettavampi kuin moniosaiset järjestelmät. Kaikki prosessit, kuten tapahtumien ja hälytysten hallinta, tallennus ja kuvankäsittely, suoritetaan paikallisesti valvontakameran sisällä.

Laitteet
hardware icon
Paljon enemmän kuin vain tavallinen ratkaisu

MOBOTIX-kameroita voi käyttää monilla eri alueilla, ja ne ovat tunnettuja luotettavuudestaan kaikkialla maailmassa. Ne ovat äärimmäisen energiatehokkaita ja tarkkoja. Yksi kamera valvoo koko aluetta huomaamattomasti ilman katvealueita.

Ohjelmistot
software icon
Videohallintajärjestelmä - kaikki yhdestä lähteestä

MOBOTIX Video Management System (VMS) on intuitiivinen ja joustava MOBOTIX-ohjelmistoratkaisu videohallintaan, videoanalyysiin ja laitteiden hallintaan. VMS ei vaadi hallintapalvelinta ja kaikki tarvittava on valmiina, joten sinun ei tarvitse huolehtia uusien ratkaisujen asentamisesta.

Palvelut
service icon
Täydellinen yleispaketti

Autamme sinua kaikissa prosessin vaiheissa, jotta voit hyödyntää kokonaisvaltaista ja monipuolista suojausratkaisujen konseptia. Aloitamme yksityiskohtaisesta konsultoinnista, joka sisältää toimipaikkatutkimuksen ja analyysin, ja määritämme räätälöidyn ratkaisun, joka vastaa yrityksesi erityistarpeisiin koko videoinfrastruktuurin optimoimiseksi ja parantamiseksi. Asianmukainen projektinhallintaratkaisu sisältää ammattimaisen asennuksen, etävalvontapalvelut, joilla voidaan hallita IT-infrastruktuuria ja verkon tilaa, sekä ylläpidon videoturvajärjestelmän ongelmattoman käytön varmistamiseksi.

Kameravalvonta ammattikäyttöön

Kameravalvonta ammattikäyttöön

Täydellinen erillisratkaisu

MOBOTIX-kamerat ovat valtava parannus koko kuvankäsittelyprosessiin. Tallenteet ovat laadukkaita, vaikka kohteet liikkuisivat nopeasti tai valaistus olisi heikko. Kuvien terävyyden ansiosta voit aina nähdä tarkasti, mitä tiloissa tapahtuu. Laadukas kuva tuo esiin pienimmätkin yksityiskohdat ja innovatiivinen liikkeentunnistus takaa, että tiedät tarkalleen minne katsoa. 


MxActivity-anturi erottaa tuulen tai lintujen liikkeet aidosti epäilyttävästä toiminnasta ja vähentää vääriä hälytyksiä jopa 90 prosenttia. Voit automatisoida järjestelmän vasteen havaitsemaan toiminnan nopeasti ja helposti sekä määrittää sen avaamaan puomit valtuutetuille autoille ja reagoimaan epäilyttävään liikkeeseen tiettyyn aikaan päivästä ääniviestin avulla. 


Mahdollisuudet ovat rajattomat: voit räätälöidä kaupallisen kameravalvonnan monia ominaisuuksia omien tarpeidesi mukaan. Päätös on sinun.


Älykkään videosuojauksen ansiosta voit keskittyä yrityksesi hallintaan ja liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseen eikä sinun tarvitse huolehtia asennuksesta. Ominaisuuksia ovat:

Kattava järjestelmä

Kattava järjestelmä

Ei tarvetta keskuspalvelimelle

Ei tarvetta keskuspalvelimelle

Skaalautuva tietoturvaratkaisu

Skaalautuva tietoturvaratkaisu

Kaksisuuntainen äänijärjestelmä

Kaksisuuntainen äänijärjestelmä

Liikkeentunnistus

Liikkeentunnistus

Automaatio

Automaatio

Kehittyneet analysointitoiminnot

Kehittyneet analysointitoiminnot

Tämä monitoiminen, itsenäinen turvajärjestelmä on paras keino taata toimistosi tai varastosi turvallisuus. MOBOTIX-valvontakamerat ovat erittäin intuitiivisia ja helposti opittavia, mutta tiimimme antaa tarvittaessa neuvoja ja opastaa sinua järjestelmän mukauttamisessa organisaation tarpeiden mukaan. 


Jos haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä. 

Your Security Is Our Mission

Professional Video Security Solutions For Small And Medium-Sized Companies

Download Now
Solution3-mx_FL_en_170504_KMU-A4

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje:*

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings