Älykäs prosessin valvonta teollisuuden ja kriittisen infrastruktuurin tarpeisiin

Voit valvoa koko kriittistä infrastruktuuria ja prosesseja yhdellä vilkaisulla

Älykäs prosessien valvonta ja tapahtumien hallinta teollisuuden ja kriittisen infrastruktuurin tarpeisiin


Kriittinen infrastruktuuri (koneiden, laitteiden ja materiaalien muodossa yrityksen tiloissa) tarvitsee suojausta ja etävalvontaa, joka on paitsi vaikuttavaa, myös kustannustehokasta. Nämä ominaisuudet eli MOBOTIX-laitteiden tarjoamat älykkäät prosessiautomaatiotoiminnot varmistavat toiminnan turvallisuuden ja optimoinnin sekä suojaavat fyysisiä resursseja ja tietoja vaaroilta.

Konica Minoltan kriittiset infrastruktuuriratkaisut ovat yhteensopivia esineiden internetin kanssa älykkään prosessiautomaation varmistamiseksi. 


MOBOTIX-järjestelmät tarjoavat lämpötilamittauksen, joka tehostaa koneiden valvontaa toimipaikoissa, sekä hallinta- ja ohjausvaihtoehtoja ja estää merkittävien liiketoiminnan vaurioiden riskin. Ne ovat vankkoja ja säänkestäviä, joten niitä voidaan käyttää ulkona luotettavasti ja turvallisesti. Järjestelmät valmistetaan Saksassa, mikä takaa korkean laadun ja luotettavuuden.

Ratkaisu

Ratkaisu


Laitteet
Paljon enemmän kuin tavallinen ratkaisu

MOBOTIX-kameroita voidaan käyttää monin eri tavoin nykyaikaisessa organisaatiossa, ja ne ovat tunnettuja luotettavuudestaan. Kamerat ovat erittäin energiatehokkaita ja uskomattoman tarkkoja: yksi kamera pystyy valvomaan valtavaa aluetta huomaamattomasti ilman katvealueita. MOBOTIX x6 -kameroissa on H.264 ja ONVIF-yhteensopivuus, ja PoE (Power over Ethernet) -tekniikkaa käytettäessä enimmäisvirrankulutus on 8 W.

Ohjelmistot
VMS - kaikki yhdestä paikasta

MOBOTIX Video Management System (VMS) on intuitiivinen ja joustava MOBOTIX-ohjelmistoratkaisu videohallintaan, videoanalyysiin ja laitteiden hallintaan. Järjestelmä ei vaadi hallintapalvelinta ja kaikki tarvittava on valmiina, joten sinun ei tarvitse huolehtia uusien ratkaisujen asentamisesta.

Palvelut
Täydellinen yleispaketti

Autamme sinua prosessin jokaisessa vaiheessa ja varmistamme, että saat käyttöösi juuri sinun organisaatiotasi varten räätälöidyn kattavan suojausratkaisujen konseptin. Aloitamme yksityiskohtaisesta konsultoinnista, joka sisältää toimipaikkatutkimuksen ja analyysin, ja vastaamme yrityksesi erityistarpeisiin koko videoinfrastruktuurin optimoiminen ja kehittäminen mukaan luettuina. Asianmukainen projektinhallintaratkaisu sisältää ammattimaisen asennuksen, etävalvontapalvelut, joilla voidaan hallita IT-infrastruktuuria ja verkon tilaa, sekä ylläpidon videoturvajärjestelmän ongelmattoman käytön varmistamiseksi.

Älykäs prosessin valvonta teollisuuden ja kriittisen infrastruktuurin tarpeisiin

Älykäs prosessin valvonta teollisuuden ja kriittisen infrastruktuurin tarpeisiin

Erillisratkaisu, jonka tarvitset

MOBOTIX-laitteet tarjoavat täydellisen itsenäisen ratkaisun, joka ei edellytä lisäinfrastruktuuria. Tällaiseen kaupalliseen kameravalvontaan investoiminen tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia erillisistä tukijärjestelmistä, ohjelmistoista tai keskuspalvelimesta. Tämä säästää aikaa ja energiaa, joka muuten kuluisi sopivien elementtien etsimiseen. Lisäksi se on edullinen, taloudellisesti läpinäkyvä ja huomattavasti luotettavampi kuin moniosaiset järjestelmät. Kaikki prosessit, kuten tapahtumien ja hälytysten hallinta, tallennus ja kuvankäsittely, käsitellään ja suoritetaan valvontakameran sisällä.


MOBOTIX-kamerat ovat erinomainen parannus koko kuvankäsittelyprosessiin. Tallenteet ovat laadukkaita, vaikka kohteet liikkuisivat nopeasti tai valaistus olisi heikko. Kuvien terävyyden ansiosta voit aina nähdä tarkasti, mitä tiloissa tapahtuu. Laadukas kuva tuo esiin yksityiskohdat, ja innovatiivinen liikkeentunnistus takaa, että tiedät mistä etsiä. 


MxActivity-anturi erottaa tuulen tai lintujen liikkeet aidosti epäilyttävästä toiminnasta ja vähentää vääriä hälytyksiä jopa 90 prosenttia. Voit automatisoida järjestelmän vasteen havaitsemaan toiminnan nopeasti ja helposti sekä määrittää sen avaamaan puomit valtuutetuille autoille ja reagoimaan epäilyttävään liikkeeseen tiettyyn aikaan päivästä ääniviestin avulla. Mahdollisuudet ovat rajattomat: voit räätälöidä kaupallisen MOBOTIX-kameravalvonnan monia ominaisuuksia omien tarpeidesi mukaan. Päätös on sinun.

Kattava järjestelmä

Kattava järjestelmä

Ei tarvetta keskuspalvelimelle

Ei tarvetta keskuspalvelimelle

Skaalautuva tietoturvaratkaisu

Skaalautuva tietoturvaratkaisu

Kaksisuuntainen äänijärjestelmä

Kaksisuuntainen äänijärjestelmä

Liikkeentunnistus

Liikkeentunnistus

Automaatio

Automaatio

Kehittyneet analysointitoiminnot

Kehittyneet analysointitoiminnot

Tämä monitoiminen, itsenäinen turvajärjestelmä on paras keino taata kriittisen infrastruktuurin turvallisuus. 


MOBOTIX-valvontakamerat ovat erittäin intuitiivisia ja helposti opittavia, mutta tiimimme antaa tarvittaessa neuvoja ja opastaa sinua järjestelmän mukauttamisessa organisaation tarpeiden mukaan. 


Jos uskot, että yrityksesi tai organisaatiosi voi hyötyä tällaisesta ratkaisusta, saat lisätietoja napsauttamalla tätä:

Intelligent Process Monitoring for the Industry and Critical Infrastructure

The intelligent use of Thermal Radiometry and event management allows us to reliably monitor temperature-critical processes and provide early warning.

Download Now

Hannover Messe 2019

In Hall 5 in the "Digital Factory" exhibition area, our experts will present powerful solutions and concepts for IIoT, industry 4.0 and digitization

Visit us at Hannover Messe 2019

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Yhteydenottotapa:*

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia