Paranna tehokkuutta päivittäisen postin ja tietojen edistyksellisellä digitaalisella käsittelyllä

Hukutko virtuaalisten ovien läpi tulevaan tietoon?

Digitaalinen postitusjärjestelmä


Nykyään sisältö saapuu ja lähtee eri kanavien kautta - esimerkiksi sähköpostina, fakseina, paperilla, EDI-virtoina ja XML-tiedostoina. Kaikki saapuvat asiat on käsiteltävä ja hallittava tehokkaasti.

Tehokas asiakkaiden sitouttaminen edellyttää, että kaikki asiakkaisiin liittyvät sisällöt - kuten tilin avaaminen ja palvelupyynnöt, käytäntöjen uusinnat, laskujen maksaminen ja valitukset - on käsiteltävä nopeasti ja tarkasti. Valitettavasti näin ei usein käy. Mutta se on mahdollista - digitaalisen postitusjärjestelmän avulla.

How can digital mailroom benefit your business?

Listen to our experts and get an idea how your business can benefit from a digital mailroom solution.

Digitaalinen postitusjärjestelmä

Digitaalinen postitusjärjestelmä

Nykyaikainen digitaalinen postitusjärjestelmä

Perinteinen digitaalinen postitusjärjestelmä oli ratkaisu, joka otti vastaan kaikki saapuvat fyysiset viestit, muunsi ne digitaaliseen muotoon ja reititti ne sähköisesti asiaankuuluville osapuolille. Nykypäivänä digitaalinen postitusjärjestelmä on paljon muutakin. Asiakirjojen hallintaohjelmisto pystyy tunnistamaan sisällön, poimimaan tarvittavat tiedot mahdollisuuksien mukaan ja reitittämään ne sitten oikealle henkilölle tai asianmukaiseen prosessiin. Asiakkaiden tai liikekumppaneiden pyyntö saada sähköisessä muodossa olevia asiakirjoja, kuten laskuja, on myös helppo täyttää.

Tästä tiedonhallinnasta tulee lähes kokonaisvaltaista kattaen organisaation kaiken viestinnän. Tiivistetysti voidaan sanoa, että digitaalinen postitusjärjestelmä voi mullistaa tavan, jolla yrityksesi vastaanottaa, prosessoi ja jakaa tietoa. Tällä on keskeinen rooli yrityksen digitalisaatiossa, ja se tuottaa käsittelyprosesseihin tarkkoja tietoja ilman viivettä.

Laitteet
Konica Minolta -tulostuslaitteet

Haluatko käyttöösi huipputehokkaan digitaalisen tulostuksen? Löysit sen juuri. Konica Minoltan tuotanto- ja toimistotulostuslaitteet ovat alansa huippua. Ne tarjoavat erinomaisen värikuvanlaadun, huippunopeat mustavalkotulosteet ja ammattilaistason viimeistelytoiminnot haastavimpiinkin tulostustöihin. Riippumatta yrityksesi koosta tai toimialasta tulostuslaitteemme luovat pohjan tehokkaalle tulostusinfrastruktuurille, auttavat hallitsemaan digitaalista sisältöä, tukevat huippuluokan mittalaitteita ja tarjoavat muita ratkaisuja, jotka on suunniteltu tehostamaan työnkulkuja.

Ohjelmistot
Konica Minolta -ohjelmistotuotteet

Tutustu lukemattomiin eri tapoihin, joilla Konica Minolta -ohjelmistotuotteet voivat tehostaa toimintaasi. Konica Minolta ratkaisee yrityksesi ongelmat, sopii erilaisiin työskentelytapoihin ja tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka täyttävät toimialasi tarpeet. Konica Minolta täyttää vaativimpienkin kansainvälisten organisaatioiden ohjelmistovaatimukset. Järjestelmän avulla voit paitsi tulostaa ja kopioida kustannustehokkaasti myös luoda edistyksellisiä suojaustoimia, joilla varmistetaan, että arkaluonteiset asiakirjat eivät joudu luvattomiin käsiin.

Palvelut
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Yhteydenottotapa:*


Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia