Varmuuskopioinnin hallinta

Tarvitsetko varmuuskopioinnin hallintaa, johon voit luottaa?

Voit nukkua yösi levollisena tietäen, että palautuksenhallintajärjestelmämme toimivat kellon ympäri, jotta voit varmuuskopioida ja suojata tietosi


Kustannustehokas varmuuskopioinnin hallintamme huolehtii kaikista tietojen tallennus- ja tietoturvatarpeistasi. Varmistamme, että tietokanta ja tiedostot ovat suojattuja, ja optimoimme ohjelmistojen määritykset tarpeen mukaan.

Olet hyvissä käsissä, kun käytät suojattua varmuuskopiointipalveluamme, joka on osa hallittuja IT-palveluitamme. Se sisältää palvelintietojen säilytyksen ja hallinnan, tuen sekä työpaikan varmuuskopiointijärjestelmien päivittäisen hallinnan.


Tarjoamme myös tärkeitä palveluita ja ratkaisuja, jotka on suunniteltu tukemaan yrityksesi tietojen elinkaaren hallintahankkeita, kuten vikatilanteiden hallintaa ja tietojen suojausta. Konica Minoltan etänä hallinnoimissa varmuuskopiointipalveluissa käytetään rakenteellista menetelmää, mikä takaa, että alusta voidaan palauttaa nopeasti ja helposti, jos järjestelmään tulee vika tai tietovuoto.


Palvelu on täysin joustava ja räätälöity pienten, keskisuurten ja suurten organisaatioiden tarpeiden mukaan. Palvelu voidaan toteuttaa paikan päällä, pilvessä tai hybridiversioina. Se sisältää monenlaisia teknisiä vaihtoehtoja NetAppista Veeamiin ja SolarWindsiin jne. Lisäksi se on skaalautuva, joten maksat vain todellisista tarpeistasi.

Managed back-up service

Helping Protect your Business Critical Data

Download Now
IMS_Managed Back-up Service_Leaflet

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Yhteydenottotapa:*


Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia