Sovelluksien valvonta ja -hallintapalvelut

Sovelluksien käytettävyyden ja yrityksen toimintakyvyn varmistaminen

Sovelluksien valvonta- ja hallintapalvelut


Organisaatioilla on nykypäivänä käytössä useita erilaisia liiketoimintaan ja työntekemiseen liittyviä sovelluksia. Näiden sovelluksien hallinta ja ylläpito on monesti vaikeaa pirstaloituneisuuden vuoksi. Sovelluksien valvonnan ja hallinnan ulkoistaminen mahdollistaa organisaation keskittymisen ydinliiketoimintaan.

Sovelluksien valvonta- ja hallintapalvelut muodostuvat ilmoitettujen häiriötapahtumien hallinnasta, poikkeamatilanteiden selvitystyöstä ja muutoshallinnasta. Palvelu hyödyntää sovelluspalvelimelle asennettavaa työkalua, joka lähettää virhetilanteissa tiedon Konica Minoltan asiakastukeen. Tämän pohjalta sovellustuki aloittaa vian selvityksen ja korjaamisen. Palvelun tavoitteena on häiriötilanteessa palauttaa yrityksen toimintakyky mahdollisimman nopeasti, minimoiden haitalliset vaikutukset liiketoimintaan.

Palvelu muodostuu kolmesta eri tasosta: Light, Plus ja Manage –tasoista. Light ja Plus –tasot sisältävät sovelluksien häiriötapahtumien hallinnan ja poikkeamatilanteiden selvityksen. Manage-taso sisältää näiden lisäksi sovelluksiin liittyvän muutoshallinnan. Palveluun liitettävät sovellukset voivat olla Konica Minoltan tarjoamia ratkaisuja.

Sovelluksien valvonta ja -hallintapalvelut

Sovelluksien valvonta ja -hallintapalvelut

Edut:


  • Nopea reagointi virhetilanteissa
  • Sovelluksien käytettävyyden varmistaminen
  • Palveluntarjoaja vastaa sovelluksien osaamisesta, jolloin organisaation ei tarvitse itse ylläpitää sovellusosaamista
  • Yrityksen korkeampi toimintakyky

Huolehdi tietoturvallisesta IT-infrastruktuurista

Toimivaan IT-ympäristöön vaikuttaa monet tekijät. Tutustu muihin IT-hallintapalveluihin.
 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Yhteydenottotapa:*

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia