Tietotekniikan turvallisuus

Konica Minolta: strateginen ratkaisu IT-ongelmaasi

Miksi strategiset ajattelijat pitävät Konica Minoltan turvallisuusratkaisuista


IT-ympäristöt ovat yhä monimutkaisempia ja pystyvät toimimaan jatkuvasti. Niiden kehityksen myötä mahdollisuus tai todennäköisyys, että yrityksesi joutuu kyberhyökkäyksen kohteeksi, kasvaa. Nykypäivän IT-maailmassa on selvää, että pelkkä tekniikka ei enää tarjoa riittävää suojausta. Ihmisten, prosessien ja tekniikan välisestä vuorovaikutuksesta on tulossa tärkeämpää kuin koskaan. Jos haluat varmistaa, että yrityksesi on täysin turvallinen, Konica Minolta on juuri sinulle sopiva kumppani. Meidän asiantuntemuksemme ja laaja kokemuksemme antavat meille ainutlaatuisen yleiskuvan kaikista toimistasi valitessasi itsellesi sopivaa ratkaisua. Asiantuntijamme analysoivat yrityksesi tietoturvavaatimukset ja laativat kanssasi kokonaisvaltaisen turvallisuuskonseptin. Kysy itseltäsi, onko yrityksesi suojattu tämän päivän kyberhyökkäyksiltä – tai toivotko näin olevan?

Digitalisoituminen on tuonut yrityksille suuren valikoiman uusia etuja, joita olisi pidetty mahdottomina vain muutamia vuosikymmeniä sitten. Digitaaliset toimenpiteet voivat parantaa yrityksen tuottavuutta, vähentää kustannuksia, parantaa tuotteiden ja palveluiden laatua ja paljon muuta. 


Tähän teknologiseen edistysaskeleeseen liittyy kuitenkin ongelma. Nykyään yritysten on pakko tehdä IT-ympäristöistään entistä suojatumpia. Tähän liittyvät haasteet kasvavat joka vuosi, koska sekä järjestelmien määrä että rikollisten niihin hyökkäämiseen käyttämät tekniikat ovat monimutkaisia ja lisääntyvät koko ajan. 


Tämän trendin myötä pienet ja keskisuuret yritykset joutuvat alttiiksi kyberhyökkäyksille. Nykyajan yritysmaailmassa ei ole väliä, onko kyseessä monikansallinen vai pieni yritys. Kysymys ei ole enää siitä, hyökätäänkö yritykseesi, vaan milloin siihen hyökätään.


Suojautuuko yrityksesi tehokkaasti? Tämä edellyttää strategista lähestymistapaa yrityksesi tietoturvaan. Jos tällaista lähestymistapaa ei ole, yritykselläsi ei ole riittävästi avoimuutta ja reagointinopeutta hyökkäyksen torjumiseen. Lisäksi yrityksesi ei ole valmis hätätilanteeseen. Strategisen lähestymistavan avulla voit lisätä kyberturvallisuutta käyttämällä juuri oikeita toimenpiteitä. 


Konica Minoltan palvelut sisältävät kattavan verkkoanalyysin, joka sisältää segmentoinnin, palomuurisäännöt, tulostimien ja kopiokoneiden käyttöönoton ja lisäanalyysit. Myös säännöllinen ja kestävä haavoittuvuusanalyysi selventää hyökkäyspinnan tilaa.

Varmista, että olette varautuneet...

Tietotekniikan turvallisuus

Tietotekniikan turvallisuus

Työtilan ympäristön turvallisuuden kattava hallinta

Konica Minoltan IT-suojausratkaisujen laaja valikoima tarjoaa työtilasi ympäristön kattavan turvallisuuden hallinnan, mukaan lukien tietoturvaohjelmistot. Palvelumme varmistaa, että järjestelmiä valvotaan jatkuvasti mahdollisten tietoturvauhkien varalta sekä että niitä suojataan asianmukaisilla tietoturvaohjelmilla, kuten palomuurilla, VPN:llä, yhdyskäytävän virustorjunnalla, yhdyskäytävän roskapostin torjunnalla, tunkeutumisen estämisellä, sisällön suodatuksella ja kaistanleveyden hallinnalla, sekä sovellusten hallinnalla, keskitetyllä raportoinnilla ja DDOS-suojauksella.

Laitteet
Konica Minolta -tulostuslaitteet

Haluatko käyttöösi huipputehokkaan digitaalisen tulostuksen? Löysit sen juuri. Konica Minoltan tuotanto- ja toimistotulostuslaitteet ovat alansa huippua. Ne tarjoavat erinomaisen värikuvanlaadun, huippunopeat mustavalkotulosteet ja ammattilaistason viimeistelytoiminnot haastavimpiinkin tulostustöihin. Riippumatta yrityksesi koosta tai toimialasta tulostuslaitteemme luovat pohjan tehokkaalle tulostusinfrastruktuurille, auttavat hallitsemaan digitaalista sisältöä, tukevat huippuluokan mittalaitteita ja tarjoavat muita ratkaisuja, jotka on suunniteltu tehostamaan työnkulkuja.

Ohjelmistot
Konica Minolta -ohjelmistotuotteet

Tutustu lukemattomiin eri tapoihin, joilla Konica Minolta -ohjelmistotuotteet voivat tehostaa toimintaasi. Konica Minolta ratkaisee yrityksesi ongelmat, sopii erilaisiin työskentelytapoihin ja tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka täyttävät toimialasi tarpeet. Konica Minolta täyttää vaativimpienkin kansainvälisten organisaatioiden ohjelmistovaatimukset. Järjestelmän avulla voit paitsi tulostaa ja kopioida kustannustehokkaasti myös luoda edistyksellisiä suojaustoimia, joilla varmistetaan, että arkaluonteiset asiakirjat eivät joudu luvattomiin käsiin.

Palvelut
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

Tietotekniikan turvallisuus

Tietotekniikan turvallisuus

Työtilan ympäristön turvallisuuden kattava hallinta

Konica Minoltan IT-suojausratkaisujen laaja valikoima tarjoaa työtilasi ympäristön kattavan turvallisuuden hallinnan, mukaan lukien tietoturvaohjelmistot. Palvelumme varmistaa, että järjestelmiä valvotaan jatkuvasti mahdollisten tietoturvauhkien varalta sekä että niitä suojataan asianmukaisilla tietoturvaohjelmilla.

Konseptin toimivuuden osoittaminen (PoC, Proof Concept), käyttöönotto, toteutus ja tuki

(Accellion, Aerohive, Cisco, Contechnet, Forcepoint, macmon, McAfee, MobileIron, netwrix, SEPPmail, Sophos, Thycotic) (Indirekt Tenfold, Radar Services)

Vahingontorjunta

(Valmius vahingontorjuntaan, pikatarkistukseen, haittaohjelmien tarkastamiseen, uhkien tarkastamiseen, terveystarkastukseen, digitaaliseen rikostutkintaan)

Penetraatiotestit

(Yksittäinen kohde ulkopuolinen yksilö, musta tiimi sisäinen sis. WLAN ja julkisiin lähteisiin perustuva tiedustelu, punainen tiimi sisäinen & ulkoinen, sis. sosiaaliset menetelmät & ja julkisiin lähteisiin perustuva tiedustelu)

Heikkojen kohtien analysointi ja hallinta

(Yksittäiset tarkastukset ja arvioinnit, haavoittuvuuksien hallintaprosessin toteutus säännöllisenä tarkistuksena ja arviointitukena)

Tiedotuskampanjat

(USB-muistitikut, sähköpostikampanjat, tiedotustapahtumat ja koulutukset, markkinointi, reaaliaikainen hakkerointi)

Verkkoanalyysit

(Analysointi verkon segmentointi, palomuurin asetusten tarkastus, tulostimen ja kopiokoneen turvallisuustarkastus)

Lue, miten voimme räätälöidä sinulle sopivan ratkaisun

Lue, miten voimme räätälöidä sinulle sopivan ratkaisun

Ota yhteyttä

Konica Minolta tarjoaa kattavan valikoiman ratkaisuja kulunvalvontaan, tietojen suojaukseen, verkon suojaukseen ja turvallisuustarkastukseen. Toiminnot vaihtelevat eri laitteiden välillä. Ota yhteyttä jo tänään ja kysy, miten voimme räätälöidä parhaan ratkaisun tietojesi ja yritysympäristösi suojaamiseksi.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Yhteydenottotapa:*

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia