Yksinkertaista IT-toiminnot

Workplace Hub

WorkplaceHub: yksinkertaista IT-toiminnot


Voit työskennellä haluamallasi tavalla. Teet töitä omilla ehdoillasi. Se antaa vapauden. Se on tehokas. Se on yhdistetty. Kuulostaako hyvältä? Sitä se juuri on.

Nykyään tietomäärät kasvavat jatkuvasti ja tekniikat ovat yhä monimutkaisempia, joten yrityksesi kohtaa monia haasteita, kun työntekijät työskentelevät entistä enemmän mobiililaitteilla, tietoturvastandardit kiristyvät ja eri järjestelmiä on päivitettävä säännöllisesti.


Entä jos yrityksesi järjestelmä rikkoutuu?


Kun olet varautunut kaikkiin IT-ympäristöösi liittyviin ongelmiin, voit olla rauhallisin mielin - ja sinulla on enemmän energiaa ja aikaa keskittyä tehtäviin, jotka todella ovat tärkeitä liiketoiminnallesi. 

Kuvittele ympärillesi rakennettu teknologia: Konica Minoltan Workplace Hub

Tähän asti järjestelmien yhteensopivuus on ollut yksi suurimmista esteistä työn tuottavuudelle. Yhdistämällä työpaikan IT-infrastruktuurien eri osat Workplace Hub poistaa tämän esteen ja tarjoaa älykkäät palvelut. Se helpottaa organisaation tarvitseman IT-ympäristön suunnittelua, hallintaa ja kasvattamista. Sen avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin mistä tahansa laitteesta tai sijainnista riippumatta. Se asettaa ihmiset hallitsemaan teknologiaan. Se on IT sinun ehdoillasi.

Esittelyssä Hub

Hub on yksi Workplace Hubin monista sovelluksista. Se luo tulevaisuuden työympäristön tehostamalla yrityksesi olemassa olevan teknologian käyttöä. Hub skaalautuu yrityksesi kasvun ja tarpeiden myötä, joten voit unohtaa IT:n ja keskittyä kehittämään oman yrityksesi tulevaisuuden liiketoimintaa.

Lue lisää esitteestämme
WPH_brochure

Yksinkertaista IT-toiminnot

Yksinkertaista IT-toiminnot

Edut

WorkplaceHub koostuu useista työkaluista, joiden avulla voit parantaa tietotekniikan hallintaa. Se yhdistää hallinnan, yhteistyön, tekniikan ja tuen yhteen kattavaan IT-ekosysteemiin. Konica Minolta on kehittänyt IT-palvelualustan, jonka tavoitteena on tarjota yrityksille tehokasta yhteistyötä vahvojen teknologiakumppaneiden, kuten Hewlett Packard Enterprise, Sophos ja Microsoft, kanssa.

Vähennä IT-järjestelmien monimutkaisuutta

Vähennä IT-järjestelmien monimutkaisuutta

Paranna tiimisi tehokkuutta

Paranna tiimisi tehokkuutta

Optimoi IT-kulusi

Optimoi IT-kulusi

Turvaa kaikki tietosi

Turvaa kaikki tietosi

Workplace Hub

Työmaailma muuttuu. Sen pitäisi keskittyä ihmisiin ja yrityksiin eikä päinvastoin. Workplace Hub on IT sinun ehdoillasi.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko yksinkertaistaa IT-toiminnot?

Yhteydenottotapa:*


Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Kentät, joissa on *-merkki täytyy täyttää