Optimoi sopimusten hallinta automatisoiduilla prosesseilla

Täydellinen sopimusten hallinta parantaa läpinäkyvyyttä ja pienentää kustannuksia

Älykäs lähestymistapa: digitaalinen sopimusten hallinta.


Sopimusten hallinta niin asiakkaiden, toimittajien, kumppanien kuin työntekijöidenkin kanssa ei ole helppoa, ja jopa pienet virheet voivat johtaa seuraamuksiin, kadonneisiin mahdollisuuksiin ja mahdollisesti kalliisiin oikeudellisiin tarkastuksiin. Paperipohjaisiin manuaalisiin prosesseihin liittyvät haasteet ja tehottomuudet lisäävät tällaisten ongelmien ilmenemismahdollisuuksia.

Olipa kyseessä operatiivisten sopimusten, puitesopimusten, lisensointi- tai huoltosopimusten hallinta tai näihin liittyvien hankkeiden hallinta, kaikkien sopimukseen liittyvien asiakirjojen (mukaan luettuna sähköpostit, protokollat jne.) digitaalinen tallennus tarjoaa olennaisen perustan parempaa hallintaa ja kokonaiskuvan luomista varten. 


Sen automatisoitujen prosessien ja tietokantajärjestelmän avulla voit hallinnoida sopimuksiasi tehokkaammin, järjestää hallinnan, ostot ja arkistoinnin, automatisoida prosesseja ja paljon muuta.

Sopimusten hallinta

Sopimusten hallinta

Sopimusten digitalisointi

Sopimusten digitointi poistaa paperin prosessista kokonaan. Se yksinkertaistaa tallennusta ja hakua sijoittamalla sopimukset yhteen keskitettyyn tietokantaan, jolloin voit hallita yrityksen sopimusasiakirjoja helposti ja tehokkaasti. Konica Minoltan sopimusten hallinnan työkalujen ansiosta kaikki tarvitsemasi tiedot – tekstihauista koko sopimuksen sisällöstä ja kaikista olennaisista sopimusparametreista – ovat aina käden ulottuvilla yhdellä painikkeen painalluksella.

Esimerkiksi kaikkien dokumenttien täydellinen kartoitus yhdessä järjestelmässä ja muistutusten automaattinen luonti, joten olet aina selvillä sopimuskausista ja määräajoista. Voit siis sanoa pysyvästi hyvästit unohdetuille määräajoille ja hyödyntää sopimusehtoja parhaalla mahdollisella tavalla.

Laitteet
Konica Minolta -tulostuslaitteet

Haluatko käyttöösi huipputehokkaan digitaalisen tulostuksen? Löysit sen juuri. Konica Minoltan tuotanto- ja toimistotulostuslaitteet ovat alansa huippua. Ne tarjoavat erinomaisen värikuvanlaadun, huippunopeat mustavalkotulosteet ja ammattilaistason viimeistelytoiminnot haastavimpiinkin tulostustöihin. Riippumatta yrityksesi koosta tai toimialasta tulostuslaitteemme luovat pohjan tehokkaalle tulostusinfrastruktuurille, auttavat hallitsemaan digitaalista sisältöä, tukevat huippuluokan mittalaitteita ja tarjoavat muita ratkaisuja, jotka on suunniteltu tehostamaan työnkulkuja.

Ohjelmistot
Konica Minolta -ohjelmistotuotteet

Tutustu lukemattomiin eri tapoihin, joilla Konica Minolta -ohjelmistotuotteet voivat tehostaa toimintaasi. Konica Minolta ratkaisee yrityksesi ongelmat, sopii erilaisiin työskentelytapoihin ja tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka täyttävät toimialasi tarpeet. Konica Minolta täyttää vaativimpienkin kansainvälisten organisaatioiden ohjelmistovaatimukset. Järjestelmän avulla voit paitsi tulostaa ja kopioida kustannustehokkaasti myös luoda edistyksellisiä suojaustoimia, joilla varmistetaan, että arkaluonteiset asiakirjat eivät joudu luvattomiin käsiin.

Palvelut
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

Optimoi sopimusten hallinta automatisoiduilla prosesseilla

Optimoi sopimusten hallinta automatisoiduilla prosesseilla

Sopimusten hallinta: kaikki tarvitsemasi ominaisuudet (ja pari muuta)

Kaikki sopimuksia käsittelevät tahot tietävät, että asiakirjoilla on usein taipumus kadota kyseisen osaston arkistoon, mikä johtaa vaikeisiin ja aikaa vieviin hakuihin. Yleiskuva häviää nopeasti, sopimusjaksot ja määräajat jäävät helposti huomiotta. Tämä tarkoittaa turhaa ajan ja rahan hukkaa. 


Nyt Konica Minolta digitaalinen sopimustenhallintaratkaisu auttaa hallinnoimaan kaikkia yrityksen sopimusasiakirjoja tehokkaasti. Sen yritykseen tai organisaatioon mukanaan tuomiin etuihin kuuluvat muun muassa keskitetty sopimustenhallinta, läpinäkyvyys painikkeen painalluksella, automatisoidut prosessit, yksinkertainen sopimusten arviointi, merkittävästi helpompi taloushallinto, läpinäkyvien, joustavien ja täysin dokumentoitujen sopimusten hyväksyntätyönkulut. 


Sopimusten hallinnan edut yrityksellesi ovat seuraavat:

Keskitetty sopimustenhallinta lisää avoimuutta

Keskitetty sopimustenhallinta lisää avoimuutta

Kustannussäästöt nopeista hauista ja kaikkien sopimuspohjaisten etujen hyödyntäminen

Kustannussäästöt nopeista hauista ja kaikkien sopimuspohjaisten etujen hyödyntäminen

Ei aikataulujen unohduksia automaattisten muistutusten ansiosta

Ei aikataulujen unohduksia automaattisten muistutusten ansiosta

Maksimoi tietoturva arkistointia ja dokumentoituja hyväksyntäprosesseja käyttämällä

Maksimoi tietoturva arkistointia ja dokumentoituja hyväksyntäprosesseja käyttämällä

Täydellinen integrointi nykyisiin CRM-/ERP-järjestelmiin

Täydellinen integrointi nykyisiin CRM-/ERP-järjestelmiin

Sopimusten hallintaratkaisu, jota olet odottanut

Sopimusten hallintaratkaisu, jota olet odottanut

Ota yhteyttä

Jos haluat keskustella asiantuntijamme kanssa Konica Minoltan eduista ja koota yrityksellesi sopivan sopimusten hallintaratkaisun, ota meihin yhteyttä napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Yhteydenottotapa:*


Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia