Mobiiliyhteistyö / tiedostojen jakaminen ja synkronointi

Haluatko poistaa vanhentuneita maailmanlaajuisen viestinnän rajoituksia?

Miksi paras mahdollinen liikkuvuus + nopeampi joustavuus = parempi tuottavuus


Nykypäivän yritysmaailma muuttuu koko ajan yhä nopeammin. Kun uudet teknologiat toisensa perään yleistyvät ja usein sanelevat koko alan toiminnan muutaman vuoden sisällä (tai nopeammin) ja kansallisten talouksien väliset erot häviävät, yritykset joutuvat jatkuvasti laajentamaan peliään. Tällaisen uuden teknologian, mobiiliyhteistyön, rakentaminen jokapäiväisiin prosesseihin on ratkaisevan tärkeää, jotta yrityksesi voi menestyä.

Jos harjoitat nykyisin liiketoimintaa, tiedät, että ainoa tapa säilyttää kilpailuetu on hyödyntää uusia tekniikoita mahdollisimman tehokkaasti heti, kun ne saapuvat alalle. Yrityksesi on reagoitava joustavasti tekniikan muutokseen, mukautettava se omiin tarpeisiinsa ja hyödynnettävä sen tarjoamia monia mahdollisuuksia. 


Yrityksen kyky tukea verkkoyhteistyötä mobiililaitteiden kautta on tästä täydellinen esimerkki. dokoni SYNC & SHARE on Konica Minoltan ratkaisu, joka tarjoaa mahdollisuuden käyttää mobiiliasiakirjoja. Yrityksen tiedostonjako- ja synkronointitoimintojen (tunnetaan myös nimillä EFSS ja Enterprise File Sync and Share) avulla työntekijät voivat jakaa ja synkronoida tiedostoja nopeasti ja helposti niin kollegoiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Järjestelmä sisältää ohjelmistopalveluita, joiden avulla organisaatiot voivat jakaa asiakirjoja ja hallita mobiililaitteiden sisältöä. Aiemmat asiakirjaversiot pysyvät ehjinä ja sisältö jäljitettävänä. 


Uuden joustavuuden ansiosta työntekijät voivat parantaa tuottavuuttaan ja esimerkiksi osallistua kokouksiin samalla, kun he tekevät sopimusta toisella puolella maailmaa, tekevät tärkeitä töitä työmatkalla tai vaikkapa vastaavat kiireelliseen sähköpostiviestiin taksista, kotoa tai hotellista käsin. Mobiililaitteiden avulla työntekijät voivat tehdä yhteistyötä kellon ympäri olivatpa he missä päin maailmaa tahansa, synkronoida yrityksen tallennustilaan tallennettuja tiedostoja käyttäjien pöytäkoneisiin ja laitteisiin, jakaa sisältöä sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa, käyttää tiedostoja kaikilta laitteilta, integroida tiedostoja useisiin tietovarastoihin, käyttää tiedostopudotustoimintoja ja paljon muuta. 

App_store_badge.png
Download DOKONI Sync & Share from the App Store
get_it_on_play_logo.png
Download DOKONI Sync & Share on Google Play

Mobiiliyhteistyö

Mobiiliyhteistyö

Tiedostojen jakaminen ja synkronointi

Konica Minoltan tiedostojen jako- ja synkronointiratkaisun avulla voit tarjota tärkeitä tietoja työntekijöille heidän sijainnistaan riippumatta aina, kun he tarvitsevat niitä, ja monilla laitteilla, ja yhdistää näin henkilökunnan vaatiman joustavuuden yrityksen kannalta tärkeään tietoturvaan. Tiedostojen jakaminen parantaa yrityksen tehokkuutta, auttaa vastaamaan muutoksiin nopeammin ja parantaa liiketoimintaprosessien ja päätöksenteon nopeutta ja tehokkuutta kokonaisuudessaan.

Laitteet
Konica Minolta -tulostuslaitteet

Haluatko käyttöösi huipputehokkaan digitaalisen tulostuksen? Löysit sen juuri. Konica Minoltan tuotanto- ja toimistotulostuslaitteet ovat alansa huippua. Ne tarjoavat erinomaisen värikuvanlaadun, huippunopeat mustavalkotulosteet ja ammattilaistason viimeistelytoiminnot haastavimpiinkin tulostustöihin. Riippumatta yrityksesi koosta tai toimialasta tulostuslaitteemme luovat pohjan tehokkaalle tulostusinfrastruktuurille, auttavat hallitsemaan digitaalista sisältöä, tukevat huippuluokan mittalaitteita ja tarjoavat muita ratkaisuja, jotka on suunniteltu tehostamaan työnkulkuja.

Ohjelmistot
Konica Minolta -ohjelmistotuotteet

Tutustu lukemattomiin eri tapoihin, joilla Konica Minolta -ohjelmistotuotteet voivat tehostaa toimintaasi. Konica Minolta ratkaisee yrityksesi ongelmat, sopii erilaisiin työskentelytapoihin ja tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka täyttävät toimialasi tarpeet. Konica Minolta täyttää vaativimpienkin kansainvälisten organisaatioiden ohjelmistovaatimukset. Järjestelmän avulla voit paitsi tulostaa ja kopioida kustannustehokkaasti myös luoda edistyksellisiä suojaustoimia, joilla varmistetaan, että arkaluonteiset asiakirjat eivät joudu luvattomiin käsiin.

Palvelut
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

DOKONI Sync & Share Datasheet

Download the Datasheet for additional information

Download Now
DOKONI Sync & Share Datasheet

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Yhteydenottotapa:*


Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia