Sovelluspalvelut

Sovellukset, niiden käytettävyyden ja yrityksen toimintakyvyn varmistaminen

Sovelluspalvelut


Organisaatioilla on nykypäivänä käytössä useita erilaisia liiketoimintaan ja työntekemiseen liittyviä sovelluksia. Näiden sovelluksien hankinta, hallinta ja ylläpito on monesti vaikeaa pirstaloituneisuuden vuoksi. Sovelluksien valvonnan ja hallinnan ulkoistaminen mahdollistaa organisaation keskittymisen ydinliiketoimintaan.

Sovelluspalvelut  sisältävät sovelluksien hankinnan, ylläpidon sekä niiden valvonnan ja hallinnan. Voit hankkia sovellukset, muun muassa Office365:n, kätevästi käyttäjäkohtaisella kuukausiveloituksella. Sovelluspalvelut skaalautuvat yrityksen tarpeiden mukaan.

Sovelluksien valvonta- ja hallintapalvelut koostuvat ilmoitettujen häiriötapahtumien hallinnasta, poikkeamatilanteiden selvitystyöstä ja muutoshallinnasta. Palvelu hyödyntää sovelluspalvelimelle asennettavaa työkalua, joka lähettää virhetilanteissa tiedon Konica Minoltan asiakastukeen. Tämän pohjalta sovellustuki aloittaa vian selvityksen ja korjaamisen. Palvelun tavoitteena on häiriötilanteessa palauttaa yrityksen toimintakyky mahdollisimman nopeasti, minimoiden haitalliset vaikutukset liiketoimintaan.

Sovelluksien valvonta- ja hallintapalvelut muodostuvat kolmesta eri tasosta: Light, Plus ja Manage –tasoista. Light ja Plus –tasot sisältävät sovelluksien häiriötapahtumien hallinnan ja poikkeamatilanteiden selvityksen. Manage-taso sisältää näiden lisäksi sovelluksiin liittyvän muutoshallinnan. Palveluun liitettävät sovellukset voivat olla Konica Minoltan tarjoamia ratkaisuja.

Sovelluspalvelut

Sovelluspalvelut

Edut:


  • Helppo ja skaalautuva sovelluksien hankinta
  • Nopea reagointi virhetilanteissa
  • Sovelluksien käytettävyyden varmistaminen
  • Palveluntarjoaja vastaa sovelluksien osaamisesta, jolloin organisaation ei tarvitse itse ylläpitää sovellusosaamista
  • Yrityksen korkeampi toimintakyky

   

   

Huolehdi tietoturvallisesta IT-infrastruktuurista

Toimivaan IT-ympäristöön vaikuttaa monet tekijät. Tutustu muihin IT-hallintapalveluihin.
 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Konica Minolta saa kommunikoida minulle sähköpostitse:*
Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings